Şimdi Ara

Elektro Gitar+Amfi önerisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Uzun yıllardır dinleyici olarak müzikle iç içeyim. Fakat, yıllardır da ihmal ettiğim bir şeydi. Hazır üniversiteyi bitirip para kazanmaya başlayınca da hiç bekletmeden geç bile olsa fena olmayacak bir şeyler alayım dedim.

    Şu an 2. el olarak Fender Stratocaster Mex + Laney Cub-8 düşünüyorum. Sizce mantıklı seçimler mi? Ağırlıklı blues tarzda çalmayı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 31 Temmuz 2017; 20:57:57 >



  • Güzel bir tercih fakat laney cub-8 yerine başka amfi almanı öneririm neden diye soracak olursa eğer gitara hiç başlamadıysan. O amfide modelleme yapamayacaksın ve bu yüzden pedal kullanman gerek. yeni birininde pedal işine girmesi hem parasal açıdan sıkıntı hemde başlangıçta olayları çözmen açısından zor olur diye düşünüyorum o yüzden daha farklı bir amfi almanı öneririm. Mesala orta derece bi transistörlü amfi. Bu arada Laney-8 lambalı bir amfi ve üzerinde çok fazla şey yok Alacağın amfide en az equalizer ve gain olmasınu öneriyorum. Pedal işi başlangıç için sıkıntılı işlerdir haberin olsun kafanı karıştırır. Amfi için limiti verirsen eğer onun içinde gerekli önerileri yaparım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nicovrobi

    Güzel bir tercih fakat laney cub-8 yerine başka amfi almanı öneririm neden diye soracak olursa eğer gitara hiç başlamadıysan. O amfide modelleme yapamayacaksın ve bu yüzden pedal kullanman gerek. yeni birininde pedal işine girmesi hem parasal açıdan sıkıntı hemde başlangıçta olayları çözmen açısından zor olur diye düşünüyorum o yüzden daha farklı bir amfi almanı öneririm. Mesala orta derece bi transistörlü amfi. Bu arada Laney-8 lambalı bir amfi ve üzerinde çok fazla şey yok Alacağın amfide en az equalizer ve gain olmasınu öneriyorum. Pedal işi başlangıç için sıkıntılı işlerdir haberin olsun kafanı karıştırır. Amfi için limiti verirsen eğer onun içinde gerekli önerileri yaparım.

    Teşekkür ederim, gayet açıklayıcı olmuş. Ben de zaten birkaç gündür vazgeçmiştim. Bugün hem gitarı, hem amfiyi almayı düşünüyorum. Roland Micro Cube GX alacağım. Hem anladığım kadarıyla söylediğin kriterleri de sağlıyor. Ne düşünürsün? Gitarı 2. el olarak 1700'e alacağım, gerekli bakımları vs. her şeyi yapılmış şekilde. Amfiyi de 2. el olarak konuştum 400'e tamam dedi biri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 5 Ağustos 2017; 12:10:39 >




  • Herhangi bir sıkıntısı yoksa güzel fiyat olarak kullanacağınız amfide yeterli zaten belli süre sonra transistörlü amfi ile Lambalı amfi farkını anlayınca her şeyi çözmüş olacaksınız sonra yavaş yavaş Lambalı amfiye adım atabilirsiniz. Birde önemli konulardan biri gitarın pahalı olması bir şeyi değiştirmiyor önemli olan amfi bunu da unutmamakta fayda var. Güzel müzikli günler diliyorum, Herhangi bir sıkıntıda bana ulaşabilirsiniz iyi günler hayırlı olsun şimdiden...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.