Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
106.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AriaproII gitar + fender 20-30watt bir amfi işini görür sanırım.
  • benim gitar ariapro 2 , o fiyattaki diğer prince,mrince,cort,mort marka gitarların çoğundan daha profesyonel bence.tamam mükemmel değildir ama ne de olsa düşük bi fiyata alıyosun.washburn alacaksan gitarı biraz daha fazla parayı gözden çıkarman lazım,ama daha sağlam tonlar elde edeceğine de emin olabilirsin.

gitar ve amfi konusunda cherokee ye +1 diyebilirim.benim önerim iyice araştırmadan ve yanında bilen biri olmadan gitme.aman diyim.o satıcılar bin türlü laf salatasıyla öyle karıştırıolarki beynini walla sen bile ne aldın nekadar para werdin anlamadan gitarı almış oluyosun.elinde gitar duruyosun ortada bu sefer kafanda bisürü soru:acaba iyi mi aldım,daha iyi alabilirmiydim,biraz daha mı araştırsaydım....

yani 2-3 gün daha kaybedersin belki ama baya bişiy kazanırsın.

proccessora başta gerek olmaz diyorum ben,ne de olsa daha çalmayı öğreniyosun,ama bi yere gelince de,olmazsa olmaz.

• bazı şarkı akorlarında kapo 1-2-3 falan var bunlar da nesi?
    chreokee gitarın güzel kardeşim ..(naconda param yeter len :)) ama ben almayı düşünemem bak bizim bi arkadaş alıcak onunla konuşuyum ne kadara bırakırsın neredesin gitarını nasıl görürüz..

mad_wind programın biraz amatörce akort yapmayı bilmeyen bi adam elektro gitar asla ve asla çalamaz :) çünki elektro gitarı çalmak kendinden geçmektir tellere asılmaktır istediğin kilit sistemli gitarları da getirsen akor bozulmuyor değill. sık sık akort yapman lazım bunun için kulak yeterli program biraz amatörce kalır dostum...

dorukhosver sana gelelim kardeş bak benim gitarım washburn çokkkkk güzel gitar yakında askere gidicem belki belki satabilirim.
    washburn x21 + hardcase + takımtaklavat :)))+ washburn bad dog bd12e 10 watt ev iççin fazlasıyla ideal amfi. + + + + işte :))))
    500 milyona bırakcam :)

anaconda o kapo olayını bende gördüm bendeki kitapta ve notlarımın arasında var bi yerden almışım ama ne işe yarıo bende anlamadım :) baba bu arada bizimle stüdyo ya gelirmisin çalışmaya gayettt güzel oluyorrr hoş bi ortam oluyor ben söylüyorum çalıyorum arkadaş baterist bi arkadaşım daha var psikopatlardan o da elektro ama bas ile eşlik edicek tamamdır grup oldu :).. ne dersin istersen bi ara gel çalışalım bi bakalım
    sevgiyle kalın ben en geç 2 gün içinde dönücem bye bye

• olm sen ankarada dimisin?

chreokee gitarın güzel kardeşim ..(naconda param yeter len :)) ama ben almayı düşünemem bak bizim bi arkadaş alıcak onunla konuşuyum ne kadara bırakırsın neredesin gitarını nasıl görürüz..

Merhaba,
    Ben ist/beykozda oturuyorum. İstanbuldaysan istediğin yerde buluşabiliriz gitarı gösterebilirim

Dorukhosver:
    Sanırım hiç prosessör kullanmadın. Kaliteli bir prosessör bilgisayarla kıyaslanamaz. Bkz. digitech rp 12, rp20, gnx serisi. Boss'unda kaliteli serileri var. Bence bu prosessörleri bir dene ondan sonra karar ver.
    Saygılar,
  • Valla açıkcası zoom 505II'yi bırak zoom gfx8 bile olsa kullanmam. Zoom'un hiç bir modelini alma derim. Bence 1 kere al, git digitech gnx1 al. İlla ben zoom 505II alıcam diyosan ben satıyorum. Fiyat 100$
    Saygılar,
  • Bu arada ilk defa prosessör kullanıcağın için adi prosessörlere çok kolay kanarsın. Mesela bir müzik mağzasına gidiyosun adam dandirikten bir prosessörü iyi bir amfi'ye bağlıyo sende hiç prosessör kullanmadığın için insana süper geliyo ve hemen kakalıyolar. Bende zoom'u böyle almıştım ondan söylüyorum

böyle bir topic açılması çok iyi oldu...
  • anaconda ankaradayım ... olm gel bizle stüdyoda çalsana sen yaaaa :( adam eksik bi bas gitarcı bu gün bulduk bu kezde bi ritm gitarcımız eksik.
    işte böyle bu aralar sık sık gidiyoruz stüdyoya hatta az önce geldim bile :)
    yokmu GİTARECI ARKADAŞLIK YAPACAK BİZEEE.
  • wayyyy imagine in yeni numaraları çıkıyo yavaş yavaş :D

olm swiss ben istteyim leyn ama istersen bi ara atlar otobüse geliriz

doruk sen ne taraflardasın istersen bi ara stüdyoya falan gidelim benim processoru da getiriyim azcık çalarız falan filan.digitech rp300 var bende kendilerini çoook seviyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

ara sıra uğra da bizi geniş bilgilerinden uzak tutma hocam
  • ben 6 yildir falan klasik akustik, 2 yildir da elektro çalıyorum kendi çapımda (cort srtaocaster + washburn baddog amphi) tablarla falan. bi de guitar pro programini unutmamak gerek tabi... ama bi yere geldi tıkandim yani gitmiyor artık ilerleyemiyorum ne yapacağimmmmmm, acaba diyorum yetenek mi yok ama elim için aynı şeyi soylemesemde müzik kulağım çok iyidir..
  • _____________________________
    KoRn
  • amaç paylaşım burada,birbirimize bilmediğimiz şeyleri aktarmak,hazinemizi genişletmek,yoksa kimsenin yaptıklarını sağa sola gösterme gibi bi derdi olduğunu sanmıyorum zaten

darkrider her konuda olduğu gibi bu konuda da ilerledikçe çalışmanı azaltmayacak,sabit de tutmayacak,arttıracaksın.tabii ki bir hedefin varsa ona ulaşmak için.ben yalnız kendim için çaldığımdan çok inanılmaz bir hırsım yok,en azından ilerleme konusunda.olduğum yeri seviyorum.çalışmıyor da değilim tabii ki çalışıyorum ama deli gibi değil...

gitarım insanlara küstü.aylardır kimsenin yanında ses bile çıkarmadım.ama gitar konusunda birşeyler paylaşacağımız birisiyle her zaman çalmaya hazırım.

imagine 76 doğum yılınmı?
  • anaconda, yaptığım şeyleri anlatmaktan hoşlanmıyorum derken kendimle ilgili konuşmayı sevmem demek istemiştim...genelde bana soru soulmadıkça kendimden bahsetmem...beni yanlış anlamşsın...zaten daha öncede belirttiğim gibi her topic e yazmıyorum...bu konuda seçiciyim...bu topic de yazdığım ender topiclerden...

evet 76 doğumluyum...yaşlandık

darkrider bence fazla kuruntu yapıyorsun...bazı dönemlerde insan böyle hissedebiliyor...çok yakında geçecektir...sen çalışmana devam et...
  • puahahah buna gülerim işte.ben de ist maltepedeyim :D

abi bu aralar annemler tatilde maltepe köprüsünün orda oturuyom istersen gel bize takılalım (ciddiyim)

3 satır yazıyı yazmana bile değmezdi çok iyi bilirim o günleri.çoğu zaman nasıl yalnız kaldığını,başlarda bazı parçarları çalmaya çalışıp da beceremeyince dalga geçenleri de,o hissi de bilirim,onun için merak etme,senin durumunu senden iyi biliyorum gibi birşey

ama bak sen yalnız değilsin dh kardeşlerin yanında

imagine çaktırma aslında anladım ben seni de,niye sanki sen "hava atmak istemiyorum" demişsin gibi cevap yazmışım çözemedim.self-karmaşa.neyse

• genelde heavy.stüdyoya para da isterler şimdi.hiç veremem valla.benim ev stüdyo zaten :D

limpbizkitin parçalarını dinledim de çalmaya kasmadım.genelde iced earth,metallica falan kasıyorum.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.