|
Elektrik faturalarında devlet desteğine yeni düzenleme: Sınır artık 4 bin kWh! (9. sayfa)
1 Mobil
-
-
Kamuda tasarruf yine çok yanlış yerlerden yapılıyor. Milletvekili emekliliğinden ya da siyasi partilere hazine yardımından tasarruf yaparlarsa öleceklerini sanıyorlar herhalde.
_____________________________ -
Yan daireyle arama tas yünü yaptirdim ben duvar üzerine...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
iyi yaptirmissin ama ben paraya kiyip oda icinde oda yaltirmayi dusunuyorum ciddi ciddi. evin bir odasinda studio kalitesinde ses yalitimi istiyorum ama firma basarili olabilecek mi, bosa para harcamayalim mevzusu var tam sessizlik istiyorum hani sessizligin sesi vardir bilirsin mutlaka, hic ses yokken, kulaklarin uguldar, fon fon eder.. ben 16 yasindayken, moruklarin oldugu bir apartmanda yasiyordum, ustelik apartman tenha bir sokaktaydi iste gece sessizligin sesi vardi, karanlik ve sessiz bir ortamda, 1950:lerden kalma antiks koltugumda oturmaliyim, terapi koltugu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Kasım 2025; 21:50:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Termosifon ve elektrikli ocak kullanan 4 kisilik bir aile zaten ortalama 3.500-.3800 arası elektrik tüketiyor. Yine elektrikli araba ve evden şarj hayal oldu. :(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
En sonunda destek tamamen kaldırılacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
_____________________________ Özel Çocukların Öğretmeni.. /b]
-
nu rakamları çoğu kişi anlamaz.
şöyle açıklamalısın
- Açıklanan enflasyon %850 artmış
- Akaryakıt fiyatı %770 artmış
- Döviz kuru %800 artmıi
- İmei kayıt ücreti %7300 artmış vs gibi.
_____________________________ -
Villa konusunda haklısınız ama onun da kolayı var, bir meskene elektrik bağlatırken tipine bakılır adam lüks bir daire veya villada oturuyorsa sübvansiyonsuz abone yapılır.
Sayacı örneğin A sınıfı abone der, ona göre yazar. Sen herkese bu sınırlamayı getirdiğin zaman 1+1, 2+1de elektrikle ısınan, elektrikli arabası olmayan düşük gelirli adamı mağdur etmiş olursun.
Villaya, Etiler'deki lüks daireye özel abonelik yapılmalı. ABD ve Avrupa'da elektrik biraz daha pahalı olabilir ama gelirleri bizim kaç katımız. Ülkemiz ekonomiyi düzeltemiyor, vatandaşına
batı ülkeleri gibi yüksek gelir vaadedemiyor, o zaman elektriği ucuza sunarak insanların gelirine uydurmak zorunda. Asgari ücreti 22.000tl olarak belirlerken bunları hesaba katmaları gerekir.
Derse ki bu tip şeylerin maliyeti tüm dünyada aynı, düşüremeyiz e o zaman gelirlerimiz de dünya ile aynı olmalı.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı