Şimdi Ara

Electrolux ewf 1497CDW2 mi Miele WDA101 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 senelik Alman malı Bosch ömrünü tamamlıyor ve epeydir forumumda takip ediyorum.
    Elektrolux ün modeli 9 kg ilk makina ve üst sınıf enerji tasarrufu var, detarjanın iyi çözünmesin için özel su jeti teknolojisi ve ilave programlanma özellikleri var fiyatı 2100 gibi
    Milelenin bu 101 modeli ise en düşük seviye model ve 7 kg kapasiteli, en büyük artısı Çelik tanbur ve Miele garantisi 2750 TL ye alabiliyorum.

Sizce hangi ürünü almalıyım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• özellikle Elekrolux kullanıcıları sizlerden de yorum bekliyorum, genelde Elektrolux beğeniliyor ama Miele nin petek dokulu Çelik tamburi çok ünlü..

• Kısaca özetlemek gerekirse; ben teknoloji istiyorum her şeyi düşünülmüş olsun performans konfor üst düzey olsun 8-10 sene sonra yine en üst modeli alırım diyorsanız Electeolux

Ama biz iki program kullanırız; Beyazlar renkliler. Sesi önemli değil iyi yıkasın ömürlük olsun diyorsanız miele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 19 Temmuz 2016; 20:17:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Mielenin petek doku Çelik kazan ile daha yumuşak ve hasar vermeden yıkama yaptığı söyleniyor. Doğru ise anneme bu özellik yeter.
    ayrıca bir kaç çamaşırı yıkamak için az süreli program isteniyor diğer özelliklerini zaten kullanamazlar gibi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mmystere

Mielenin petek doku Çelik kazan ile daha yumuşak ve hasar vermeden yıkama yaptığı söyleniyor. Doğru ise anneme bu özellik yeter.
    ayrıca bir kaç çamaşırı yıkamak için az süreli program isteniyor diğer özelliklerini zaten kullanamazlar gibi geliyor

Aynen öyle en hassas tambur miele de şu an. Ondan sonra sırasıyla aeg-electrolux protex Bosch wave drum ve variosoft tamburdur. Diğer dediğiniz kısa program hemen. her makine de vardır. Kiminde 15 dakika kimisinde 20-30 dakikadır. Sizin isteğiniz doğrultusunda miele en uygun seçim olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, elektrolüx Macar yapımı, Miele ise orjinal Alman . Ben de Miele alayım diyorum

• Electrolux EWF1497CDW2 UltraMix (italya yapımı)
    Miele 7 kg ya 3500 tl verecek kadar akılsız değilim Electrolux makineyi 1850 tl ye yetkili bayiden aldım memmunum +4 yıl ek garantisini uzatacam toplam 7 yıl olacak
    http://forum.donanimhaber.com/m_116962765/tm.htm
     Electrolux ewf 1497CDW2 mi Miele WDA101 mi Electrolux ewf 1497CDW2 mi Miele WDA101 mi

miele 9 kg çamaşır makinesi 8000 tl

hadi ürün garanti süresi dışında arızalandı servis ücreti herhalde bir çamaşır makinesi alırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 20 Temmuz 2016; 2:45:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mmystere M kullanıcısına yanıt
    kardeş formu takip etmişsin herkez electrolüx demiş diyorsun iyi inceleme yapmısınn
    performansına bakmıyorsun makinanınn isimine bakıyorsun bakmıs olsan ismini yazdıgın makinanın 9.kg ve üzeri bi makina oldugunu
    ve Electrolux en iyi makinaları arasında oldugunu bilirsin
    miele yazdıgın makinanın 7 kg alt seviye bi ürün oldugunu sende arastırmıssınn ve öylee 3400 tl vermek sence mantıklımıı
    sen bu güne kadar bu formda pilastik kazandı camasırı yıkamadı yazan birini gördün müüü ?veya pilastik kazan oldugu için arza yapmıs makina duydun muu ?
    sırf bunun için kendini formumlarda kanıtlamıs bi makinadan o fiyata 2 tane alacak kenn daha dandik bi makinaya 3400 verilirimii ?
  • Hayrettin kullanıcısına yanıt
    fiyatı 2750 ye buldum yoksa zaten mimlenin alt modeline 3400 hiç veremem. ama annemler için 7 kg olması sorun değil. o yüzden Miele yi düşünüyorum, bakalım kur artışı vs söz konusu olacak mı, bugün yoklayayım

• mmystere M kullanıcısına yanıt
    kusura kalmada madem anne baba 2 kişi neden 2750 veriyorsun Electrolux 7 kilo yıkayan 1300..1500 tl arası süper makinaları var neden fazla para vermek için isim satın almaya calısıyorsun
  • Bugün ödemeyi yaptım ve bir aksilik olmaz ise hafta sonuna Miele WDA 101 i kurup ilk tecrübeleri paylaşmayı umuyorum.öYorumlarınız için teşekkürler..

• Miele WDA 101 servis tarafından kuruldu ve ilk yıkama yapıldı. Makina nın ses olayı gayet konforlu 76 db civarında ses seviyesi olduğu katalogta yazıyor. Makinanın sıkma sırasında titreşimi ise çok sağlıklı ve rahat. Express 20 programı 20 dakika ve 40 C derecede yıkama yapıyor ve çok faydalı.
    Petek dokulu tambur sistemi yıkanan çamaşırları gerçekten yumuşak hale getiriyor. Ağırlık sensörü ile daha az su ve elektrik harcama imkanı var.
    Miele beklentilerimizi tamamı ile karşıladı gözüküyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.