Bildirim
Elektrik kesildi D: sürücüsü biçimlendirilmemiş diyor,
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Çalıştıra cmd.exe yaz.Orada chkdsk d:/f yaz tarama yapsın düzelir.Bilgiler gitmez merak etme. -
Geçmiş olsun. yukarıdakini yapar ve düzeltemezsen, kurtarma proramlarından birini kullan, işe yarayacaktır. -
en uygunu ve kullanisli olani "get data back for ntfs-fat" programidir bu durumda. kaydederken bilgilerini, tarttigin diskten farkli yere kaydetmeyi unutma. -
benimde aynı şekil hdd elektrikler 1 sn kesilip gidince gitti :/ . seagate 250 gb sataII ve hiç bi şekilde diske ulaşılamıyo :S.başka pc'de ulaşmaya çalıştım ulaşılmadı tedaş'a .
-
Kesintisiz güç kaynağı (ups) öneririm arkadaşlar bu gibi durumlarla karşılaşmamak açısından ben kullanıyorum çok memnunum.. malum bu ülkenin elektriğine güven olmaz..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X