Bildirim
Elektrik tüketimi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
fazla yapar notebook kullanın az elektrik parası ödemek istiyorsanız yada oyun oynarken yada kısa süreli bilgisayar kullanımlarında kısa derken 4-6 saat gibi bilgisayar kulllanın ama öyle sabaha kadar acık bırakacaksınız netbook alın ve 24 saat internetten download yapabilirsiniz onun monitörünü güç koruma moduna aldınız mı işlem tamam ne filmler ne oyunlar çekilir. tabii yasal olarak:)) -
yani şimdi ben diyorum günde 5 saat masaüstüyle oyun oyunuyom:) notebook alma şansımda yok işte..:))
5 saat günde oynarsam sıkıntı olmaz -
ram ı nıye belırttınkı ramın tuketımı 1.5 V bişeydir.
Pc boşta çalışıcaksa 15 günde 10 liradan fazla artış olmaz. -
benim psu 400W işlemci overclocklu ekran kartıda var 6günde 1kapatıyorum pcyi onunda kapalı kalma süresi taş çatlasın 4 saat:D 40 lira gelen fatura 49-52TL geliyo:D bişi olmaz abartıyo hep aileler:D zaten elektriğide doğalgazıda ben ödediğim için sorun olmuyor ama snn durum farklı :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X