Şimdi Ara

Elektro Gitar Elektrik Çarpması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amfinin pil takma kapağını çok kolay açabiliyoruz ve açınca içini görebiliyoruz kabloları filan ve cırt cırtlı açma yeri. vidalı falan değil.(spider line 6 micro) ben ve ufak kardeşim arada tıkırdatıyoruz yeni aldığımız gitarı ama şimdi benim içimde bir korku başladı bu gitarı çalarken elektrik akımına kapılma şansımız var mı?

• Sanmam o kabloları oynamayın siz genede. Zaten telden elektrik akımı geçmez. Gitardan elektrik çarpması çok zor olabilecek bir oaly.
  • Aynen öyle, kullanacağın kısımlarda bir risk yoktur, eğer elektrik çarparsa dava açarsın ve büyük paralar alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danirello

Aynen öyle, kullanacağın kısımlarda bir risk yoktur, eğer elektrik çarparsa dava açarsın ve büyük paralar alırsın

dostum 9 yaşında bir kardeşim var asıl sorun o, ama madem risk yok rahatça kullanabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

quote:

Orijinalden alıntı: Danirello

Aynen öyle, kullanacağın kısımlarda bir risk yoktur, eğer elektrik çarparsa dava açarsın ve büyük paralar alırsın

dostum 9 yaşında bir kardeşim var asıl sorun o, ama madem risk yok rahatça kullanabiliriz

İnsanca kullanın O normal insanların dokunmaması gereken yerlerine fazla dokunmayın yeter

• Beyler hala kuşku var tedirgin oluyorum çalarken yok mu endişemi giderecek biri
  • Bende de roland micro cube var pil bölümü gayet kapalı hiç bir şey gözükmüyor. Line 6 gibi bir firmanın bunu düşünmemesi düşündürücü gene de. Sonuçta pilli fazla kullanmazsınız kapatın kapağını çalın sıkıntı etmeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE elektrik çarpması !!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öyle birşeyin olmasın milyonda bir. Korkmayın. Birisine öyle birşey olmuş çocuk vefat etti. Araştırdılar evin elektriğinden olmuş. Topraklı priz kullanın, bilmediğiniz çakma çin malı mallar kullanmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.