Şimdi Ara

Elektrikli Bisiklet Dönüşüm Kitleri // Tavsiye Konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
8
Favori
38.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aşağı yukarı hiç bir farkı yok. Pillibisiklet daha çok hub motorlar üzerine bisiklet modeli çıkarıyor ve güçlü motorları var. Alba'da hem hub hemde mid drive motorlar var ve modellerinde pilleri bisikletin kadrosunun içinde bu çok güzel bir özellik fakat Alba'nın hub motorları en fazla 500w diye biliyorum fakat Pillibisiklet'te bu 1500w a kadar çıkıyor. Ne istediğinle alkalı aslında. Servis konusu önemli ama o konuda bilgim yok sadece sitelerine bakınca bu işi Alba daha profesyonel yapıyor gibi geliyor bana. @J.sins




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T|G -- 11 Ağustos 2021; 10:43:2 >
  • J.sins kullanıcısına yanıt
    Ben Alba da çok mağduriyet yaşadım. Kit e verdiğin para kadar 1 yılda ek para vermem gerekti. Pillibisiklet hakkında bilgim yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erhanacikgoz1 kullanıcısına yanıt
    Bu tür parcalari Çin'den almani tavsiye etmem. Motor gücü yani watt olarak 1000 watt üstüne cikmani önermem çünkü bisikleti çok yıpratıyor. Volt genelde hız ile değil menzil ile alakalı. Hız i etkileyen motor un gücü ki zaten hangi hıza cikabilecegiz alacağınız kit in teknik bilgilerinde yazıyor( bildiğim 3 farklı satıcıda da). Olur da yüksek watt bir motor alırsanız tavsiyem 40 in üstüne çıkmayın hatta genelde 30 larda kalın. Hem sürekli fren için bisikletciye gitmeniz gerekmez ve bisikletinizin ömrü kısalmaz. Hem de bir çok kazayı onlemis olursunuz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Labarabo L kullanıcısına yanıt
    Güzel indirim olursa diye bekliyor idim takip ettiğim Carraro E sportive ve Bisan e Treking modeli var şimdilik inidirim yok. Bu şekil de kadroya entegre olan bir model almak daha iyi gibi tek sıkıntı hız sınırı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Merak ettiğim birşey var. Normal bir şehir bisikletini 250 - 500 - 1000w değerindeki kit takmak yasal açıdan sorun yaratan bir durum mu. Ehliyetim var ama öyle bir uygulama yaparsam plaka mı takılıyor. Hiç plakalı elektrikli bisiklet görmedim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.