Şimdi Ara

Elektro gitar İbanez

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ibanez GRX70QA-TRB Transparent Red Burs alacağım sipariş verdim acaip mutluyum ilk defa başlıcam elektroya bu benim işimi bayağı görür sanırım bilenler var mı kullanan

• Başlangıç için iyi gitar. Sana tavsiyem şimdiden para biriktir ki iyice öğrendiğinde adam gibi bir şey alırsın. Yani profesyonel gitarları kastediyorum.
  • ben solağım allahtan şans eseri fark ettikte solak için sipariş ettim.eğer işi ilerletebilirsek bütün paralar değer bu aletlere valla
  • Değer tabi gitar insanın en iyi dostudur. Sevdiğin parçaları çalış böylece en ufak başarıda mutlu olur ve heveslenirsin.
  • başkan ben bu gitarı alınca uygun fiyata pedal falan ne alabilirim bu tonu yakalamak için ses değiştirmede
  • iyice öğrenmeden pedal işlerine girme derim gereksiz para olur. adam gibi pedallar 200-300 lira.
  • Lambalı amfi almadan pedal işine sakın ama sakın bulaşma zevk alamazsın o pedal hiçbir işe yaramaz sadece hafif bir ton değişimi olur gitar konusunda acele etme baştan söyleyim gitar ne olursa olsun olay amfide birden Ada'm akıllı bir amfi ile 100 TLlik gitar bile dile gelir ünide yaşıyorsan eğer ses kartı veya line6 pod hd500x tarzı prosesör tercih et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nicovrobi kullanıcısına yanıt
    başkan bende yarı prof ses kartı var m-audionun normal 300 w lık amfi var her ayarı var amfi almaktansa ona bağlayıp çalayım diyorum küçük amfi gereksiz olucak çünkü aynı işlevleri verir herhalde maksat ses almaksa
  • Aynısından daha iyisini yapar guitar rig5 le falan sağlam ses alırsın hiçbir sıkıntı olmaz seni baya bir süre götürür bir yerden sonra dijitalden sıkılacaksın Zaten o zamana da daha çok var yeni başladıysan

şimdi taşlar yerine oturmaya başladı 2 gün sonra başlıcam çoook yol var teşekkür ederim başkan
  • Birde ne tür müzik tarzın varsa ona göre marka marka ekipman ayrılıyor unutma

ekipman derken? ben rap dinleyicisiyim kursa gidip temel öğreneyim sonra araştıra araştıra her şeyi çalmak istiyorum amatör bi düşünce olsada
  • Mesela hocam fender strat gitarlar blues en fazla hard rock yakın sesler alırsın gain seslerde gitar baya sesi bozulur onu gibi şeyler yavaş yavaş anlarsın bence kursa gitme kendin öğren ama sen bilirsin

İbanez GRX70QA-TRB alacagim model bu baskan tavsiyen var mi. Ben baris manco abiden tut ali kinik ahmet kaya nothings else matter her seyi calmak istiyorum

• Vallah bende ilerleyen vakitlerde bir gibson al sen hocam

• Sen yani hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.