Şimdi Ara

Elektro Gitar Hakkında Birkaç Soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1) Klasik gitar çalmadan elektro gitardan başlasak sorun olur mu?
    2) Evde falan çalışmak için illa ki amplifikatör gerekir mi?

• 1)Pek sorun olmaz.Ülkemizde öyle bir düşünce var;Elektro gitara başlamadan önce klasik gitar çalmak gerekir.Hayır bu kesinlikle yanlış.Fakat daha iyi olur.

2)Kesinlikle gerekiyor.
  • 1) O zaman amplifikatör olmadan ses çıkmıyor, değil mi?
    2) 3-4 ay sonra almayı planlıyorum ama; şöyle siyah renkli ve bütçeyi çok sarsmayan bir model önerebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer1907

1) O zaman amplifikatör olmadan ses çıkmıyor, değil mi?
    2) 3-4 ay sonra almayı planlıyorum ama; şöyle siyah renkli ve bütçeyi çok sarsmayan bir model önerebilir misiniz?

Elektro gitarın özelliği,distortiondur..O olmazsa hiç bir tat alınmaz.Distortion tonunu da amfi ile alacağın için..Amfisiz tavsiye etmiyorum.Ses çıkar,çıkmaz değil ama sadece sen duyarsın

Arkadaşım en basit google'a bütçen arasında bir gitar sorarsan mesela "500lira elektro gitar tavsiyes"i diye..33tane sonuç çıkıyor.Forum var diye herşeyi buraya soramazsınız ki..Gereksiz bir kirlilik oluyor..

Sorun da bir acayip olmuş.Bütçen ne kadar ki sarsmıycak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blonde -- 22 Şubat 2010; 4:14:24 >
  • Klasik gitarla başlayıp elektroya geçmen senin vakit kaybetmene neden olur, çünkü elektro gitar ile klasik gitar ayrı kulvarlarda.

2 incisi eğer benim bütçem yok şu anda alamam 1 2 ay sonra alırım diyorsan ses sistemine bağlıyarak çalıştırabilirsin. Ama unutma en fazla 1 2 ay bu şekilde idare edebilirsin sonra kesinlikle amfi alman gerekiyor.
  • Eğer orta derecede bir bilgisayarın varsa PC ye bağlayabilirsin . Bende dandik bir amfi var overdrive tonu beni hiç tatmin etmiyor pc den farklı programlar sayesinde pek çok efekti çok kaliteli olmasada kullanabiliyorum .
  • ya dostlar elekto gıtar calmak ıstıyorum bılgım hıc yok.ben bı gıtar amfı falan alıp set kursam kursa gıtmeden falan kendı basıma bısıler calabılrı mıyım?zor mudur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amfi çok önemlidir tabiki . 2 yıldır aynı gitarı kullanmama rağmen amfimi yenilettim .
  • uyduruk amfi alacağına bilgisayardardan program ile çal daha iyi almışken doğru düzgün bir amfi alırsın hem başta alacağın gitar daha iyi olur.
  • Siyah renkli, içi boş olmayan gövde ve maksimum 450 TL'lik bir elektro gitar arıyorum.
  • 2.el düşünürsen LTD Ex-50 var elimde.. 400liraya veriyorum.

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1673&gid=398

siyah renk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.