Şimdi Ara

## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ## (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.272
Cevap
178
Favori
877.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende bunu aldım yarın gelecek. Puanlarla filan 470 e geldi. Umarım memnun kalırım.

     ## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ##



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sleepwake33 -- 2 Mart 2021; 18:46:42 >
  • Merhabalar, süpürgemiz bozuldu. Yeni bir süpürge arayışına girdim aklımda birkaç model var bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi seçim yapmama. Bütçem maksimum 1400 TL olabilir. Ayrıca çok sessiz bir makine istiyorum. Toz torbalı mı torbasız mı karar veremedim.

    Nilfisk Meteor (79 Db yazıyor sesini hiç duyamadım youtube'da felan yoktu ama çok sesli olduğu için en son seçeneğim. Sessiz olduğunu duysam hemen alacağım)

    Electrolux Ultrasilencer( Sesini duydum tam aradığım seste, toz torbalı olması iyyi çekmiyor düşüncesi getiriyor aklıma. Ayrıca biraz basit bir makine gibi geldi.)

    Electrolux Pure C9( Diğerlerine göre biraz pahalı toz torbasız ayrıca sesi de aşırı değil.)

    Electrolux Silent Performer( Bin lira civarında C9 modeline göre 400 TL daha ucuz ve gördüğüm kadarıyla aynı makine aralarındaki farkı bilen varsa sevinirim.)

  • yardım arkadaşlar,


    iyi bir süpürge arıyorum. sadece kullanımı ağır olmasın yeter. iyi bir süpürge olsun. bir daha süpürge aramayayım. kullanımı kolay olsun. annemin kasları çok iyi değil. yardımcı olur musunuz?

  • Miele marka süpürgeme normalde hep kendi sitesinden sipariş verirdim 8 li XL paket olanlardan belçike üretimi bu kezde internetten almak istedim 4 lü lakin zaten fotolarda göreceksiniz dikiş yerleri ve torba kapağından içeri bakınca 3 şerit halinde kumaş var orjinalinde bunda ise yok belki anlayan arkadaşlar yorum yapabilir  ## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ##  ## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ##  ## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ##  ## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ##  ## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ##  ## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ##  ## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ##



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 9 Mart 2021; 17:33:17 >




  • ygtdtm Y kullanıcısına yanıt

    Philips 9185 fiyatı nedir





  • Arkadaşlar merhaba. Eve max 3000 tl bütçeye kadar sürürge arayışındayım.Toz torbasız philips modelleri var. Ev 100 metre kare. Orta yoğunlukta kullanılacak. Ailemizin fert sayısı 5.


    https://www.akakce.com/toz-torbasiz-supurge/en-ucuz-philips-marathon-ultimate-xb9155-07-650-w-fiyati,554690294.html

  • Ben de uzun arayışlar sonrası Nilfisk aldım. Kutudan bir çok başlık ve aparat çıkıyor.https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_meteor-deluxe-mrd-toz-torbas%C4%B1z-elektrikli-s%C3%BCp%C3%BCrge-k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-1206188.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engineer_06

    Ben de uzun arayışlar sonrası Nilfisk aldım. Kutudan bir çok başlık ve aparat çıkıyor.https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_meteor-deluxe-mrd-toz-torbas%C4%B1z-elektrikli-s%C3%BCp%C3%BCrge-k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-1206188.html

    Hocam ürün elinize geçti mi ? Mennunmusunuz bugün almayı düşünüyorum acil durum :) Bir yorumda mühendis olduğunu söyleyen biri hortumun kısa olduğunu yazmış doğrumudur.





  • nirvanha kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, anneme aldım, iki adet turbo başlık, parke için başlık, normal başlık ve birkaç ufak aparatı var, malzeme kalitesi başlıklarda biraz zayıf gibi, hortum boyunu ölçmedim, boru metal, makinenin kendisi de sağlam. Fiyat olarak 850'ye düşmüş, fiyatına göre alınabilecek bir ürün diye düşünüyorum.
  • engineer_06 E kullanıcısına yanıt

    Yorumunuzu okumadan sipariş geçmiştim.Miele cat dog yada bunu alacaktım 2 sene önceki fiyatlara bakınca içim cız etti mieleye 3000 verip alamadım.Bunu aldım umarım pişman etmez.

  • nirvanha kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, miele ile bir olmaz ama bu ürün fiyatındaki ürünler içersinde f/p ürünü bence, iyi günlerde kullanın.
  • merhaba miele c3 cat and dog kullanıyorum 2 sene olacak alalı süpürge borusu bozuldu yedek ekipman nereden temin edebilirim bilgisi olan varmı

  • engineer_06 E kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam.


    Üstteki yorumu okudumda şimdi miele cat dog da alsan bozulabiyormuş 2 senede borusu bozuldu ne ya :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 15 Mart 2021; 21:23:57 >
  • dmr123456. D kullanıcısına yanıt

    Hocam şurada var



    https://www.hepsiburada.com/parmis-miele-complete-c3-cat-dog-powerline-teleskopik-boru-hepa-filtre-sbo0005-97-pm-HB00000XWGDD



    ama orjinal mi değilmi sizinkiyle aynı model mi bilemiyorum genelde servis harici satışlar muadil oluyor.


    Süpürge market gibi satış siteleri var trendyol birsürü bulursunuz.


    Orjinali de benim süpürgeye eşdeğerdir herhalde :)


    Sahibinden dolap gibi ikinci el sitelere bakın orjinal için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 15 Mart 2021; 21:27:47 >




  • Miele de olsa eski kalitesi yok. Her üründe durum böyle aslında, çünkü şirketler uzun yıllar kullanılmasın yenisi alınsın istiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineer_06 -- 16 Mart 2021; 19:48:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engineer_06

    Miele de olsa eski kalitesi yok. Her üründe durum böyle aslında, çünkü şirketler uzun yıllar kullanılmasın yenisi alınsın istiyor.

    Benim süpürge geldi ancak içinden mini turbo ve parke başlık çıkmadı kırmızı delexe modelini aldım siyah düz göndermişler.


    16 yıllık bosch bsg 82010 yanında oyuncak gibi kaldı gerçekten bağlantı yerleri kafayı yedirtir. İade etme kararı aldım.


    İkinci El sitelerden eski 2000 watt üstü süpürge bakacağım galiba,

  • nirvanha kullanıcısına yanıt
    Eski Bosch süpürgeler gerçekten iyiydi, biz de geçen sene ömrünü doldurması sebebiyle Miele'ye geçtik. Yeni Bosch süpürgeler de ateş pahası, inşallah gönlünüze göre bir süpürge bulursunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Babangida Babayaro

    Arkadaşlar merhaba. Eve max 3000 tl bütçeye kadar sürürge arayışındayım.Toz torbasız philips modelleri var. Ev 100 metre kare. Orta yoğunlukta kullanılacak. Ailemizin fert sayısı 5.


    https://www.akakce.com/toz-torbasiz-supurge/en-ucuz-philips-marathon-ultimate-xb9155-07-650-w-fiyati,554690294.html

    3000 veriyorsan dyson al
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nirvanha

    Benim süpürge geldi ancak içinden mini turbo ve parke başlık çıkmadı kırmızı delexe modelini aldım siyah düz göndermişler.


    16 yıllık bosch bsg 82010 yanında oyuncak gibi kaldı gerçekten bağlantı yerleri kafayı yedirtir. İade etme kararı aldım.


    İkinci El sitelerden eski 2000 watt üstü süpürge bakacağım galiba,



    Alıntıları Göster

    İkinci el süpürgelerde dolandırıcılık çok fazla maalesef. Temiz dedikleri süpürgelerin motorları neredeyse pert olmuş durumda olabiliyor. Onun yerine spotlardan veya bazı bayiilerden araştırarakta 2000+ makinelerden bir tane bulabilirsiniz. En azından Ankarada hala bulunan yerler var.

    Hep diyorum. Bosch Siemens grubu süpürgeleri fiyat performans kalite oranında en iyilerde. Şu an bosch maalesef diğer ülkelerde satışta olan üst segment torbalı cihazlarını tr de satmıyor. Onun yerine daha donanımlı ama alt kompakt serie-6 modellerini satıyor. mesela BGL6POW1 bugünlerde alınabilecek en ideal modellerden biri.

    Şu anki makinenize eşdeğer güncel bir ürün isterseniz Siemense yönelmeniz gerekli. 8 serisi süpürgeler sadece siemenste var. Eskisi kadar yüksek emiş gücüne sahip ürün bulmak zor ancak 700 watt ve üzeri tüm süpürgelerin emiş gücü derinlemesine temizlik için yeterlidir. İyi günler.





  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.