Şimdi Ara

Elektrik faturasının aşırı yüksek gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Manisa’nın bi köyünde evimiz var.annem genelde benim yanımda İstanbul’da kalıyor.arada gidip geliyor Manisa’ya 2-3 hafta durup geliyor.bu ay evde annem 15-20 gün kaldı en fazla , gelen fatura 2.700 lira.geçen ayda 1600 gelmişti ve itiraz etmiştik.firma Gediz elektrik. Aradım konuştum görevlilerle, 29 ekimde gidilip saate bakılmış ancak arıza yok denilmiş.iyide kalınmayan evde 2700 fatura olur mu dediğimde görevli dedi ki; belki evin içinde bi kaçak akım vardır o saati fazla döndürüyordur dedi. Yani evde fişe takılı bi buzdolabı var. iyide annem evde kaldı 20 gün.öyle bişey olsa farketmezmiydi?mümkün mü böle kaçak akım olup faturanın bu denli yüksek gelmesi ? Tecrübe sahibi arkadaşlar vardır belki umuduyla bi sormak istedim.şimdiden teşekkürler …

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Biri sizin elektriginizi mi kullanıyor acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dikkat edin.

Elektrik, su faturalarını okumaya gelen görevliler sayacı okuyamadıklarında kafalarına göre değer veriyorlar. Geçen günlerde su sayaçlarında tüm apartmanı sulayacak kadar m3 su kullanıldığına dair fatura geldi, bizim ailenin 2. evi kullanılmıyor, sayacı okumaya gelen arkadaş tozdan okuyamamış saati kafasına göre değer vermiş. 2000 TL su faturası geldi. İtiraz ettik düzelttiler.

Elektrik dağıtım şirketlerinin 2. taktiği ise sayacı okumaya gelen kişi apartmana giremedim diyor ancak 2. ay girdiğinde siz geçen ay üst düzey kullanım sınırına yaklaşmasanız bile 2 ayın toplam ortalamasına "siz yüksek tüketim grubunda kullanım yapmışınız 2000-1500 TL öde" diye dalga geçer gibi teklif sunuyorlar.

O nedenle dikkat etmeniz gerek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.