Şimdi Ara

ELEKTRİKLİ TERMOSİFON TAVSİYESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
115.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • loko kullanıcısına yanıt
    +1
  • FORUMDONANIM VE DİĞER SİTELERDEN YAPTIĞIM ARAŞTIRMA SONUCU ŞUAN PİYASADAKİ EN İYİ TERMOSİFONUN TERMODİNAMIİK İKİZ DEPO OLDUĞUNU ANLAYIP GİDİP ALDIM. VE 2 AY OLDU ÇOK SESSİZ VE ÇABUK ISITIYOR SUYU. HİÇ KAPATMIYORUM SÜREKLİ AÇIK BUNA RAĞMEN ELEKTRİK FATURASI 35 TL CİVARI GELİR İKEN 1. AY 59 TL VE 2. AY 62 TL GELDİ. EVDE 2 KİŞİYİZ. HEMEN HEMEN HER AKŞAM BANYO YAPIYORUZ. BEKLEDİĞİMDEN ÇOK DÜŞÜK GELDİ. MEMNUNUM TAVSİYE EDERİM. TŞKLER
  • 13 yıllık sıfır sorunsuz birlikteliğimiz bugün geri dönüşü olmayacak şekilde sonlandı Arçelik titanyum 7865 emektarımız ile.
    13 yıl iyi hizmet etti, bir kere bile sorun çıkartmadı, ne memnuniyetsizlik ne de masraf çıkarttı. Kendisini diğer beyaz eşyalara örnek gösterdim yıllarca.
    Tabi gidene takılıp kalamayacağız. Şimdi bakıyorum piyasa çöplük olmuş. Şöyle 600 lira bandında 80 litre ( 65'de olur fiyat iyiyse ) civarı yeni bir model arıyorum, birlikteliğe başlayıp uzun yıllar yine sorunsuz, bakımsız, zahmetsiz ve masrafsız olmasını umduğum.

    Demir Döküm almak istiyorum bir yandan ama Arçelik ile 13 yıl sıfır sorun ile yaşadıktan sonra, çamaşır makinesinde Arçelik sonrası AEG ile sorunlar yaşadığım için aynı şeyin başıma geleceğinden korkuyorum açıkçası. Arçelik mi alsam Demir Döküm mü?
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Geçen sene ben siemens 50 lt lik termosifon aldım çok memnun kaldım evde 24 saat sıcak su hazır hep 50 derecede duruyor devamlı yazın dereceyle oynamıyorum kışın duş alacağım zaman 65-70 getiriyorum 65 litreliği 700-750 lira fiyat aralığında olması lazım bütçeni aşmassa tabiiki

    http://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/isitma-grubu/termosifonlar
  • kasidokostas K kullanıcısına yanıt
    Çok pahalı hocam. Demirdöküm DT4-65 D (Dijital) Titanium Termosifon tam olarak bu modeli aldım 450 liraya. Bugün kuruluma gelecek servis. % 70 fazla paraya değer mi bilemiyorum ki. İşte ikilemde kalıyorum. Ayrıca emektar Arçelik'in altında " Bozöyük Demirdöküm tesislerinde imal edilmiştir " yazısını gördüm. Biraz araştırma ile bakınca Siemens, Bosch falan kendi üretim yapmıyormuş. Onlarda fason üretim yaptırıyor. Kendi üretimi olsa zaten Bosch alacaktım.

    Yine de tavsiye için teşekkürler. Artık pek aktif kullanıcısı olan bir ürün değil. Biz gibi doğalgaz gelmemiş ( İzmir'in göbeğinde ) evlerde yaşayanlar alıyor sadece.
  • Bosch ve Siemens termosifonlar Emas da üretiliyor yani E.C.A markasının gölgesi altında fason demek yanlış olur böyle büyük marklar merdiven altında üretilcek hal yok ECA nın kazan kalitesi meşhurdur neyse hayırlı olsun
  • kasidokostas K kullanıcısına yanıt
    Hocam fason üretim diyince aklınıza merdiven altı mı geliyor? Ben merdiven altında termosifon üreten kimse görmedim. Benim bildiğim fason bir başkasına ürettirip üstüne kendi markanı basmaktır. Bu kalitesiz, merdiven altı, adi demek değildir. Bosch belli kalite standartlarını karşılamasa marka adını lekeler mi?
  • Sene 2019 var mi guncel tavsiyesi olan ? :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en uygun fiyata hangisi varsa onu almak lazım, 1990 larda alınan arçelik termosifonlar en sağlamıydı titanyum çıktı kalite bozuldu, 8 sene önce titanyum olmayan eca üretimi bosch aldık o da delindi cortladı, şikayetvar'a bakıyorsun arçelik,beko,vestel,bosch,siemens,baymak hep aynı delinme olayları 3 senede delindi 5 senede 6 senede delindi, benim görüşüm bu titanyum kaplama ince kalitesiz ve suyun basıncı ve içindeki tortular alt kısımda birikme yapıp zamanla bir noktadan çürütmeye başlamakta suyun basıncının etkisiyle de günün birinde delinmekte, bence uzun ömürlü olması için iki senede bir gereken ücret neyse verip servisi çağırıp kullanma kılavuzunda belirtilen bakımı yaptırmalı ve bir tesisatçıya soğuk su giriş kısmına suyun içindeki tortuları tutacak bir kartuş filtre taktırılmalıdır.
  • Arçelik 50L olandan aldım göstergesiz ,bundan öncekide 50L arçelikti ama o daha büyüktü boyut olarak bundan ve sıcak su kapasiteside denilen gibi 50L değil sanırım çabuk bitiyor ,eskisi böyle değildi..... her geçen yıl kalite düşüyor bu eşyalarda fiyat ise 400 lerden 900 lerden gelmiş hale bak hem kazıklanıyoruz hemde daha kalitesizini alıyoruz ,dünyada böyle başka bir ülkke varmıdır acaba?
  • Merhaba arkadaşlar güncel önerilerinize ihtiyacım var.Yıllarca Ankara'da yaşamış doğalgaz kullanıcısı olarak konuyla ilgili hiçbir fikrim yok ve desteğiniz benim için çok önemli... Teşekkür ederim.
  • Merhaba, güncel bir tavsiye verebilecek olan var mıdır acaba? Bir de şofben mi almalıyım termosifon mu emin olamıyorum, hangisi daha kullanışlıdır?

    Ek olarak banyoya takılacak termosifon mutfağa da sıcak su verebiliyor değil mi? Saçma bir soru olabilir ama hiç fikrim yok bu konuda.
  • Çok talep gören bir konu değil sanırım ancak kullandığımız Ariston aşırı kireçlenme ile bozuldu. Sağlam ve dayanıklı bir marka model lazım. Beko 500b bakıyordum ama diğer tavsiyelere de açığım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasidokostas K kullanıcısına yanıt

    merhaba biz   Baymak Aqua 30 TU 30 Lt Termosifon aldık tezgah üstü olarak aldık, henüz pakedi açıp kurulmadı çünkü bunu istanbul dan aldık köye götürüp köyde ki evde banyo ya konacak , sorum şu tezgah üstü ile tezgah altı arasında ki fark ne ? tezgah üstü olan da ayakları mı var ? ve biz bunu banyo da bir dolap üstüne koymayı düşündük çünkü ev prefabrik duvar montaj için zayıf gibi ne yapılabilirhttps://www.bauhaus.com.tr/isitma-ve...sifon-60719319




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsek59 -- 7 Aralık 2021; 19:37:55 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.