Şimdi Ara

elektrikten anlayanlar bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. taşınabilir şarj aleti aldım coolmax marka 10bin mAh.
    Taşınabilir şarj aleti 2.1A adaptörle şarj edilir yazıyor kutusunun üzerinde, cihazın kendi adaptörü yok.
    Elimde 2 tane telefon şarj aleti var. Birinin arkasında 1.8A diğerinde 2.0A yazıyor. Bu adaptörlerle taşınabilir şarj aletini şarj etsem cihaz bozulur mu ?

Taşınabilir şarj aletinde 2 tane şarj çıkışı var OUT 2.1 ve OUT 1.0 yazıyor. Bunlardan hangisini telefonuma(G2) takacağım ?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Herhangi biriyle sarj edebilirsiniz powerbanki. 2.0A ile daha hizli sarj edebilirsiniz. Telefonu hizli sarj etmek isterseniz 2.1A ya takabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adrenalin_

Herhangi biriyle sarj edebilirsiniz powerbanki. 2.0A ile daha hizli sarj edebilirsiniz. Telefonu hizli sarj etmek isterseniz 2.1A ya takabilirsiniz.

Akım farklı olunca sadece hız mı fark ediyor hocam ? 2.1A ile çalıştırın dedikleri cihazı 1.8 ile çalıştırırsak bozulmaz mı mesela ? Öğrenmek için soruyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyranMuhendisi_

quote:

Orijinalden alıntı: Adrenalin_

Herhangi biriyle sarj edebilirsiniz powerbanki. 2.0A ile daha hizli sarj edebilirsiniz. Telefonu hizli sarj etmek isterseniz 2.1A ya takabilirsiniz.

Akım farklı olunca sadece hız mı fark ediyor hocam ? 2.1A ile çalıştırın dedikleri cihazı 1.8 ile çalıştırırsak bozulmaz mı mesela ? Öğrenmek için soruyorum :)

Evet sadece hizi fark eder.Herhangi bir zarari olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.