Şimdi Ara

Elektrik hattı üzerinden internet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • walla inan ben bursa da oturruyorum 20 metre önümde tellcom yazan bir logar var. Ama müstakil evde oturuyorum. Sen en azından site de oturuyorsun eğer site sakinleriini ikna edersen (60 üye) superonline sana bu hizmeti verebilir.. (tabi oturduğun il de önemli)

sitede oturman senin için bence büyük bir artı. Sadece superonliene olarak düşünme kablo tv turbonet ya da bu şimdi öğrendiğimiz metronet

biraaz da sana bağlı yani
  • metronet çok hızlı yayılıyor arkadaşlar bende site için yetkiliyi çağırdım geldiler hemen görüştük. fiyatlar belki şu aşamada süperonline karşısında bazı noktalarda rekabetçi olmayabilir ama ev içi kablolama sistemine dikkat edin süperonline ev içini kırp döküyor valla. ama burada ana elektirik şebekesine koyacakları dağıtıcı ile tüm daireler prizin olduğu her yerden ev içerisinde internete bağlanabiliyorlar. artı hız kesinlikle 205 mb e kadar genişliye biliyor. ve simetrik bir hız alacaksınız ki bu bayağı önemli konu. anlaşma yaptık bakalım maksimum 2 aylık bir süre verdiler tesisat için.heyecanla bekliyorum...
  • o internet bizim buraya gelene kadar torunlarımı severim herhalde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: neruda

metronet çok hızlı yayılıyor arkadaşlar bende site için yetkiliyi çağırdım geldiler hemen görüştük. fiyatlar belki şu aşamada süperonline karşısında bazı noktalarda rekabetçi olmayabilir ama ev içi kablolama sistemine dikkat edin süperonline ev içini kırp döküyor valla. ama burada ana elektirik şebekesine koyacakları dağıtıcı ile tüm daireler prizin olduğu her yerden ev içerisinde internete bağlanabiliyorlar. artı hız kesinlikle 205 mb e kadar genişliye biliyor. ve simetrik bir hız alacaksınız ki bu bayağı önemli konu. anlaşma yaptık bakalım maksimum 2 aylık bir süre verdiler tesisat için.heyecanla bekliyorum...

Sizden şukadar üye abone olursa bağlarız gibi birşey istediler mi?
  • kesinlikle hayır.hiçbir tahahüt vermedim.
  • millet yarın metronetle sözleşme imzalayacağız blok olarak. ve işlemlere başlayacaklar.yakında ama çok yakında telefon olayından kurtulacağım. fiber bağlantı hmde elektrik şebekesinden. daha ne olsun. 2 mb 26 lira sadece..herkesin faydalanması dileğiyle...
  • Hangi sitedesiniz siz?

basak sehir mi? Benim bulundugum apartmana da bu hizmet geliyor ama metronet mi getiriyor bilmiyorum. Ayrıca alt yapıları ne şekilde düzenleniyor? Apartmana herhangi bir cihaz konuluyor mu yoksa. bölgenin elektirik hattından direk mi gelecek?
  • merhaba;
    öncelikle gebzedeyim.apartmanın elektirkpanosuna kendi swicht lerini koyuyorlar.dairelere giden saatlerede aktarma aparatlarını koyup daireden aldığınız modemle bağlanmak kalıyor size...
  • quote:

Orijinalden alıntı: neruda

merhaba;
    öncelikle gebzedeyim.apartmanın elektirkpanosuna kendi swicht lerini koyuyorlar.dairelere giden saatlerede aktarma aparatlarını koyup daireden aldığınız modemle bağlanmak kalıyor size...

gebzede hangi site bu?
  • çağdaşkent sitesi
  • anlaşma yaptık kurulum için bekliyorum en geç nisana kadar kurulur dediler. kurulum gerçekleşince paylaşırım izlenimlerimi...
  • http://www.iphaber.com/?p=1609

Asoka PlugLink ile kablo çekme derdine son, internet hattınızı taşımak için duvarları delmeye, oluşacak kablo karmaşasına katlanmaya gerek yok.
    Ev ya da ofis içerisinde internet hattınızı odadan odaya taşımak isterseniz bazı engellerle karşılaşırsınız. Kablosuz internet bazen yapının her bölümünden erişilemeyebilir. Kablo çekmek istediğinizde de montaj sıkıntısıyla birlikte gereksiz karmaşa ve işçilik masrafı doğar. Asoka PlugLink adaptörleri ile elektrik prizinin olduğu her yerden montaj gereksinimi olmadan internet erişimi sağlayabilirsiniz. Noktadan noktaya veya noktadan çoğul noktaya interneti güvenli olarak dağıtmak bu teknoloji ile mümkündür.
    Asoka PlugLink adaptörlerini İnternet erişimi, Oyun Konsolları, IPTV, IP Telefon uygulamaları ve Güvenlik Kamerası sistemleri için de kullanabilirsiniz. Asoka Pluglink servis tipine göre erişimde öncelik tanıyarak servis kalitesini üst düzeyde tutar.

Tüm Ağ Donanımlarını Destekler; Modem, Bilgisayar, Oyun Konsolu, Yazıcı, IPTV SetTopBox ve Güvenlik Kameralarınızı elektrik prizi olan her yerden erişebilirsiniz.
    Kurulum gerektirmez; iki tuşa basarak cihazları eşleştirmeniz yeterli. Karışık kurulumlara yada cihazlara ağ adresleri atamanıza gerek yok.
    Montaj Yok; prize sadece adaptör takıyorsunuz, tornavida ve penseye ihtiyacınız yok.
    Her Yerde İnternet Paylaşımı; Site, Villa, Ev veya Ofisinizde ulaşabildiğiniz her prizden sorunsuzca internetinizi 200 Mbps paylaşabilirsiniz.
    200×200 ile Sınır tanımıyor, 200 metre mesafede bütün elektrik prizlerinden 200Mbps internet ve ağ paylaşımı sağlar.
    Güvenlik Önemli; 128 Bit AES güvenlik standardı ile oluşturduğunuz ağda üst düzey şifreleme oluşur.
    Kablosuz Ağ Desteği; WEP, WPA ve WPA2 şifreleme desteği ile 802.11b/g 54Mbps hızında kablosuz ağınızı elektrik hatları ile genişletmenize olanak sağlar.
    Servis Önceliklendirme; VoIP ve IPTV gibi ses ve görüntü uygulamaları için gereken servis önceliklendirmeyi (QoS) destekler.
    Kullanım yerleri
    - Yüksek hızda İnternet paylaşımı
    - Dosya ve uygulama paylaşımı
    - IP Telefon uygulamaları
    - Oyun konsolları
    - Video-Ses Konferans sistemleri
    - Ses ve Görüntü yayımı (Streaming-Digital Signage)
    - Güvenlik kamerası ve video Kayıt sistemleri
    - HD standardında IPTV uygulamaları
    Geniş Ürün Ailesi
    - Asoka PlugLink
    - Asoka PlugLink Kablosuz
    - Asoka PlugLink Kamera
    - Asoka PlugLink Priz-Ethernet Dağıtıcı
    - Asoka PlugLink Duvar Prizi
    - Asoka PlugLAN Kurumsal İnternet Dağıtıcı
    - Asoka PlugLAN Test Cihazı

www.enntel.com

• Ben Antalyada oturuyorum Biizm siteye afişlerini asmışlar reklam için sanırsam çağrı merkezini aradım 1 ay içinde hizmet vermeye başalrız dediler ama kesin tarih vermediler gelirse hemen gececeğim düşünmeden geçersem siznle paylaşırım düşüncelerimi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.