Şimdi Ara

## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ## (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.351
Cevap
176
Favori
898.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Recharged

quote:

Orijinalden alıntı: mcclouhd

Benim tavsiye sıralamam şu şekilde olur acıkcası

349,90 tl (25 tl de indirim çeki)
    fiyatına emiş gücü gayet iyi

382,35(25 tl indirim çeki)
    gayet guzel kendimin de kullandıgı bir urun şekil olarak modern oldukca

359,9 (25 tl ndirim çeki)
    fakir ve rowenta varken ilk tercihim olmaz

300 tl (25 tl indirim çeki)
    herzaman kalitelidir ve oldukca sessiz

295,29 (25tl indirim çeki)

276 (25 tl indirim çeki)
    ses ve emis gucu gayet iyi tavsiye edebiliecegim bir urun

ziyaret etmek isterseniz memnun oluruz

Site size ait sanırım. Diğer sitelere nazaran fiyat çok uygun geldi. Belli bir sebebi var mı ?
    Birde indirim için ne yapmamız gerekiyor ?

hediye çeki icin özelden mesaj atmanız yeterli
    Site içerisinde satınalma kısmında kodu giriyorsunuz
    Ürünlerin hepsi orjinal ve garantilidir
    Distribütör veya üretici kac yıl hangi koşullarda garanti veriyorsa o sekilde ve yetkili servis onlardır
    Tesekkurler ilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LG VC2020NNTR (VC2320NNTP) medeli hakkında bilginiz varmı? emiş gücü, sessizlik ve toz atma gibi durumları nasıldır.

sessiz ve emişi kuvvetli bir makine gerekli, tozları biz makineye vermeyelim, makine kendi çeksin
  • Rizeli kullanıcısına yanıt
    Lg nin makinaları cok satılan urunler degildir daha bilindik markaları tercih etmeniz daha saglıklı olur kanımca nacizane
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=104562060
  • aura cleanmax kullanmaktayım. su hazneli ,halı yıkaması var çekim gücü yüksek birde dövücüsü var halıları mükemmel temizliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rejep_on7

aura cleanmax kullanmaktayım. su hazneli ,halı yıkaması var çekim gücü yüksek birde dövücüsü var halıları mükemmel temizliyor.

aura iyi, ama parası da iyi...
  • Parasinin hakkini kesinlikle veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde kullanılacak emiş gücü yüksek 100- 150 lira arası bir elektrik süpürgesi arıyorum. Daha önce İhlasın su hazneli modelini 15 yıl kullandım artık halının üstündeki çekirdekleri çekmiyor bile.Ses var görüntü yok. Torbasız olursa harika olacak dik bir şekilde duranlardan da olabilir,bir süpürge almayı düşünüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • mefe34 M kullanıcısına yanıt
    electrolux kesinlikle philipsden daha sağlam ve kaliteli bir cihazdır. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz youtubeda electrolux dyson philips vs. bir çoğunun karşılaştırması mevcut özellikle hepa filtreden toz kaçırmama konusunda rakipsiz bir markadır.
  • Hem Electrolux ultra silince hem de Philips marathonu aldım.Electrolux anneme hediye,marathon bana.Benim gözlemlerime göre Philips'in malzeme kalitesi Electrolux'den daha iyi.Mesela Electrolux'un kablosu eski makinem Siemens'e göre çok kalitesiz,oyuncak gibi. Süpürme performansına gelince bir gün önce Electroluxle süpürdüğüm yeri ertesi gün marathonla süpürdüm ve adete halının koltuğun rengi canlandı.Electroluxle süpürürken arkadaşların da dediği gibi halıya yapışıyor ,gücü düşürünce rahat süpürülebiliyor
    Electrolux torbalı olduğu için ne çektiğini tam olarak bilemiyorum ama halı,koltuk vs de gördüğüm kadarıyla marathon kadar güçlü değil.Uzun vadede Marathon'un toz kaçırma durumu ne olur bilemiyorum ama şimdilik mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz :)
    Electrolux kesinlikle kötü değil yanlış anlaşılmasın.Marathon'u bilmesem gayet severek kullanırdım :)

• Arkadaşlar Philips'in FC8654 ve FC8657 modelleri arasında bir farklılık var mı?
    FC8654 modeli;http://www.philips.com.tr/c-p/FC8654_01/performer-active-torbali-elektrikli-suepuerge
    FC8657 modeli;http://www.philips.com.tr/c-p/FC8657_01/performer-active-torbali-elektrikli-suepuerge

internette FC8657 modeli diğer modele göre 40-50tl daha ucuz.FC8654 modeli 299tl iken FC8657 240 liraya bulunabiliyor.Özelliklerine baktığımda bir fark göremedim ben..Eğer bilmediğim bi yer kaçırdığım birşey varsa bi arkadaş açıklayabilir mi bu iki makina arasındaki fark nedir? Bugün yarın acil makina alacağım bu ikisinden birini alacağım.Fiyatı uygun olduğu için FC8657 modelini düşünüyorum ama farklarını bilmiyorum..Çok teşekkür ederim ilgilenen herkese...
  • zicirtma kullanıcısına yanıt
    Philips in 8 serisinin yorumları ve kullanıcı bilgileri cok iyi degil
    tavsiyem 9 serisinden yana kullanmanız kararınızı
    ya da electrolux ve rowenta gruplarından birisini incelemeniz
  • 8657 modelinde ekstra turbo fırça başlığı var yani daha pahalı olması lazım ancak fiyatlara baktım dediğiniz gibi tersi durum var...
    8654 bir alt model yani turbo fırçasız olanı hatta marketlerde 40-50 daha ucuz olduğunu gördüm ama şimdi neden böyle ben de anlamadım...

@zicirtma
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

8657 modelinde ekstra turbo fırça başlığı var yani daha pahalı olması lazım ancak fiyatlara baktım dediğiniz gibi tersi durum var...
    8654 bir alt model yani turbo fırçasız olanı hatta marketlerde 40-50 daha ucuz olduğunu gördüm ama şimdi neden böyle ben de anlamadım...

@zicirtma

Evet hocam ben de bi açıklık getiremedim neden böyle ki? Anneme alacağım süpürgesi kırılmışken iyi bir hediye olur :) FC8657 modelinin ne gibi bir eksiği var acaba

• 8657'nin eksiği yok turbo fırça fazlası var...
    bir akraba aldı ona sorduk çok memnun...istanbul bilişimde 299 lira ben de sipariş vermeyi düşünüyorum...
    8654'ü vatanda görmüştüm özellikler aynıydı rengi kırmızı, 8657 siyah...ikisinde de toz torbası büyük boy, 425 w çekiş...
    tek fark turbo fırça, bu durumda 8657 önde...

not: philipsin kendi sitesinde 8654 için olumsuz yorum var, başlık yerde kaymıyor takılıyor demiş, 8657'de bu olmaz...

@zicirtma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 13 Nisan 2015; 20:20:10 >
  • quote:

8657'nin eksiği yok turbo fırça fazlası var...
    bir akraba aldı ona sorduk çok memnun...istanbul bilişimde 299 lira ben de sipariş vermeyi düşünüyorum...
    8654'ü vatanda görmüştüm özellikler aynıydı rengi kırmızı, 8657 siyah...ikisinde de toz torbası büyük boy, 425 w çekiş...
    tek fark turbo fırça, bu durumda 8657 önde...

not: philipsin kendi sitesinde 8654 için olumsuz yorum var, başlık yerde kaymıyor takılıyor demiş, 8657'de bu olmaz...

@zicirtma

Teşekkür ediyorum hocam yarın gittigidiyordan sipariş geçeceğim 8657 için...25lira indirim ile 242 liraya geliyor
  • Konu elektrik süpürgesi ve evimizin temizliği ise marka DYSON dur.
    Tamam fiyat oldukça yüksek ama bir düşünün bakalım;
    Kıyafetlerimizin temizliği için çamaşır makinesine ne kadar ödüyoruz.
    Bulaşıklarımızın temizlenmesi için ne kadar ödüyoruz ve bunları yaparken de sürekli bir harcamaya devam ediyoruz.
    Doğru DYSON pahalı bir alet ama kendini amorti ediyor ve evinizi gerçekten temizliyor.
    Bir de evinizde hayvan besliyorsanız başka hiçbir alternatifiniz yok maalesef.
    Diğer makineler neden temizlemiyor bilemem ama DYSON un kendi patentli buluşları var ve ne yazık ki diğer markalar patent olayından dolayı taklit yapamiyorlar.
    Ben orta gelirli bir işçi emeklisiyim, evimde küçük bir köpeğim var sadece onun için bile yılda 2 kez traş ettirmek zorunda kalıyor ve 100 TL ödüyordum.
    DYSON bana da çok pahalı geliyordu ama biraz uygun fiyata 2. el aldım hatta hanım önceleri karşıydı şimdi ise eve başka marka sokmam diyor.
    Kararsız arkadaşlara tavsiyem DYSON dır

• quote:

Orijinalden alıntı: zicirtma
    Teşekkür ediyorum hocam yarın gittigidiyordan sipariş geçeceğim 8657 için...25lira indirim ile 242 liraya geliyor

ben de sipariş verdim 8657...
  • quote:

quote:

Hocam 5 gündür kullanıyorum bi sıkıntı yok gayet güzel..Ayarı kısık kullanıyor annem..Ayarı açınca halının üstünde kayması çok zor oluyor güç istiyor:)
  • quote:

quote:

quote:

Hocam 5 gündür kullanıyorum bi sıkıntı yok gayet güzel..Ayarı kısık kullanıyor annem..Ayarı açınca halının üstünde kayması çok zor oluyor güç istiyor:)

turbo fırça başlığını kullanmadınız mı?..
    en yüksek ayarda bile rahatça kaymasını sağlar diye umuyorum ki zaten bu modeli seçme nedenim buydu, annenize de kolaylık olur...

• quote:

quote:

quote:

quote:

turbo fırça başlığını kullanmadınız mı?..
    en yüksek ayarda bile rahatça kaymasını sağlar diye umuyorum ki zaten bu modeli seçme nedenim buydu, annenize de kolaylık olur...

Hocam fırçalı o da kolay gitmiyor bi farkı yok..Hem zaten günlük kullanım için değil

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.