Şimdi Ara

## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ## (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.346
Cevap
175
Favori
896.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "promax fc9750 ile 9751 arasında tek fark turbo başlık mı emin misiniz ? "

Emin olmasam niye yazayım canım kardeşim ?

powerpro city ile ikinci linkteki promax arasındaki farka philips sitesinden bakarsanız biraz daha net şeyler görebilirsiniz:

en büyük fark da

Hava akımı (maks.): 27,8 l/s vs 41 l/s

FC9750 (veya 51 'in :) nin borudaki hava akımı FC9332 den neredeyse % 50 daha fazla.

ikinci önemli fark da toz haznesi 2 lt. ( FC9332; 1,5 lt. Tıpkı Electrolux ESPC74SWT gibi)

diğer küçük farklar; 1m. kablo farkı v.s. yukarıda linkini verdiğim philps karşılaştırma sayfasında bulabilirsin.

Philips motor güçlerini iyice sallamasyon yazmaya başladı. (Artık neredeyse kimsenin vermediği: Hava akışını veriyor ! ama motor gücünü bir 650 watt, bi 700 watt, bi 900 wat max. yazıyor. Bu konuda kendi sitesinde bile küçük tutarsızlıklar olabiliyor. Satış sitelerindeki bilgiler ise daha karışık. Ama bunun sorumlusu Philipsin kendisi)

Bu konuda epey .com da da çok karışıklık oluyor. Maalesef orada FC9332 Filtre bilgileri bile yanlış.

Soru işareti gördüğünüzde orijinal firma sitesine bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 3 Mayıs 2020; 23:32:37 >

• sinan kozan42 S kullanıcısına yanıt
    Yok daha kargolanmadı yasaktan dolayı. Gelsede kullanmayacağım çeyiz için aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugi136

Yok daha kargolanmadı yasaktan dolayı. Gelsede kullanmayacağım çeyiz için aldım.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 26 Haziran 2020; 14:49:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezgin_kral E kullanıcısına yanıt
    Aslında mielenin Türkiye ağı beni tereddüte düşürüyor. Servis-yedek parça sorunu olabilir mi acaba? Marka olarak harika ona diyecek birşeyim yok.
    Ayrıca evimizde evcil hayvan yok, turbo başlık gerçekten gerekli mi. Eğer yine de gerekli ise Philips XB9155/07 modeli var. 1900 tl civarı. O düşünülebilinir mi?
  • gokmenoz G kullanıcısına yanıt
    Xiaomi nin kucuk sarjli supurgesi + xiaomi s55 robot supurge kombine çekin bütçe uygunsa. Eşiniz duacı olur. Değilse supurgemarket sitesinden eski supurgenize yeni motor ve filtre alip kendiniz takabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jestia kullanıcısına yanıt
    Xiaomi sarjli supurge + xiaomi s55 robovac kombo yapin bence.

• alonsoR25 kullanıcısına yanıt
    Hangi ildesiniz bilmiyorum ama servis konusunda Allah düşürmesin umarım öyle Bi sıkıntı yaşamayız ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz, şu şekilde ben filtre tutucu temini için Miele ile görüştüğümde bunu servisten temin etmem gerektiğini söylediler, bulunduğum ilde bir servis numarası verdiler, adamlar emin olun belki ömürlerinde Miele süpürge görmemişlerdir, velhasıl onu onemsemedim istediğim ürününün koduna kadar servise verdim servisi iki defa hatırlatmama rağmen bana dönüş yapmadı. Birçok ilde de durum böyledir diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: undermunder

.

Alıntıları Göster
    Ben 488e aldım N11 den indirim vardı.

Grundig VCC 7870 750 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge 699,00 TL yerine 569,00 TL
    www.n11.com
    Grundig Vcc 7870 750 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/grundig-vcc-7870-750-w-toz-torbasiz-elektrikli-supurge-1333564?magaza=grundig-turkiye

• Merhaba iki ürün arasında kararsız kaldım.lütfen yardımcı olur musunuz ?
    Philips powerpro city fc9332
    Electrolux espc74swt

Farklı bir öneriye de açığım bütçem 500-750 lira arasında.

• Arkadaşlar merhaba miele c3 cat dog kullanıyoruz çok memnunuz . fakat günlük birşey döküldüğünde hemen açmak için dikey süpürge almak istiyoruz bütçe 300 tl ye kadar ne önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmenoz

Merhaba arkadaşlar,

Foruma uzun zamandır girmiyordum. Eşim eski Bosch toz torbalı süpürgemiz çekmiyor diyince süpürge önerisi almak için girdim.

Benim için önemlileri sıralarsam:

1. F/P ürünü olmalı.
    2. En önemli teknik özellik çekim gücü. Toz kir bırakmasın.
    3. Turbo başlık standart içinden çıksın veya turbo başlık ilave alacağım. Benim turbo başlıktan anladığım halıyı ucundaki fırçalarla tozu kaldırıp çektirmesi. Annemlerde eski ihlas temizlik robotu var. Turbo özelliği çok güzel. Halıyı döver gibi süpürüyor.
    3. Toz torbalı yada torbasız karar veremedim. Makinanın sağlığı ve performansı için hangisini önerirsiniz.

Önemsizler:
    1. Sessiz olsun diye takıntım yok
    2. Hepa filtresi yada allerjen filtre takıntım yok. Evde hayvan beslemiyoruz. Astımlı insan da yok.

Deneyimli yada kullandığı üründen memnun arkadaşlar desteğinizi bekliyorum.
    Arkadaşlar bana bir yardımcı olabilirseniz sevinirim

• sinan kozan42 S kullanıcısına yanıt
    bu para diliminde bu ikisinden birisi..

yani bu konu hakkında bitmek bilmeyen sabrıyla ezgin_kral hocam bayağı bir anlatmış..
    toz torbasız alacaksınız herhalde..

benim aklım bim'deki miele de kaldı.. ama bimdeki.. 600 tl'ye satıldığını bilince piyasadan 950-1000 tl'ye almak istemedim.. kalitesi ve uzun ömrüyle sanırım en iyi tavsiyeydi.. toz torbalıydı, turbo başlığı yoktu.. ama turbo başlığı da bu foruma girince öğrendim:))

philips'in bu modeli mediamarkt'te yok bildiğim kadarıyla..electro vardı.. ben de electra carmen'i seçtim.. philips o tekerler ve turbo başlığı ile daha şık.. yıllardır phlips kullanıyoruz, bıktım artık..bi değişiklik olsun diye elctro'yu aldım.... bugün gelmiş..kargoya gidip alacağm öğle arası.. philips ankara'da 750'li fiyatlara alabileceğim bir yer olsaydı onu da alabilirdim.. değişik sitelerde satılıyor bu fiyata yakın ama benim internet alışverişim pek şanslı değildir.. başıma bir iş gelmesin diye media'yı seçtim.. inşallah sağ salim gelmiştir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Stroma

Arkadaşlar merhaba miele c3 cat dog kullanıyoruz çok memnunuz . fakat günlük birşey döküldüğünde hemen açmak için dikey süpürge almak istiyoruz bütçe 300 tl ye kadar ne önerirsiniz ?
    Hocam 1-2 sayfa geride ezgin hocam paylaşmış phantom un bir makinesini. Bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: FADNUR

Merhabalar, 3.000-3.500 civarı hangi süpürge önerilir. Mümkünse Toz torbasız.
    3000-3500 çok ciddi para. En üst segment süpürge alabilirsiniz Miele Blizzard CX1 Cat&Dog gibi. Yada toz torbalısını alırsınız yanında yedek ek torbalarla. Garantisini de uzatıyorlar diyorlardı ek torba ekleyince aynı faturaya
  • BOOOOOOOOOOO B kullanıcısına yanıt
    İzmitteyim. Gerçi marka ne olursa olsun, daha memnun kalınan bir servis görmedim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezgin_kral

15 Nisan 2020 tarihli "Ucuzdan pahalıya süpürge tavsiyesi":

Belki her eve lazım; çok ucuz, kalitesiz, çok basit, kablolu dikey süpürge:
    0- 137 TL, Pratik Dikey süpürge-Kablolu, Fantom P 1200 -Satış Linki 0-
    Her eve yedek süpürge olarak alınabilir bu dandik ama çok ucuz şey. Ben mutfakta tutuyorum. Pil derdi de yok. Kalite de yok.

TORBALILAR:

1- 549 TL, Toz torbalı süpürge, Electrolux EPF61RRT 800W - Satış Linki 1-
    Ortalama malzeme kalitesi (belki biraz altı). Çok hesaplı. 800 W; Gücü iyi ama sesli. Turbo başlığı ayrıca almak gerekiyor. Orijinal electrolux turbo başlıklar "dörtgen" şekilli girişi nedeni ile bunun "silindir" şeklindki borusuna uymuyor. Çin malı universal turbo başlık kullanmak gerekiyor.
    Universal turbo başlık: 70 TL - link Universal-
    Toplamda en az 570 -600 TL maliyet

2- 698 TL, Toz torbalı süpürge, Nilfisk One DBB10P05A 750W -Satış Linki 2-
    Hesaplı. 750 W; gücü iyi. Ortalama malzeme kalitesi. Filtresi Epa10; çok zayıf. Turbo başlığı ve filtreyi ayrıca almak gerekiyor.
    Nilfisk turbo başlığı: 200 TL - link Nilfisk Turbo-
    Nilfisk Hepa 13 One Filtre: 50 TL - link Nilfisk H13 One filtre-
    700+200+50= 950 TL bütçe gerektiriyor.

3- 1.287 TL, Toz torbalı süpürge, Electrolux EUS8ANIMAT Ultra Silencer Zen 650 W -Satış Linki 3-
    Çok sessiz. En büyük önceliği sessiz süpürge olanların tercihi bu olmalı 58 dB.
    Gücü iyi. Ortalama malzeme kalitesi. Turbo başlığı ayrıca almak gerekiyor.
    Electrolux ZE119 Turbo başlık: 259 TL. - link Ze119 Turbo başlık-
    Toplamda; 1.287 + 259 = 1.546 TL

4- 1.450 TL TL, Toz torbalı Turbo başlık ekli Electrolux Pure D9 PD91-ANIMT 550 W - Satış Linki 4-
    Ortalama üzeri malzeme kalitesi. Sesi iyi düzeyde. Gücü yeterli. (Yeterli demek az demek değil ! ). Güç sıkıntısı yaşatmaz. Kablo mekanizması sorun çıkarabilir. Dikkatli kullanmak lazım.

5- 2.300 TL, Toz torbalı Turbo başlık ekli süpürge, Miele C3 Cat&Dog 890W SGEF3 -Satış Linki 5-
    Güçlü bir motoru var; 890 W. Başlıkta 350 AW çekiş. En iyi malzeme kalitesi. Ek turbo başlıklı. En iyi torbalı süpürge. Almanya üretimi

TORBASIZLAR:

1- 740 TL, Toz torbasız Turbo başlık ekli süpürge, Philips PowerPro City FC9332/07 -Satış Linki 1-
    650W-750W-900W ?? (Philips kendi sitesi dahil her yere farklı bilgi vermiş)
    Çok hesaplı, gücü iyi. Ortalama üzeri malzeme kalitesi. Set içindeki philips turbo başlık diğer modellerde yok ve gerçeğini görmedim ama fotoğraflarda diğer turbo başlıklardan daha şık görünüyor. Hazne 1.5 litre olduğundan asla tam doldurulmadan özenle ve sık sık boşaltılmalı. Tam dolarsa giriş filtresi ve çekiş sorunlu hale gelebilir. Her torbasız için bu risk var ama hazne çok büyük olmayınca risk artabilir.

2- 1.270 TL, Toz torbasız Turbo başlık ekli Philips FC9751/07 PowerPro Max 900 W ? -Satış Linki 2-
    Güçlü. Ortalamanın biraz üstü malzeme kalitesi.
    Philips FC9751/07 ile Philips FC9750/07; Turbo başlık haricinde bire bir aynı ürün. Dolayısı ile Philips PowerPro Max FC9750/07 üzerine philips tubo başlık alınca; aynı ürüne bir kaç lira daha ucuza sahip olabilirsiniz:

Philips FC9750/07 : 1.048 TL -link FC9750/07-
    +
    Philips Turbo Başlık : 85 TL -link Philips Turbo-
    Toplam: 1.048 + 85 = 1.133 TL ( 137 TL daha ucuza aynı şeyi alrısınız. DH farkıyla ! :)

3- 1.140 TL, Toz torbasız Çift Turbo başlık ekli süpürge, Nilfisk Meteor Deluxe EU 800 W -Satış Linki 3-
    Kağıt üzerinde dört dörtlük bir ürün gibi duruyor. 350 AW çekiş. Büyük turbo başlık. Parke başlığı. Küçük turbo başlık. Fiyetı makul.
    Ama üretim yeri Çin. Yurt dışındaki kaynaklardaki yorum ortalamaları çok iç açıcı değil. İyi çıkmazsa listeden kaldıracağım. Sadece bu kısma güvenip almayın.

4- 2.900 TL, Toz torbasız, Ömür boyu Hepa filtreli Turbo başlık ekli süpürge, Miele Blizzard CX1 Cat&Dog Powerline 890W Kırmızı SKCF3 -Satış Linki 4-
    Güçlü bir motoru var; 890 W. Başlıkta 350 AW çekiş. En iyi malzeme kalitesi. Ek turbo başlıklı. Kendini temizleyebilen ömür boyu hepa filtreli. En iyi torbasız süpürge. Almanya üretimi.

---------------------------------------------------------------------
    Süpürge araştırmak için şu an en çok araca sahip Türk site bu (Sol taraftaki seçim menüsü çok zengin ama teknik bilgilerde bazen -ben çok buluyorum- hata olabiliyor. Bunu da unutmayın:
    https://www.epey.com/supurge/
    ---------------------------------------------------------------------

Korona önlemleri yüzünden epeydir evden çıkmadım. Yeni modellerin çoğunu görerek inceleyemedim. Aksi bilgiler gelirse içeriği değiştirebiliriz.
    Hocam merhaba miele c3 cat dog süpürge var , yanına dikey süpürge almak istiyoruz ucuz bişe fantomlar 145 lira bide fakirin lucky modeli var 180 lira bütçemizde 250-300 e çıkabiliriz hangisini önerirsiniz

• ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 26 Haziran 2020; 14:49:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi fiyat 😉

• Power pro max ile marathonu karşilaştirdiniz mi kalite farkı varsa marathon tercih edeceğim 1550₺ ye xb 9125/07
    550 lira farkı kafasina gore koymaz Philips herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Power pro max ile marathonu karşilaştirdiniz mi kalite farkı varsa marathon tercih edeceğim 1550₺ ye xb 9125/07
    550 lira farkı kafasina gore koymaz Philips herhalde.
    Marathonda Power cyclone 10 var pro max de Cyclone 8 arasındaki farklar nelerdir. Biri eski model diğeri yeni model ürün sanırım. Turbo başlığı xb 9125/07 için de alabilir miyiz?

Nasıl farklar var.
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.