Şimdi Ara

Elektro gitara baslangic

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar,universiteden beri hayalini kurdugum ama surekli erteledigim hayalime ilk baslangici yapmak istiyorum ve bu hobimi ilerletmek istiyorum .oncelikle daha once hic bir ensturman calmadim elektro gitara baslangic cok hirpalarmi ?maymun istahli degilimdir hobilerimde azdir fakat en son noktaya goturmeye calisirim .oncelikle en cok severek dinledigim iki parcayi paylasmak istiyorum hangi tarzdan hoslandigim hakkinda fikir olusmus olur whitey morgan ,the beatles ,wreckless eric muzikleri kulagima hos geliyor oncelikle bunlar hangi tarza giriyor bunlari belirlersek gitar secimindede yardimci olur.oncelikle elektro gitar icin 1500 amfi icinde 500 civari butce ayarladim hosuma giden muzik leri paylasti sizce bu dogrultuda en iyi elektro gitar secimi hangisi olur ,elektro gitara hakimiyet saglayip gelistigimi gorunce fender tarzi gitarlari gecmeyide simdiden hedef tutuyorum.

    http://youtu.be/cUFL8WSxTgY

    http://youtu.be/ZGWoTxnWO38

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Senin çaren telecaster 1500 TL ye Fender meksika telecaster ve 500 TL ye blackstar id core 20 tavsiye ederim...
  • Dinledigim muzik tarzi blues mi oluyor peki birde fender o fiyatlara bulunabilirmi baslangic icin uygunmudur ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stroma -- 31 Temmuz 2015; 22:07:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArkDaslar arastirmam sonucu benim icin en uygunu usa startocaster fender , fakat suan bilgim sifir oldugu icin bu gitari cok yipratirim diye dusunuyorum ,sizce fendere gecmeden onceki gitar secimim ne olmali iyice incik boncuk edebilcegim ana mentaliteyi ogrenebilcegim gitar ne olmali ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, gitarı yıpratma ya da pes edip gitar çalmaktan vazgeçme gibi durumlara karşı daha ucuz modellerle başlamanız bence daha uygun olacaktır.
  • Bende bunun farkindayim o yuzden fendere gecmeden onceki gitar ne olmali sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de benzer şekilde düşündüm, önceki gitar olarak daha uyguna Jay Turser 220D aldım. Les Paul kasalar daha hoşuma gidiyor, hem ses olarak hem tarz olarak, tabi bu kişisel tercih. Jay Turser düşük gelirse Epiphone'un orta üstü modelleri baya iyi deniyor.
  • Stroma kullanıcısına yanıt
    Meksisa standart fender tarza iyi gider eğer temiz kullanırsan gitarını dandik bi gitar alman sana ekstra bir masraftan başka bişey çıkarmaz almışsın iyi bişey al temiz kullan ömür boyu seninle olsun o gitar amfi yerine güz el ses kartı al amfi pedalla ilgili çok güzel programlar var rahat rahat kullanırsın amfi taşıması filan sıkıntı oluyor hiç gerek yok başlanguc için bide eğer cidden iyi konuma gelmek istiyorum diyorsan günde 4 5 saati şimdiden çıkarman lazım dostum kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitarı uygun bir fiyata alıp amfiye daha fazla ayırman daha iyi olur bence
  • Baslangic icin squier affinity start hss dusundum amfi olarakta micro cube gx ev icin gayet yeterli olur diyorlar ne dersiniz 1000 tl ye kadar daha mantikli bir gitar oneriniz varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.