Şimdi Ara

Elektirikli bisiklet dönüşüm kiti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SelamünAleyküm beyler kolay gelsin bana 1000 watt bisiklet kiti lazım 2 aya kadar almayı düşünüyorum acaba en uygun nerden alabilirim daha önceden alan kullanan varmı

ebaydan felan alsam acaba ne kadar zaman gelir tam olarak ön jant ' monteli halde 1000 watt fırçasız motoru var gaz kolu felan vardı bi yerde görmüştüm ama

bulamıyorum acaba aküsü ile felan kaça aptlar 48 V 20 A lifepo4 akü vardı onda yanlış hatırlamıyorsam

bilen varsa bi yardım ederse iyi olur

• Kaliteli bir markanın 35 km sabit hızla yaklaşık 65-70 km gidiş mesafesi olan bir ürünü 1200 euro civarında bir şeydi. Daha ucuzunu bulabilirsin ama şuan ismi aklımda değil.
  • :D hocam 1000 watthttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-elektrikli-araclar-elektrikli-motosiklet-1.699-tl-12-tkst.yuki-1000-wat-kisa-sureli-tanitim-fiyatidir-110552419/detay/ elektrikli motor tek farkı jel akü var :D okadar oda o aküleri almasan lityum alsan 500 kağıt oynasın ben sadece motor sürücü devresi felan ve aküsünü alacam diğer şase felan bedava mı oluyor oda gene 700 900 tl artacak yani :D
  • PwaGG kullanıcısına yanıt
    eyw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.