Arkadaşlar yeni almış olduğum Casio Ld-80 marka dijital bateriyi satıyorum. 250 ytl ye satıyorum. Kutu içeriği:bateri,2 tane pedal,2 tane baget,1 tane adaptör. Fiyatı 250 ytl ve fiyatta indirim yapmayı düşünmüyorum çünkü sıfır alet.Kutusu 1 kez açılmıştır ve sadece denenmiştir.Üründe ne bir çizik ne bir çatlak vardır dijital göstergesinin jelatini bile duruyor kutusu gıpgıcır. Satmamın nedeni ise, babamla ortak akustik gitar almak istiyor olmamdır. İzmir içi olursa sevinirim.
Özellikler: Casio LD-80 Digital Drums - Elektronik Davul
Işıklı Rehber Sistem Davul pedleri size nasıl çalacağınızı öğretecek şekilde yanar Dokunma Hassasiyatli 7Davul Pedi İki Pedal Bas Drum, Hi-hat ve diğer işlemler 100 Ritm Akompaniyle birlikte Parça On/OffDavul, Perküsyon, Bas, Akort Ders İşlevli Davul pedi göstergeleri çalmayı öğretici şekilde yanar Süper Bas Düğmesi 3 Dijital reverb Kayı özelliği 1 şarkı, 300 notaya kadar kayıt Metronom Steryo Hoparlörler ÖZELLİKLER
76 ses 20 davul seti Midi Oto Akompaniler (denetleyici: başlat/durdur) İki pedal Bir çift tahta baget Ölçüler : 600x385x135mm Ağırlık: 3.5 kg C boyutunda 6 pil AD-12 Adaptör
Not:Denenmek için 1 yada 2 kez çalınmıştır.Elektronik göstergenin Jelatini üstünde ve çok temiz bir bateri.Sıfırdan farksız.
Temsili resim:
Cep:0555 873 87 63 Bornova/İzmirSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.