Mühendis savaşçıdır benim gözümde. Nereden mezun olursan ol, senin için boşsa yapacak bişey yok, asgari bile çok sana(özellikle sana demiyorum). Ne adamlar var, koca koca okullardan içi bomboş çıkmışlar. Sırf maaşı var diye mühendislik seçenlerden gerçek mühendis olmaz. Ne dersleri adam gibi öğrenebilirler, ne problem çözme yetenekleri olur ne ya yaratıcı düşünme. Girerler bir firmaya excel doldururlar sabahtan akşama kadar, onlara asgari bile çok. |
ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİNİ BIRAKMAK (2. sayfa)

-
-
Eğer troll değilse, bu kadar maaşlara kafayı taktıysanız gidip tıp okuyun rahatlayın bence.
-
Kadın doğumcu olun, gerisini anladınız siz......!
-
up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam hangi banka 25k ile başlatıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2-3 banka
Maaşlar kötüymüş o emeğe göre
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
baya düşük
Mezuna kalmış mıydın hocam
maalesef, aynı sıralamayı yaptım bir de
İtü gel myp ile sonra kurum içi yatay yaparsın
Benim arkadaşta 25 den kaldı baya çalıştı 27 yaptı ikinci senesinde. Sınavın nereden zorladığı o 2. Senenin yükü vs çok etkileyebiliyor
Öğretmen olmayın da ne oluyorsaniz olun net maas 13 bin
senede 2 ay tatil,haftasonları tatil,haftada 30 saat çalışma saati,resmi tatiller var peki birde polis memuruna bakalım 7-24 365 gün çalış bayramlarda bile çalış geceleri çalış memurluklarda en rahat öğretmenliktir hocam kendimizi kandırmayalım
-
2024 için çalış
-
Hafta sonlari memurlarin hepsine tatil. Hemen hemen herkesin yillik izni bir ayi buluyor. Bayramda tatili olmayan memur mu var? Haftada 30 saat demissiniz ikili ogretimde haftada 30 saat olablir tam gun egitimde 30 saat degil 35 saat ve ustu ustelik. Normal memurun da gunde 8 saatten haftada 40 saatten fazla degil. Seni 10 dakika sinifa koyalim bakalim kalacak misin? Mesleğin doğası gereği gunluk 5-6 saatten fazla yapilabilecek iş değil. Tüm bunlari gecelim her meslegin kendine gore zorluklari vardir. Sence şu an hangi memur tatili paraya tercih eder? Ben mi diyorum tatil bir ay degil de 2 ay olsun diye. Adam akilli maaslarimizi eşitlesinler. Ögretmenlerin aylik gelirleri arasinda uçurum var.
Sanki tatilde maldivlere gidiyoruz da iki ay tatili lutuf gorelim. Bana dogru duzgun maas versinler 15 gun tatil yeter kaliteli ise. Tatilde balkondaki şişme havuzda çocukla çırpınıyoruz. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 7 Nisan 2023; 22:21:57 >
Bayramda hiç bi polisin tatili yok haftasonlarıda çalışıyorlar haftada 30 saat çalışan 1 tane bile polis memuru yoktur hocam
Bro sen neden taktin polislige tamam Polis ve ogretmen olmasin arkadas.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X