Bildirim
elektrikli motor yapan birisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sorun nedir? -
yaw mail degil buraya yazın ki biz de ogrenelim... -
arkadaşlar bir minik tahta platformu (50*40*40) (g*d*y) yerden 40 cm yükseğe çıkartacak ve işimiz bitince tekrar aşşağı çekecek bi düzenek kurduk. yaklaşık oalrak 20 kiloluk bir ağırlığı yerden yukarı kalıdıracak kadar güçlü ve mümkün olduğunca küçük ebatlarda ve yukarıya kaldırınca orada sabit tutabilecek şekilde çift taraflı döcnen bir elektirk motoru arıyorum...... -
herhangi bir asenkron motor işini görür. yalnız çark sistemi lazım (motorun devrini azaltacak) onudla ilgili bir satıcı bulmalısın. -
merhum.. Hoca mail attım sana. Ve baya uzun bişii yazdım.Bi zahmet okurmusun -
quote:
Orijinalden alıntı: CheGuevara99
Buralarda toz tutmuş
10 yıl önceki konuları uyandırıyorum 👻
Sen emeklerken millet nelerle uğraşıyormuş bak gör
Ayrıca 12 yıllık konu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahaha :) Gizli bilgisayar sistemi yapmıştım zamanında :) Bilgisayar açılınca yukarı doğru yükselen ve kapanınca da yavaşça aşşağıya doğru tekrar inen bir iç raf vardı,, ilginç birşeydi :)) odamda bilg. masasına yer olmadığından normal bir masanın düzeneği haline gelmişti.. 3 sene kadar.. 12 yılık konuyu hortlatanlara teşekkür :) -
12 yıl önce adamların konu dışındaki muhabbet konularına bak, bir de şimdikilere -
Eh, bu birazda kuşak/jenerasyon farkı sanırım.80 kuşağı plastik arabalara telden direksiyon yapar sürer vs yaratmakla uğraşırdık.., günümüzde yaratıcılık atom düzeylerine inmişken evde bişeyler icat etmek tasarlamak gittikçe zorlaşıyor, direkt tüketim gençliği demek te doğru değil ama tasarlama/yaratma işi ev/sokak ortamlarından çıktı hakkını yememek gerek günümüz tüketen jenerasyonun :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X