Şimdi Ara

Electroworld'te Gangnam Stayla Şov

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün ankamall electroworld'e gittik arkadaşlarla. Samsung 52" lede baya kaliteli bi ses sistemi kurmuşlar. Baktık youtube açık, bunun kontroleri buralarda bi yerdedir kesin dedim , hemen aradım buldum kablosuz klavyeyi
    Gangnam style'ı açtık full hd ^^ öyle bi bass vardıki yandaki tvler falan titriyodu mağaza inliyodu kısacası sonra millet tv'nin yakınına toplanmaya başladı video da oynuyor bu arada 3 kişiydik 10 kişiden fazla olduk mağazadaki elemanlar filan da geldi biraz geri aldım garip sahnelerde yerlere yattı herkes biz de dahil toplulukta izlemek farklı oluyo

Teknoloji marketlere giderseniz uygulayın beyler, çok zevkli

Bide giderken arkadaş iMacin usbsini çekti alarm ötmeye başladı tüydük hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secondpress -- 29 Ağustos 2012; 2:24:16 >

• Ben olsaydım modemi kapatırdım işiniz gücünüz yokmu arkadaşım sizin

(not:bu staylalar candır can )
    XFX RX 6800XT MERC 319||SAMSUNG QLED 27''G7 ODYSSEY 240HZ 1ms|| Lian Li O11 Dynamic EVO White||ROG B550-A GAMİNG||CORSAIR 32GB WHİTE Dominator Platinum RGB||CORSAİR HX850 80PLUS PLATİNİUM||PHANTEKS WHİTE EXTENSİON CABLE KİT||SAMSUNG 1TB EVO 980 M2 NVME SSD||TECHNİCS RPDH 1200 Dj HEADPHONE||Corsair Void Elite white Gaming Headphone||Razer Mamba Elite||Corsair K70 MK2||DXRacer RED DX-OHFE08
  • bu adamı nedense guntherin modern hali gibi buluyorum. normalde pop tekno vs. nefret eden bir insanım. ama bu çok süper, fena sardı beni.

edit: unutmadan erock bunu metal coverlamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahayouaredead -- 29 Ağustos 2012; 3:31:36 >

• Klipteki kızlar çok fena

Orijinalden alıntı: qua1912

Klipteki kızlar çok fena

aynen normalde asian sevmem ama çok çekiciler...
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.