Bildirim
Elekto Gitar Amfi Tavsiyesi ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yukarı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Istanbul ici 2. El Marshall Mg10 yaninada benden Cortun orjinal dip gurultusunu en aza indiren cort orj kablo 100 Tl dusunursen goruselim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: satellist
Yakın zamanda cort evl x4 alacağım apartmanda oturuyorum ikinci el 10-15 w lık bir amfi arıyorum marka model önerilerinizi bekliyorum
600 tl ye elektro gitar seti satıyorum. Cort marka ve amfi ev için pedal zoom g1xn pedal. İlgilenirsen konum var bakabilirsin resimde eklerim:)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
cort mx15 almanı tavsiye ederime eğer yakında pedal almıcaksan ve distortion ağırlıklı kullanmıyorsan marshall mg10 almamanı öneririm -
quote:
Orijinalden alıntı: Utkusen
cort mx15 almanı tavsiye ederime eğer yakında pedal almıcaksan ve distortion ağırlıklı kullanmıyorsan marshall mg10 almamanı öneririm
teşekkürler öneri için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X