Bildirim
electron visa
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşlar bu visa electron bankamatik kartlarıyla aylık ücret ödenebiliomu yani içimizde kullanan biri varmı???
ben wow-europe dan bu kartla key almayı denededim ama devamlı hata veriodu kartla ilgili die düşündüm olmuo die bi daha denemedim
ama oluosa çok sevinirim -
bende son üç numara yok -
bende denedim o kartlarla internetten alışveriş yada ödeme yapılmıyo.:) -
daha önce forumda bi konuda biri electron visa bankamatik kartıyla wow aylık ödemelerinin yapılabildiği sölenmişti @tambjk sen bu kartı wow için denedinmi??? -
yapılıoda son 3 numara yok:Sneyse ben havale ile gamecard alıom yarın 2aylık -
çok önceleri denemiştim.sonra bankayı aradım.bankamatik kartları ile internetten alışveriş yapılmıyo demişti eleman -
Ben bankacı olarak bilgi vereyim arkadaşlar!
İnternetten sadece kredi kartlarınızla ve kredi kartınızdan türev tek kullanımlık oluşturduğunuz sanal kartlarla alışveriş yapabilirsiniz!....
Kredi kartınızın arkasındaki CVC (CVV) numarası son 3 haneden ibarettir! Güvenlik amaçlı kullanılan bir numaradır! Eğer silindiyse en kolay yolu bankanızı arayarak kartınızın yeniden basılmasını sağlamaktır!... -
teşşekkürler bide babam dio fazla para çekerlerse hackerlar şifremizi örenirse dio ztn gamecard aldımda yinede bilmek istiyorum bu konuda bilgin varmı abi?
-
Blizzard gibi bir şirket emin olun güvenliğinizi en üst düzeyde sağlayacaktır! Bir çok güvenli alışveriş sitesinden alışveriş yapabilirsiniz ama dediğim gibi yine de emin olmak isterseniz bankanızın internet şubesini kullanarak sanal card oluşturup ödemelerinizi o şekilde yapabilirsiniz! Sanal kartların cvc numarası ve kart numarası tek kullanımlık olduğundan %100 güvenlidir! ama her döneminde yeniden bilgilerinizi girmenizi gerektirir!.... -
her seferinde yeniden bilgi girme olayı bazı bankalar için geçerli ben bunun 1-2 ay araştırmasını yapmıştım mesela ben hsbc kullanıyorum 7 aydır wow oynuyorum 7 aydır aynı sanal kart numarasını kullanıyorumquote:
Orjinalden alıntı: Majere
Blizzard gibi bir şirket emin olun güvenliğinizi en üst düzeyde sağlayacaktır! Bir çok güvenli alışveriş sitesinden alışveriş yapabilirsiniz ama dediğim gibi yine de emin olmak isterseniz bankanızın internet şubesini kullanarak sanal card oluşturup ödemelerinizi o şekilde yapabilirsiniz! Sanal kartların cvc numarası ve kart numarası tek kullanımlık olduğundan %100 güvenlidir! ama her döneminde yeniden bilgilerinizi girmenizi gerektirir!....
-
teşekkürler açtınız biraz beynimi çok sağolun limitli çıkarsam son 3 numara olurmu yine yada hack gibi bişe olurmu? -
Son 3 numara dediğin CVC numarası normal kartlarda da sanal kartlarda da olur! Zaten olmazsa alışveriş yapacağın ya da ödeme yapacağın yere para ödeyemezsin! (Limitliden kastın sanal kart sanıyorum).. Dediğim gibi sanal kart %100 güvenlidir çünkü harcama yapacağın kadar limit yüklersin! Bu arada HSBC'nin sanal kart olayı eğer öyleyse sanal kart mantığına aykırı bişey! Çünkü onun amacı zaten tek kullanımlık yada ayrı limitlik kartlar oluşturup aynı numaranın 2. seferde geçersiz olmasını sağlayacak bir güvenlik sistemi oluşturmaktır! -
majere bankacı olduğun konusunda şüphelerim var 2 farklı bankada sanal karta sahibim.. sanal kartın mantığı şudur.. belli bir hesaptan sanal kartınıza belirli bir limit açarsnız alış verişinizi yaparsınız artan miktar olursa hesabınıza geri atarsınız..
visa electronlar bildiğim kadarıyla internette kullanılamıyor.. en azından benim kartlarımdan hiçbiri kullanılamıyor.. maestro kartların bazılarının arkasında 3 hanelik cvc kodu bulunuyor .. şimdiye kadar sadece garanti bankasında gördüm.. -
istedigin zaman kullandıgın kartı silip anında yeni bir kart oluşturabiliyorsun ( sanal kart ) bence böylesi daha iyi her ay yazmak istemiyorum ama yazmak ugraşmak isteyen içinde yeniden sanal kart kurma olayı var isteyen uğraşabilir böylesi daha iyiquote:
Orjinalden alıntı: Majere
Son 3 numara dediğin CVC numarası normal kartlarda da sanal kartlarda da olur! Zaten olmazsa alışveriş yapacağın ya da ödeme yapacağın yere para ödeyemezsin! (Limitliden kastın sanal kart sanıyorum).. Dediğim gibi sanal kart %100 güvenlidir çünkü harcama yapacağın kadar limit yüklersin! Bu arada HSBC'nin sanal kart olayı eğer öyleyse sanal kart mantığına aykırı bişey! Çünkü onun amacı zaten tek kullanımlık yada ayrı limitlik kartlar oluşturup aynı numaranın 2. seferde geçersiz olmasını sağlayacak bir güvenlik sistemi oluşturmaktır!
-
yanlız yapı kredi bu kartı bildiğiniz kart şeklinde veiryor sadece arkasında kart şeriti yok.. o yüzden her seferinde dğeiştirme gibi şansınız yok.. -
ohbe gamecard aldım 2aylık sonrada sizin gibi sanalkart alcam oh be!!! wow daım tekrardan saolun
-
Nasıl yani yapıkredi sanal kartı normal kart şeklinde mi veriyor ? garip, sanal kart bildigin internet üzerinde olurquote:
Orjinalden alıntı: Php
yanlız yapı kredi bu kartı bildiğiniz kart şeklinde veiryor sadece arkasında kart şeriti yok.. o yüzden her seferinde dğeiştirme gibi şansınız yok..
-
Halo baba nerden aldın lınk verırsen sevınırım -
quote:
Orjinalden alıntı: Php
majere bankacı olduğun konusunda şüphelerim var 2 farklı bankada sanal karta sahibim.. sanal kartın mantığı şudur.. belli bir hesaptan sanal kartınıza belirli bir limit açarsnız alış verişinizi yaparsınız artan miktar olursa hesabınıza geri atarsınız..
visa electronlar bildiğim kadarıyla internette kullanılamıyor.. en azından benim kartlarımdan hiçbiri kullanılamıyor.. maestro kartların bazılarının arkasında 3 hanelik cvc kodu bulunuyor .. şimdiye kadar sadece garanti bankasında gördüm..
Kusura bakma da söylediklerinde benim dediklerime aykırı veya benim ifadelerimi yanıltan ne var anlayamadım! Sanal cardın mantığı şudur falan diye bilmişlik yapıyorsun arkadaşım! Sen sanal cardın nasıl kullanıldığından bahsediyorsun mantığından değil! Niye bu sanal kart vardır niçin bu şekilde bir sistem geliştirilmiştir ben size bundan bahsediyorum! Vadesiz mevduat hesabından da oluşturabilirsin kredi kartından da limit açabilirsin! Burada arkadaş kredi kartından dolandırılabilirmiyiz diye sorduğu için ordan gittik!..Mantık kelimesini kullanman gereken yeri bile bilmiyorsun! Fikir verebilir ya da eleştiri yapabilirsin ama küçümsemek ya da yalancı durumuna düşürmeye çalışmak falan?!.... Hem sen kim oluyorsunda benim mesleğimle ilgili şüphe ya da küçümseyici bir tavır takınıyorsun? 2.5 yıldır garanti bankasında çalışıyorum ticari bankacılık müşteri yöneticisiyim ve yeni işe başlayan 3 kişiyi de bizzat eğittim!..
Sanal kartı müşterilere nasıl kullanacaklarını ben anlatıyorum bizzat kendim de sürekli kullanıyorum ve kredi kartları krediler şubesiz bankacılık vs konularında sıradan bir banka müşterisini (doğal olarak) çok aşan eğitimlere ve bilgiye sahibim!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majere -- 26 Ocak 2007; 15:15:43 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X