Şimdi Ara

Elektrikli süpürge[servis sorunu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 ay önce aldığım elektrikli süpürgenin çekmediği söylendi bugün evden.Bende aldığım yere geri gittim,adam bana biz geri göndermeyiz,değişimi de olmaz,servisin görmesi gerekli oraya da siz götürmelisiniz dedi.Doğru mu,ne yapmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Doğru söylemişler. Çünkü cihazın garantisini satan yer değil, üretici firma veriyor. Dolayısıyla sizin garantiden faydalanmanız için cihazı yetkili servise kontrol ettirmeniz gerekir.

    Bu arada 2. tüyo olarak emiş gücü azalmasının filtre bakımı veya değişimlerinin yapılmamasından kaynaklandığını söyleyebilirim. Cihazın marka ve modelini belirtebilirseniz bakımının nasıl yapıldığını tarif ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a4technic

    Yaklaşık 2 ay önce aldığım elektrikli süpürgenin çekmediği söylendi bugün evden.Bende aldığım yere geri gittim,adam bana biz geri göndermeyiz,değişimi de olmaz,servisin görmesi gerekli oraya da siz götürmelisiniz dedi.Doğru mu,ne yapmalıyım?

    Cihazı servise götürmeniz lazım. Aldığınız gün arızalı çıksa bile bayiler servise yönlendiriyorlar. Eğer üründe kullanıcı hatası dışında kusur varsa garanti kapsamında ücretsiz onarılır veya değişim yapılır, fatura ve garanti belgesinin elinizde olması da gerekli. Burada servisin ne diyeceği önemli. Bu arada cihazdaki tüm filtreleri hortum ve boruyu kontrol ettiniz mi? Bazen gözden kaçan bir noktada toz sıkışması olup emişi engelleyebiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.