Arkadaşlar amfinin pil takma kapağını çok kolay açabiliyoruz ve açınca içini görebiliyoruz kabloları filan ve cırt cırtlı açma yeri. vidalı falan değil.(spider line 6 micro) ben ve ufak kardeşim arada tıkırdatıyoruz yeni aldığımız gitarı ama şimdi benim içimde bir korku başladı bu gitarı çalarken elektrik akımına kapılma şansımız var mı?
Sanmam o kabloları oynamayın siz genede. Zaten telden elektrik akımı geçmez. Gitardan elektrik çarpması çok zor olabilecek bir oaly.
Aynen öyle, kullanacağın kısımlarda bir risk yoktur, eğer elektrik çarparsa dava açarsın ve büyük paralar alırsın
quote:
Orijinalden alıntı: Danirello
Aynen öyle, kullanacağın kısımlarda bir risk yoktur, eğer elektrik çarparsa dava açarsın ve büyük paralar alırsın
dostum 9 yaşında bir kardeşim var asıl sorun o, ama madem risk yok rahatça kullanabiliriz
quote:
Orijinalden alıntı: Genesis.
quote:
Orijinalden alıntı: Danirello
dostum 9 yaşında bir kardeşim var asıl sorun o, ama madem risk yok rahatça kullanabiliriz
İnsanca kullanın O normal insanların dokunmaması gereken yerlerine fazla dokunmayın yeter
Beyler hala kuşku var tedirgin oluyorum çalarken yok mu endişemi giderecek biri
Bende de roland micro cube var pil bölümü gayet kapalı hiç bir şey gözükmüyor. Line 6 gibi bir firmanın bunu düşünmemesi düşündürücü gene de. Sonuçta pilli fazla kullanmazsınız kapatın kapağını çalın sıkıntı etmeyin
Öyle birşeyin olmasın milyonda bir. Korkmayın. Birisine öyle birşey olmuş çocuk vefat etti. Araştırdılar evin elektriğinden olmuş. Topraklı priz kullanın, bilmediğiniz çakma çin malı mallar kullanmayın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme