Şimdi Ara

Elektrik prizine 3 yol priz ile 2 tane laptop bağlarsak cihazlara zararı olurmu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SiCreAM

quote:

Orijinalden alıntı: CxCxCx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CxCxCx

quote:

İlk priz girişine bi üçlü çoğaltıcı takılı.3'üne de 3'lü kablolu uzatmalar takılı.Uzatmanın birine monitör+kasa+5-1 ses sistemi, 2.uzatmaya lcd monitör+ses sistemi ve uydu takılı , 3. girişe ise ev telefonu+modem ve laptob'un kablosu takılı.Her fiş takışımda çok pis kıvılcımlar çıkıyor ancak sorun yok hat sağlam prizler kaliteli..

hocam şimdi araştırdımda cihazları çalışır vaziyettemi takıyorsunuz prize. mesela laptop için konuşayım önce adaptörü takıyoruz ondan sonra laptopa takıyoruz. aman hocam dikkat edin.

hocam adaptör sürekli bağlı laptobun pili bozuk yani direk fişi takıyorum prize ateş çıksada hiçbirşey olmadı bugüne kadar ha şöyle birşey var mesela masaüstünü kullanmadığım zaman uzatma kablosundaki düğmeye basıyorum o kablodaki tüm elektriği kesiyor.aynı şey tv sistemi içinde geçerli.gün geliyor herşey full çalışıyor + bulaşık,çamaşır makinesi,fön makinesi,doğalgaz,dolap,fırın hepsi aynı anda çalıştığı oldu ama sorun yok hocam.umarım bugünden sonrada olmaz..

inşallah. allah ağız tadıyla oturtmak nasip etsin. (nasıl dua ettim bence bilmiyorum)

arada sırada lambalar patlıyor acaba ondan olabilirmi ki

http://www.uzmantv.com/ampullerim-surekli-patliyor-neden-olabilir hocam demin baktım belki işinize yarar.

• benim 1 prizden 6lı bir uzatma çıkıyor ordanda 3 lü bir uzatma çıkıyor hepsi full dolu lamba yazıcı modem kasa monitör ses sistemi şarjlı süpürge falan filan
  • arkadaşlar benim acer 5738zg laptopum var + led ışığı bağladığım 12v adaptörüm var+şarj aleti bunların hepside volt düşürücü görevi yapıyor sorun olurmu.ha birde prizlerde topraklama yok ve tesisat biraz eski
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freut Mich

quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Sen adama gönül rahatlığıyla fişe takabilirsin tarzı bir şey demişsin. Ben de yapmaması gerektiği için öyle bir cevap verdim. Demogoji yaptığım da yok

Söylediklerimden tek bir nokta yanlış varsa sıkıntını anlat teknik bir şekilde tartışalım. Ama bana "Pc arkası Psu'yu 110'a cevir bakalım ne olur" gibi cümlelerle gelirsen kusura bakma ama seni ciddiye bile almam. Uzatmaya gerek yok ilgili arkadasla biz anlastık denemiş dediğimiz gibi sorun çıkmamış. Uzatmaya gerek yok

Elektrik prizine 3 yol priz ile  2 tane laptop bağlarsak cihazlara zararı olurmu?

https://store.donanimhaber.com/2f/31/60/2f316047f2f0a0c38c5386729db60e61.jpg

Bu üçlüyle

bu makineyihttp://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-ve-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makineleri/WAQ2036XTR.html?source=browse

Çalıştırırsam makineye bi zarar olur mu ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.