Şimdi Ara

Elektro Gitar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elektro gitar çalmak istiyorum öncelikle müzik kulagımmın olmadıgı söylerler.Herhangi bir yetenegim var mı bilmiyorum ama sabırlı bir insanım daha önce hiç gitar çalmadım.Müzik hakkımda bilgim az. rock - metal dinliyorum genellikle.

Şimdi öncelikle kursa gidebilirim.Hadi gitarda alık diyelim.Ama herhangi bir yetenegim yoksa ve çalamazsam zar zor aldıgım şeyler boşa gidivcek.benim korkumda bu.

Gitar çalmak için yetenek lazımmıdır?
    2 senede nasıl bir seviyeye gelirim?
    kurs fiyatları ve orta halli bir elektro gitar ne kadardır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eksileyen Adam -- 13 Ekim 2014; 15:35:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Müzik kulağı bir yetenek değildir. müzik kulağı bilinçli şekilde üstüne düştükçe gelişir. işitme engelliler hariç istisnasız her insanda geliştirilebilir...

Enstruman çalmanında, müzik kulağını geliştirmeninde %90ı çalışmak %10u yetenektir. O dünyanın en iyi gitaristi denilen adamlar yıllar boyunca düzenli olarak günde minimum 6 saat 7 saat çalışarak o hale geliyorlar. Misal Slashin günde 12 saat çalıştığı oluyormuş... Millet 2 günde bir gitarı eline alır, ondada iki akor basar 5 dk telefonla oynar, iki akor basar 10 dk tv'ye dalar, 2 akor basar 15 dk internette gezinir.... Öyle yalap şalap çalıştığını sanar, doğal olarakda beceremeyip yeteneğim yokmuş diye bırakırlar. Bunların yenekle falan alakası yoktur.

6 ay sonra şu şarkıyı çalıyor olurmuyum, 1 sene sonra bu soloyu atabilicek duruma gelirmiyim, 2 sene sonra nerde olurum kafasından kurtulmadığınız sürece hiçbişey yapamazsınız. bu kafayla gitarı maksimum 3 4 ay alinizde tutar sonra odanın köşesinde tozlanmaya bırakırsınız. 2+2=4 se buda böyledir...

Adam gibi bi başlangıç gitarı + amfi için min 600 lirayı gözden çıkarmak gerekir...

• quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Müzik kulağı bir yetenek değildir. müzik kulağı bilinçli şekilde üstüne düştükçe gelişir. işitme engelliler hariç istisnasız her insanda geliştirilebilir...

Enstruman çalmanında, müzik kulağını geliştirmeninde %90ı çalışmak %10u yetenektir. O dünyanın en iyi gitaristi denilen adamlar yıllar boyunca düzenli olarak günde minimum 6 saat 7 saat çalışarak o hale geliyorlar. Misal Slashin günde 12 saat çalıştığı oluyormuş... Millet 2 günde bir gitarı eline alır, ondada iki akor basar 5 dk telefonla oynar, iki akor basar 10 dk tv'ye dalar, 2 akor basar 15 dk internette gezinir.... Öyle yalap şalap çalıştığını sanar, doğal olarakda beceremeyip yeteneğim yokmuş diye bırakırlar. Bunların yenekle falan alakası yoktur.

6 ay sonra şu şarkıyı çalıyor olurmuyum, 1 sene sonra bu soloyu atabilicek duruma gelirmiyim, 2 sene sonra nerde olurum kafasından kurtulmadığınız sürece hiçbişey yapamazsınız. bu kafayla gitarı maksimum 3 4 ay alinizde tutar sonra odanın köşesinde tozlanmaya bırakırsınız. 2+2=4 se buda böyledir...

Adam gibi bi başlangıç gitarı + amfi için min 600 lirayı gözden çıkarmak gerekir...

Bu kadar mi haklı olunur, +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GİTAR AMFİSİ
    11 yıl önce açıldı
    ELEKTRO BATERİ TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.