Şimdi Ara

Elektro Gitar Solo Tavsiye (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Elsewiir

sultans of swing'in ending solosu çok hoş ne kadar bas çalsamda sırf o soloyu atmak isterdim

Sadece parmaklarıyla öyle bir solo... Sen nasıl çalıyorsun bilmiyorum ama ben basın bile penayla çalınmasına karşıyım, adam penasız elektroda dokturuyor. Konserde Telegraph Road basladiginda gozumden yas gelmisti neredeyse :') Çok yaşa Mark Knopfler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Led Zepppelin-Heartbreaker
    Rush-La Villa Strangiato (Yavaş başlayıp gittikçe hızlanan bir Alex Lifeson şaheseri)
    Pink Floyd-Dogs
    Black Sabbath-Iron Man
    Deep Purple-Child In Time
    Rainbow-Stargazer
    Van Halen-Eruption
    Queen-I Want It All (Orjinal The Miracle albümündeki. Greatest Hits veriyonu degil)
    Lynyrd Skynyrd-Free Bird
    Dire Straits-Telegraph Road
    Eric Clapton-Crossroads
    Santana-Black Magic Woman
    Joe Satriani-Tears In The Rain

Metallica-All Nightmare Long
    Metallica-Whiskey in the Jar
    Iron Maiden-Dance Of Death

Bunlar çeşitli teknikleri bir arada kullanarak çalabileceğin güzel sololar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: travers

Cem köksal - Awakened one

Kesinlikle arkadaşa katılıyorum awakened one candır ..
  • Dave Mustaine kullanıcısına yanıt
    Son yazının ismini okuduğumda direkt "Kesin Tornado'yu yazmıştır" dedim :D Her Rattlehead'in gönlünde yatan solo sonuçta :)

Orijinalden alıntı: soul of a lion

Son yazının ismini okuduğumda direkt "Kesin Tornado'yu yazmıştır" dedim :D Her Rattlehead'in gönlünde yatan solo sonuçta :)

Ama yalan mı yani? Adam yardırmış, gitarı perte çıkarmış yani.

Ryzen 9 5950X || ROG RYUJIN 360 || Asus ROG CROSSHAIR VIII EXTREME || XPG Spectirix D50 4X8GB 4133MHz CL19 DDR4 Ram || MSI RTX 3090 X TRIO || Corsair MP600 Pro Hydro X Edition CSSD-F2000GBMP600HXE 2TB x 2 RAID.0 || Cooler Master HAF 700 EVO || EVGA Supernova 1000 P2 80+ Platinum, 1000W || Corsair LL140 x 4 || GIGABYTE AORUS 27" FI27Q-X || Astell&Kern KANN MAX || Denon PMA-720 AE || JBL Studio 280 BK x 2|| Asus Rog Claymore II || LOGITECH G502 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse || SteelSeries QcK Mouse Pad || 2 x Logitech F710

İntel i7 4770K || Asus Z-87 Deluxe || Asus GTX760 DirectCU II O.C. || Corsair LS120 SSD || Cooler Master Haf912 || 2 x 2TB WD Green HDD || Logitceh MK520 || Logitech Darkfield || Sony 65AG9 || Sony STR DA 3700ES || JBL STUDIO 250P || 2 X JBL STUDIO 280 || 2 X JBL STUDIO 180 || PIONEER SW21
  • http://touch.dailymotion.com/video/x7oegd

Solisti olmayan bir grup

Ryzen 9 5950X || ROG RYUJIN 360 || Asus ROG CROSSHAIR VIII EXTREME || XPG Spectirix D50 4X8GB 4133MHz CL19 DDR4 Ram || MSI RTX 3090 X TRIO || Corsair MP600 Pro Hydro X Edition CSSD-F2000GBMP600HXE 2TB x 2 RAID.0 || Cooler Master HAF 700 EVO || EVGA Supernova 1000 P2 80+ Platinum, 1000W || Corsair LL140 x 4 || GIGABYTE AORUS 27" FI27Q-X || Astell&Kern KANN MAX || Denon PMA-720 AE || JBL Studio 280 BK x 2|| Asus Rog Claymore II || LOGITECH G502 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse || SteelSeries QcK Mouse Pad || 2 x Logitech F710

İntel i7 4770K || Asus Z-87 Deluxe || Asus GTX760 DirectCU II O.C. || Corsair LS120 SSD || Cooler Master Haf912 || 2 x 2TB WD Green HDD || Logitceh MK520 || Logitech Darkfield || Sony 65AG9 || Sony STR DA 3700ES || JBL STUDIO 250P || 2 X JBL STUDIO 280 || 2 X JBL STUDIO 180 || PIONEER SW21
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

Kill the pain, high flyer, doctor doctor, no more tears, mr crowley..

Mr.Crowley
    Pull me under

Orijinalden alıntı: soul of a lion

quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

sultans of swing'in ending solosu çok hoş ne kadar bas çalsamda sırf o soloyu atmak isterdim

Sadece parmaklarıyla öyle bir solo... Sen nasıl çalıyorsun bilmiyorum ama ben basın bile penayla çalınmasına karşıyım, adam penasız elektroda dokturuyor. Konserde Telegraph Road basladiginda gozumden yas gelmisti neredeyse :') Çok yaşa Mark Knopfler...

parmaklarla şaheser yaratıyor resmen adam. zaten parmak çalış stili knopfler tonunun da asıl sebebi, clap clap sesleri duyuyoruz adam çalarken. bilhassa sultans of swing'in konser kayıtlarında solo hep clap clap sesleri üzerinden ilerliyor. bir nevi bastaki pop olayının gitar hali gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

yâr ab-ı force
    misal parıldar
    nâban gözlerin

• _____________________________

• _____________________________

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.