Şimdi Ara

Elektro gitar Akort etme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Aydır elektro gitar kursuna gidiyorum.Geçen hafta gidemediğim için akort ettiremedim.Klasik gitarı akort etmesini biliyorum ama bunda ne yapıcam bilmiyorum daha önce 2 kere telini kopardım(klasik gibi akort etmete kalkınca).Yardımlarınızı bekliyorum

Not :gitar rg 370 dx

http://www.gezginler.net/indir/ap-tuner.html

Ama eğer çok kaymış bir akordu (yani 1 ses kadar) veya Drop'a çekmeye çalışmıyorsun , köprünün sonunda çevirilen yerlerden ince ayarı çekebilirsin. Ama akord kaydıysa veya kaydırmaya çalışıyorsun , o zaman kilitleri açmak her teli tek tek akord etmek (birini akord ettiğinde diğerleri kayar , o yüzden ortalama bir değer tutturup ; klavyenin oradan kilitleyip , dediğim o köprüdeki ince ayar yerinden ince ayar çekmen gerekir.) gerekecektir , o yüzden bilen birisinin *göstermesi* çok daha verimli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonArtikBuİsim -- 28 Ocak 2013; 18:36:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ClassRouGe

Bildiğim kadarıyla Floyd Rose ile çok benzer olan Edge-II sistemi köprü ve kilit sistemi var. Yerinde olsam tel değiştirmeye götürdüğümde sorardım , çünkü buradan anlatırsam hata yapabilirsin.

Ama eğer çok kaymış bir akordu (yani 1 ses kadar) veya Drop'a çekmeye çalışmıyorsun , köprünün sonunda çevirilen yerlerden ince ayarı çekebilirsin. Ama akord kaydıysa veya kaydırmaya çalışıyorsun , o zaman kilitleri açmak her teli tek tek akord etmek (birini akord ettiğinde diğerleri kayar , o yüzden ortalama bir değer tutturup ; klavyenin oradan kilitleyip , dediğim o köprüdeki ince ayar yerinden ince ayar çekmen gerekir.) gerekecektir , o yüzden bilen birisinin *göstermesi* çok daha verimli olur.

Şimdi deneme yaptım 1 ses kaymamış ,köprünün sonu derken nereyi kastediyorsun?

•  Elektro gitar Akort etme

uçlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crafter Elektro Akustik Gitar
    geçen hafta açıldı
    Cort G110 nasıl bir gitar ???
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.