Şimdi Ara

Elektro gitar alacağım sizce hangisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-) Merhaba arkadaşlar ben lise öğrenci klasik gitar çalan birisiyim fakat artık klasik gitardan sıkıldığım için elektro gitara başlamak istiyorum öğrenci olduğum ve elektro gitar için başlangıç yapacağım için 2-3 ay içerisinde 300-400 lira bir bütçe toplamayı planlıyorum.Bu zaman içerisinde sizlerin fikirlerini almak istiyorum başlangıç için hangi gitarı önerirsiniz benim araştıramalarım sonucu gözümede güzel gözükmesi bakımından ;

JAY TURSER JT-300M-DB
    Cort X-3 BK RM

Bu ikisi kanaatına vardım.Siz bu ikisinden veya başka hangi gitarları önerirsiniz ?

2-) Gitar için gerekli meblağyı topladığımda malesef amfiyi hemen alamama gibi bir durumum var gitarda biraz ilerleyip amfi alacak parayı toplayana kadar amfi yerine laptop'uma bağlasam bir problem yaratırmı ? İyi ses sistemine sahibim.

Fikirlerinizi bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: ancMonster

1-) Merhaba arkadaşlar ben lise öğrenci klasik gitar çalan birisiyim fakat artık klasik gitardan sıkıldığım için elektro gitara başlamak istiyorum öğrenci olduğum ve elektro gitar için başlangıç yapacağım için 2-3 ay içerisinde 300-400 lira bir bütçe toplamayı planlıyorum.Bu zaman içerisinde sizlerin fikirlerini almak istiyorum başlangıç için hangi gitarı önerirsiniz benim araştıramalarım sonucu gözümede güzel gözükmesi bakımından ;

JAY TURSER JT-300M-DB
    Cort X-3 BK RM

Bu ikisi kanaatına vardım.Siz bu ikisinden veya başka hangi gitarları önerirsiniz ?

2-) Gitar için gerekli meblağyı topladığımda malesef amfiyi hemen alamama gibi bir durumum var gitarda biraz ilerleyip amfi alacak parayı toplayana kadar amfi yerine laptop'uma bağlasam bir problem yaratırmı ? İyi ses sistemine sahibim.

Fikirlerinizi bekliyorum..

1) Jay Turser markasının iyi olan tek gitarı JT220 veya JT220D dir,JT300 alacağına Cort senin daha çok işini görür. Cortta baktığın X3 modeli ise iyi bir seçim,farklı bir öneri istersen ; Squier Bullet HSS'ye sahibim birkaç ay önce aldım herhangi bir sorun çıkmadı,fiyatını da uyguna almıştım,kablo kılıf pena vs. 350 tl idi,ancak şu an doların rekoruyla bu gitar 420 tl zaten 2-3 ay sonra alacakmışsın,doların düşmesini bekle.

2) Ben de ilk başta laptopla idare ederim diye düşünüyodum,hayal kırıklığı yaşadım,çeşitli programlar var fakat laptopta da iyi bir ses kartının olması gerekli,ses sistemin varsa,efektsiz idare ederek direk ses sistemine bağlamanı öneririm,çünkü dediğim gibi iyi bir ses kartının olmadığı sürece hem bilgisayara hem de gitarına zarar verebilirsin.
    Bu arada bilmek istersen de amfi olarak Cort CM10G ye sahibim,bunda da herhangi bir sorun çıkmadı,gayet yeterli geliyor bana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Gitarı almalıyım
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.