Şimdi Ara

elektro akustik mi/akustik mi/hangi marka

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sapi en ince olan gitar modeli hangisidir.akustikte.ayrica akustik mi elektro akustik mi almaliyim emin olamiyorum.sapi kalin gitarla calisamiyorum.klasik gitarda ilerleyemiyorum tarzim degil.bu sebeple yorum bu anlamda degerli yorumlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• klasik gitarla akustik arasında pek fark göremedim. eğer alıcaksan elektro akustik al onların daha ince oluyor.
  • Bu verdigin bilgi teknik bilgi mi hocam yoksa gorsel olarak gorup vardigin sonuc mu yanlis anlama bende elektro akustiklerin sapini daha ince goruyorum ama bunu soyledigim satici oyle degil ayni demisti bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektro-akustik ile Akustik'in sap kalınlığı aynı diye biliyorum ama akort etme mekanizması olması daha rahat çalınması vb. sebeplerle elektro-akustik daha uygun bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

Bu verdigin bilgi teknik bilgi mi hocam yoksa gorsel olarak gorup vardigin sonuc mu yanlis anlama bende elektro akustiklerin sapini daha ince goruyorum ama bunu soyledigim satici oyle degil ayni demisti bana

görsel hiç akustiğim olmadı ama elektro gitarım var. onun sapı klasiğe göre baya ince. istersen elektro al ama bütçen yoksa hiç girişme. amplisi pedalı filan var. bence elektro akustiklerin daha ince gibi. normal akustik alacağına onu al.zararın olmaz. ama alacağın gitarı dene. sen klasik çalıyormuşsu. klasiğin sapları kalın olur. normal akustiğin bile çok daha incedir ondan. yani sap konusunda bir sıkıntı çekmezsin. ama alıcaksan elektro akustik al derim
  • yamaha apx500 veya apxt için fikriniz nedir?bu gitarı kullanan var mı aranızda arkadaslar_?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.