Şimdi Ara

Electroneum ile cihazı yormadan mining yapma!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize merhabalar. Bugün size telefon üzerinden mining(kripto para biriktirme) yapmayı anlatacağım.

Mining yapacağımız uygulama Electroneum. Değeri diğer paralar kadar yüksek olmasa da bence bu fırsatı bütün herkes değerlendirmeli. Sonuçta kullanacağımız uygulama telefonun CPU, GPU, vb. organlarını kullanmıyor. Electroneum eskiden saydığım organları kullanıyor idi. Ama şimdi Electroneum bize kendi sunucularını açtı ve bizim o sunucular üzerinden mining yapmamıza izin verdi. Bu şekilde bilgisayar üzerinden yapılan mining işleminde hem güçlü, pahalı ekran kartı, işlemci kullanmamıza gerek kalmadı hemde sahip olduğumuz cihazı yormamıza gerek kalmadı.

Ödeme yöntemi olarak uygulama üzerinde bir telefon numarasına aktarma (kontör denilebilir). Ayriyetten her ne kadar benim hoşuma gitmeyen bir özellik olsada yüksek oranda Electroneum toplandığı vakit -galiba 800 Electroneum olmalı- çekim olayı gerçekleşiyor.

Veri kullanımı olayına gelir isek, kendi dediklerine göre çok düşük bir oranda veri harcanıyor imiş. Benimde gözlemlerim aynı yönde. İnternet bağlantınız olmasa bile sunucular üzerinden mining yapma işlemi devam etmektedir.

Uygulamada şöyle bir olay var. Batarya ve veri kullanımını en aza indirgenme amacı ile 7 gün boyunca uygulama sizin yerinize Electroneum kazanmaya devam ediyor. 7. günün sonundaki ise uygulamaya girip "Uzat" düğmesine tıklayarak süreyi yeniden 7 güne çıkartabilirsiniz. İllaki 7 günün geçmesi zorunluluğu yok, ama uzat düğmesi aktiflik kazanması için 1 günün geçmesi şart. Yani 1 gün geçtikten sonra uzatma düğmesi aktiflik kazanıyor ve 1 hafta içindeki her gün süreyi yeniden 7 güne çıkartabilirsiniz. (Dediklerimden birşey anlamamış olabilirsiniz, ama uygulamayı indirdiğiniz vakit herşeyi anlayacaksınız çünkü uygulama kullanımı cidden çok kolay.)

Electroneum, cüzdana geçmesi için 100 etn kazanmak lazım. İlk başlarda bu 100 etn'yi 1 ayda kazanabilirsiniz. 200 veya 300 etn sonrasında 10-12 güne kadar iniyor. Ben şuan 10-11 günde bir 100 etn kazanıyorum. Ayriyetten Electroneum uygulama içine AnyTask adlı bir sistem ile belirli görevleri yaparak fazladan etn kazanmanızı sağlayan bir özellik getirdi. Bu şekilde daha fazla Electroneum kazanabilirsiniz.

Boş boş bir kenarda duran ve sürekli zarara yol açan telefonlarımızı, bu şekilde olumlu bir yönde kullanmanızı çok isterim.

Uygulama linki:
    GPlay:
    play.google.com
    Electroneum - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.electroneum.mobile

AppStore:

Referans kodum A78C33 . Bu kod ile hesap oluştururken yada oluşturduğunuz hesap var ise bu kodu girerek bana yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.