Bildirim
elektrikler kesilince tarih değişiyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
0'lıyor -
Bios Pilini Değiştirmeyi Hiç DÜşündün Mü _???? -
sisteminde o/c var ise bu dediğin olabilir. bşos ayarlarına bakmak lazım, hangi anakart? pil' den olabilir. bios bugsbunny olabilir, işletim sistemi üzerinde kullandığın bir yazılım olabilir. sen bunu yazınca benim de aklıma modemler geldi hemen. enerji fişini çektin mi modem üzerindeki tarih de güncelliğini kaybediyor. manuel ve otomatik güncelleme olayı var ama manuel ayar için bir tane pil ilave edilebilir diye düşünüyorum modemlere de
-
anakartın pilini değişin... -
Tarihin sıfırlanması Bios pilinin bitmesinden kaynaklanıyor anakartın üzerinde bulunan pili çıkar ve bir saatçiye git aynı pili al ve karta tak. -
Kendine yeni bir bios pili al. -
bios pili bitik değilken de boot esnasında bu mesajla karşılaşmak mümkün. yanlış hespa bağdatdan döner hesabı, hatalı bios ayarları ve hatta donanım bile buna sebep olabilir. eski bir donanım kullanıldığını sanmıyorum. bence pilden değil. biosun kendisi problem bence. ya da anakart diyelim kabaca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 15 Mayıs 2012; 16:39:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: The souls migration
bios pili bitik değilken de boot esnasında bu mesajla karşılaşmak mümkün. yanlış hespa bağdatdan döner hesabı, hatalı bios ayarları ve hatta donanım bile buna sebep olabilir. eski bir donanım kullanıldığını sanmıyorum. bence pilden değil. biosun kendisi problem bence. ya da anakart diyelim kabaca
hadi yav? ee nerden anlayabilirim sorunun neden olduğunu (bilgisayar 6 senelik) -
6 senedir pili değiştirmemişsin bence. git bi saatçiye 2032 saat pili almak istiyorum de :D al ve söktüğün gibi tak. eğer gerçekten 6 yıllıksa anakart sorunun çözülecektri -
quote:
Orijinalden alıntı: bioteknoloji
6 senedir pili değiştirmemişsin bence. git bi saatçiye 2032 saat pili almak istiyorum de :D al ve söktüğün gibi tak. eğer gerçekten 6 yıllıksa anakart sorunun çözülecektri
tamam saolun -
kendin yazmışsın işte, pc 6 senelik diyorsun. bu yazından sonra sana ne denebilir, mesela git yeni bir anakart al bakalım bios resetlenince defult tarihi kaç gösteriyor. bir de eski mesajlarına bakınca o/c felan yaptım diyen biri için en iyi tahmini yapmış durumdayım. ama sen git bir pil al kendine. yeni pil ile sorunun çözülmezse buralarda görünme.. -
Yada Bios Reset Modunda Kalmış Eğer Bakarsan Bios Pilinin yanında Reset Jumper ı Olur Onu Çıkartabilirsin Yada Yandaki Bölgeye Takabilirsin
saygılarımla -
Pil Al Sözümü dinle sen cok dua edeceksin bana
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X