Şimdi Ara

## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ## (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.346
Cevap
174
Favori
896.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    EUS8ANIMAT piyasada çok fazla yok. Bazı teknoloji firmalarının mağazalarında bulunabiliyor. Vatan Canpark mağazasında 1 adet vardı.Elektrolux bu model yerine PD81 modelini piyasaya sürdü tahminimce. Yeni seri olarak PD81 sessizlik>güç PD 91 modeli güç>sessizlik olarak piyasada yer alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miniturbo başlığı olduğu için şu modeli beğendim. fakat gücü bana az gibi geldi.

diğer alternatif
    www.hepsiburada.com
    Philips PowerPro City FC9331/07 Toz Torbasız Elektrikli Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-powerpro-city-fc9331-07-toz-torbasiz-elektrikli-supurge-p-hbv000007gcwh

hangisini almalıyım, hiç anlamıyorum süpürgelerden. 2 adet kedim var, süpürge alırken bu etken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 8 Haziran 2020; 19:22:59 >

• Hey Jude. kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143456776

Torbasızlarda 1. sıradaki ürüne bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezgin_kral

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143456776

Torbasızlarda 1. sıradaki ürüne bakın
    hocam bu yazdığım philips modelini yazmışsınız oraya siz de, sanırım bunu alacağım.
    FC9331 modelinde turbo başlık yok, FC9332 modelinde varmış. fiyat takibindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 8 Haziran 2020; 20:44:28 >
  • Merhabalar,

7.5 yıllık nilfisk bravo süpürgem dün bir koku vermesi sonrası sanırım gözlerini hayata yumdu
    Bir iki dürttüm ama ne sesi ne soluğu çıkmadı

Şaka maka bir yana 7.5 yıldır kullandığımız süpürge artık bozulduğundan yeni bir süpürge arayışına girdik.

Epey bir sayfa geriye doğru okudum ama okudukça da kafam iyice karıştı. Zaten çok kararsız ve araştırmacı biriyim.

Nette biraz araştırma sonucu bütçemden dolayı birkaç tane model arasında gidip geliyorum. Sizlerin de bu modelleri kullanıyor ya da araştırmış olmanızdan dolayı değerli fikirlerine danışmak istedim.

Gönül ister ki dyson miele almak ama bütçem 1000 - 1500 arası

Daha önceden kullandığım nilfisk olmasından dolayı bu bütçe aralığında bulduğum modelin 2 farklı versiyonu var aralarındaki fark nedir bilmiyorum epey sitesinde birini toz torbalı demiş ara sitesinde torbasız görünüyor.

Neyse bulduğum modeller bu şekilde

Nilfisk meteor deluxe
    Nilfisk meteor MBL
    Arnica tesla premium
    Arzum AR4094

Bu dört modelde bütçemden dolayı seçebileceğim modeller arasında philips de baktığım modellerde bu fiyat aralığından birşey bulamadım.

F/P açısından hangi modeli tercih edeyim, ya da bunların haricinde önerebileceğiniz modeller var mıdır.

Önerilerinizden dolayı şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz_227 -- 8 Haziran 2020; 21:40:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

Merhabalar,

7.5 yıllık nilfisk bravo süpürgem dün bir koku vermesi sonrası sanırım gözlerini hayata yumdu
    Bir iki dürttüm ama ne sesi ne soluğu çıkmadı

Şaka maka bir yana 7.5 yıldır kullandığımız süpürge artık bozulduğundan yeni bir süpürge arayışına girdik.

Epey bir sayfa geriye doğru okudum ama okudukça da kafam iyice karıştı. Zaten çok kararsız ve araştırmacı biriyim.

Nette biraz araştırma sonucu bütçemden dolayı birkaç tane model arasında gidip geliyorum. Sizlerin de bu modelleri kullanıyor ya da araştırmış olmanızdan dolayı değerli fikirlerine danışmak istedim.

Gönül ister ki dyson miele almak ama bütçem 1000 - 1500 arası

Daha önceden kullandığım nilfisk olmasından dolayı bu bütçe aralığında bulduğum modelin 2 farklı versiyonu var aralarındaki fark nedir bilmiyorum epey sitesinde birini toz torbalı demiş ara sitesinde torbasız görünüyor.

Neyse bulduğum modeller bu şekilde

Nilfisk meteor deluxe
    Nilfisk meteor MBL
    Arnica tesla premium
    Arzum AR4094

Bu dört modelde bütçemden dolayı seçebileceğim modeller arasında philips de baktığım modellerde bu fiyat aralığından birşey bulamadım.

F/P açısından hangi modeli tercih edeyim, ya da bunların haricinde önerebileceğiniz modeller var mıdır.

Önerilerinizden dolayı şimdiden çok teşekkürler.
    Boschun internet sitesine yeni bir model düşmüş geçtiğimiz günlerde. BGL6POW1 bu model henüz yeni ancak internet sitesinde 1700 tl den satışa konmuş. Bakıldığında özellikleri ihtiyaçlarınızı karşılar gibi motoru 850 w nominal boschun güçlü motoru. Ayrıca koldan kumanda turbo başlık hortumda entegre fırça gibi cezbeden özellikleri var. İncelenebilir diye düşünüyorum. Arnica arzum almaktansa veya sırf nilfisk adını taşıdığı için üstün görünen çin malı vasat süpürgeyi almaktansa 10 yıl garantili hijyenik bir süpürgeniz olur. Nilfisk markasının en alınabilir modelleri power ve elite serisi diye düşünütoeum ben ki fiyatları malum. Miele zaten aştı kendini bu fiyatlara hemde hepa filtresi bile olmayacak bir süpürgeye o paralar verilmez. Sırf kaliteli olduğu için.

• denizata06 D kullanıcısına yanıt
    Bosch un o modeline baktım hocam ama torbalı modelmiş
    Biz torbasız model arıyoruz.

Çıtayı 1500 - 2000 bandına çıkarınca da elektrolux be philips modelleri karşıma çıkıyor yarı yarıya fark oluyor neredeyse ama çok kararsız kaldım.

• yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    Hocam sakıncası yoksa niçin özellikle torbasız olması gerekli sorabilir miyim? Çünkü bu fiyat bandındaki torbasız süpürgelerin gücü çok çabuk düşüyor. Ayrıca filtrasyon kaliteleri kesinlikle üst model makineler gibi değil.
    Torbalı makinelerin uzun vadede size daha ekonomik ve daha konforlu geleceğine kefilim çünkü bende zamanında torbasız philips süpürge kullandım. 2 yıl dayanabildim.
    Ama yine de torbasız olmasında ısrar ediyorsanız bence rowentanın donanımlı süpürgeleri daha iyidir diye düşünüyorum ben. Ayrıca yıkanabilir parçaların maliyeti de çok yüksek değil. Ayrıca ses seviyesi genel itibariyle düşük makineler.
    Bununla beraber yine bosch Seri 6 torbasızlara bakılabilir. Bgs41pro veya aynı model bgs41pet1 incelenebilir. İkisi arasında sadece tasarım farkı ve turbo başlık farkı var. Bgs41pro da piyasadaki tüm süpürgelerde bulunan turbo başlık mevcutken bgs41pet1 de yeni çıkan kendi kendini temizleyen turbo başlık ve beraberinde küçük turbo başlık bulunuyor. Bana kalırsa bosch için mantıklı seçenek Bgs41pro olurdu. İnceleyebilirsiniz internette.
    Rowenta içinde silence force modelleri çok güzel sessizler. Birde dikkatimi RO7286 çekti. Yine donanımlı ve fiyatı uygun bir süpürge. Ben rowentanın giriş seviyesi compact power kullanmak durumunda kalmıştım ama çok güçlü çekiyordu. Extreme power modellerini evde denemedim hiç ama mağazalardaki karşılaştırmama göre yeterli seviyedeler.
    Arnica tesla 500-800 bandında bir süpürge olmalı. Bazı siteler 1.350 lira fiyat çıkarmış serbest ekonominin dibine vurmuşlar. Bu makineye 1000 lira vermek bile mantıklı gelmiyor bana. Ancak 700-750 tl eder gerçek değeri gözümde.
    İyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: cimbomly

maksimum 800 Liraya kadar toz torbasız ne alabilirim ?
    merhabalar bu fiyat bandında ne alınabilir ? Elektrolüx, philips, rowenta ?
    Öncelikle bilgilendirici cevabınızdan dolayı teşekkür ederim.

Torbasız istememin sebebi ekstra torba masrafının yanında konforu evi çektirince çöpe boşalt gitsin. Tertemiz olur koku vs de yaymamış olur, benim tercih sebebim bu.

Rowenta ve bosch a pek bakmadım ama dediğiniz modelleri bir ara netten bakayım.

Bazı modellerde çekiş gücünün düştüğünü buralarda okudum ama hangi modelde ne kadar süre ve ne kadar kayıp onu bilemiyoruz tabi.

Benim aslında evin tüm eşyalarını yenileme gibi bir durumum var.

Kocaelinde dairem var nasip olursa onu satınca yaşadığım yer olan istanbuldan daire alacağım.
    7.5 yıllık evliyim ve evlenirken neyi ucuz bulduysak onu aldım dolayısıyla kaliteleri düşük ürünleri aldık.

Şimdi diyorumki aldığım şey içime sinsin ve kaliteli olsun ama kaliteli diye de dünya para vermeyelim tabi

Neyse hocam dediğiniz modellere bakacağım nilfisk i daha önce kullandığımdan aklımın hep bir kenarında eski süpürgem çekiş anlamında çok iyiydi o yüzden

• cimbomly kullanıcısına yanıt
    Bu fiyat bandında electrolux ve philips filtreleri bana rowentaya nazaran dayanıksız geliyor. Bütçeyi çok aşmak istemiyorsanız rowenta extreme power modelleri idealdir. Electroluxun bahsettiğiniz fiyat aralığındaki süpürgelerinin toz emisyonu iyi değil. Bu fiyatlarda torbalılara yönelmenin doğru olacağını düşünüyorum ben. Ama bahsettiğim rowentanın hepa filtresi gerçekten güzel ve diğer filtrelerinin maliyeti ucuz. İstediğiniz gibi yıkayın gitsin hatta. Temiz tutun yeter ki. Ne yazıkki mağazalardaki gibi bir cazibesi yok bu torbasız süpürgelerin. Öyle çöpe dökeyim olsun bitsinden ziyade daha meşakkatli bakım istiyor bu makineler. Filtreleri sıkça temizlemek ve kontrol etmek gerekli.

bizimkiler toz torbasız istiyor illaki . Rowenta hangi model numarasını önerirsiniz peki ? birçok model çıkıyor
  • yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum torbasızların masrafsızlığı ve kullanışlı görünmesi daha cezbedici geliyor hocam. Ancak pratikte iş öyle değil ne yazık ki. Makinenizin performans sağlaması için mutlaka içinin temiz tutulması gerekiyor. Bu işte torbalılara nazaran daha zor. Aslına bakarsanız torbalılar bu yüzden daha az uğraştıran makineler ama günümüzde bu konu biraz saptırılmış vaziyette. Malum artık trend oldu bu torbasız süpürgeler.

Emiş kaybının süresi hem makineye hem kullanıcıya göre değişecektir. Ben bixim eski torbasız süpürgemizi yıllarca kullananları gördüm. Ne yazık ki biz iki sene dayanabildik. Brlki de siz çok memnun kalacaksınız hiç belli olmaz.
    Bahsi geçen nilfiskte de a önce değindiğim tüm sorunlar mevcut. Bu makine bir kere sizin eski nilfisk gibi orjinal değil ne yazık ki. Eski nilfiskler taş gibiydi. Emiş gücüyle ünlüydü. Zaten incelediğiniz zaman esas nilfiskin işinin torbalı süpürgeler ve profesyonel makineler olduğunu göreceksiniz. Bu yüzden en ucuz nilfisk one copue modelleri bile çok tutulurdu. Ama yasa gereği motor güçlerinin düşmesi en çok nilfiski etkiledi. Öyle ki neredeyse her KEA markasının (arzum fakir felix vs) üzerine kendi logosunu basıp sattığı makineyi şimdi nilfisk satıyor olay bu. Ondan bu makine bu kadar ucuz ve ben verilecek paranın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Az önce yukarıda başka bir mesajımda belirttim. Genelde rowentanın hepa filtreleri çok dayanıklı oluyor bu fiyat bandındaki süpürgeler için. Bosch zaten tüm süpürgelerinde tek tip filtre kullanıyor artık. Electrolux pure c9 modellerinin filtrelemesini de beğeniyorum. Ancak silent performer modellerinde de yine ortalama filtreleri var. Bunun için tavsiyem üç markanın filtrasyon ve donanımında bütçenize en uygunu seçmeniz olacaktır. Electrolux ESPC74SWT ve
    PC91-6MBT veya -4MGT modellerini de incelemenizi öneririm. Tekrar iyi günler

• Arkadaşlar miele c3 Cat&dog sıfır 1690 TL sizce nasıl alınır mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi fiyat nerde satılıyor bizde alalım

• selam tekrardan.
    www.teknosa.com
    Bosch BGLS4PET2 Hepa H13 Filtre Proanimal Kırmızı Toz Torbalı Süpürge Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/bosch-bgls4pet2-hepa-h13-filtre-proanimal-kirmizi-toz-torbali-supurge-p-115041507

şu ürün hakkında bilgisi olan var mı?

• Merhaba, 6 ya da 7 yıldır electrolux espc71dbt kullanıyorduk halıya çok yapışması dışında bir memnuniyetsizliğimiz yoktu ama filtre temizliği doğru düzgün yapılmadığı için motoru bozuldu yine aynı marka almayı düşünüyorum ; torbalı pd91-animt, pc91-6mbt ve eski süpürgem arasında kararsız kaldım. Pd91 ve pc91 de halıya çok yapışıyor mu ? Eski süpürgem 750 TL bandında bunlar ise 1.500 TL bandında. Bu fiyat farkına değer mi? Eğer değer derseniz de bu modellerden hangisini almak daha doğru olur? Teşekkür ederim.

• Herkese iyi forumlar

nilfisk one almayi dusunuyorum. Kullanan var midir? Onerir misiniz?

Internette en uygun 750 ye bulabiliyorum. Bu fiyatlarda torbali baska model oneren olur mu?

Tesekkurler

• Basarrrr kullanıcısına yanıt
    Ben geçen ay almıştım kullanıyorum. O zaman daha uygundu 600 e almıştım. Ürünü aldıktan sonra HEPA13 filtre de aldım ama takmadım yedek duruyor. Üzerindeki filtreden bir şikayetim yok şu an. Mini turbo başlık da aldım. Neden büyük almadın diyeceksiniz. Tek bir halım var aslında arabada kullanırım diye aldım zaten evde halıda kullanmak çok pratik değil mini başlık. Ben üründen memnunum. Yani aslında torbalı aldığım için ayrı memnunum. Gerçekten kolaylık. Çıkıyorum süpürüyorum geri yerine koyuyorum. Diğer evde torbasız başka süpürge var temizlemek eziyet bence. Önerir miyim evet öneririm.

https://forum.donanimhaber.com/elektrikli-supurge-arastirmasi-supurge-alacaklara-tavsiyeler--83264559-197#143199078

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbetbirgun -- 11 Haziran 2020; 0:23:9 >

• Cevabin icin tesekkurler snake

Ben evde hali kullanmiyorum o yuzden basik almayacagim. Bakalim senin aldigin fiyatlara bulursam kesin alirim.

Electrolux bir makineden daha bahsetmissin. Onunla ilgili bilgin var mi?

• 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.