Şimdi Ara

Elektrik - elektronik müh. ve işsizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ön lisans öğrencisiyim ve dgs ile müh. hazırlanıyorum. Bazı sitelerde okuduğum kadarıyla pek piyasası yok gibi. Bu bölümü okuyan ve işsiz kalan birçok kişi var. Tabi şimdi kendini geliştirmeyle, bölümünü sevmeyle, okuduğun üniversite ile alakalı gibi şeyler denebilir. Eğer böyle ise yani piyasası yok ise tekniker olarak çalışmak daha iyi sanırım.

• Çalışabileceğiniz iş alanlarını belirlemelisiniz. Sonra bu alanlarda çalışan kişilerle aranızda fark yaratabilecek yeteneklerinizi, bilginizi ve tecrübenizi arttıracak çalışmalar yapmalısınız. İşinizi iyi yaparsanız, fark yaratırsanız işsiz kalmazsınız. Bunu yapmak için çalışmak gerekir, çalışmak yerine foruma sorup harcamayın zamanınızı derim.
  • Elektrik tarafını seçersen 3. sınıfta rahat iş bulabilirsin, elektronik tarafının türkiye için fazla olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden iş imkanları gerçekten kısıtlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue61 -- 13 Mayıs 2016; 9:47:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue61

Elektrik tarafını seçersen 3. sınıfta rahat iş bulabilirsin, elektronik tarafının türkiye için fazla olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden iş imkanları gerçekten kısıtlı.

Hocam eğer gidersem 3. sınıfta haberleşme alanını seçmeyi düşünüyordum.
  • Ytü elektirik elektoronik mezunu kankam suan sahibinden com da İş analisti. Yazilim ogrenmis okul zamaninda. Ne alaka lan diyosun ama diploma ikinci planda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.