Merhabalar arkadaşlar .. Elektro gitarmı elektro akustikmi diye düşünürken bir elektro gitar almaya karar kılmış bulunmaktayım :)
Önerilerinizi istiyorum sizden nasıl bir elektro gitar beni tatmin eder . Solo atmak benim amacım bu yüzden tellere rahat basabilmek istiyorum .
Ibanez ART-200 FM TK veya IBANEZ SA SERİSİ SA-260FM TLB hakkında bilgisi olanlarada sormak isterim bu gitarlar hakkında ne düşünüyorusunu veya başka öneriliriniz nelerdir
Bütçem 900 liraya kadar çıkabilir Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar ..
Soloya daha çok var solo çok kolay birşey değil nothing else mattersin basit görünen solosu bile adamı delirtecek türden inan bana :D benim tavsiyem şimdilik bütçeni fazla açma zaten lead gitarist olmak istiyormuşsun git 400 e falan güzel bir gitar al sonra kursa git artık ilerledikçe eski gitarından sıkılırsın zaten , sonrada gidersin şöyle set-neck yada neck thru bir gitar alırsın emg 81 set manyetik takılı :D soloyuda çözdüğün zaman seni kimse tutamaz zaten neck-thru da sustainin babası var :D
Ben ibanez rg 350 dxz aldım.Pahalı ama tonları istediğim gibi.Arkadaşın dediği gibi çalması cidden zor.Önceden org ve flüt çalıyordum.Elektro gitar aşığı olduğum için başladım
Eğer yeni başlayacaksan Ibanez Grg170dx i öneririm solo gitar için özellikle iyi bir başlangıç gitarı ve dediğin fiyatın da altında.
Ne tarz müzik ve hangi grupları dinliyorsun.Birde bence imkanın varsa gitarı deneyerek al internetten forumlardan dolaşarak gitar alınacağına pek inanmıyorum.
Kardşeim doğru söylüyorsun gidip bakmak lazım fakat pek anladıgım söylenemez yanımda anlayan biride yok Ben daha çok metallica gibi grupların sololarını atmak için rahat bir gitar arıyorum
Arkadaslar bende aynı durumdayım bıre bır arkadasa onerıcegınız gıtar benımde sorunumu cozucektır :) yardımcı olursanız sevınırım..
Eğer yeni başlayacaksan Ibanez Grg170dx i öneririm solo gitar için özellikle iyi bir başlangıç gitarı ve dediğin fiyatın da altında.
GRG170 solo için gerçekten güzel bir gitar ancak doygun palm muteler alamıyorsunuz malesef. Benim 300 küsür liraya aldığım Washburn bile daha iyi metal tonları veriyor ancak gel gelelim köprüsüyle oynamaya hiç gelmiyor. Bend yapınca bile akort kaçırıyor.
Çok çok sert tonlar istemiyorsanız GRG170 parasının hakkını verir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme