Şimdi Ara

Electrolux ESF 63021 Bulaşık makinası.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , bulaşık makinası almak istiyorum linkteki ürünü beğendim sizce bu ürün alınabilecek bir ürünmüdür yada muadil olarak başka hangi marka ne model olabilir.Bütçe olarak maksimum 900 tl ayırabildim.

Teşekkürler..

http://www.hepsiburada.com/Liste/electrolux-esf-63021-5-programli-bulasik-makinesi/ProductDetails.aspx?productId=mtelecesf63021&categoryId=22156

• Darty o ürünü daha uygun fiyata satmıştı ama, bir daha öyle bir kampanya yaparmı bilemem. Hepsiburada'da worldkart kampanyası var. 800 lira civarına gelir o zaman.

Sizin gösterdiğiniz üründe elektronik panel yok. Elektronik panel isterseniz

http://www.hepsiburada.com/Liste/-electrolux-a-enerji-5-programli-dijital-gostergeli-bulasik-makinesi-esf-65040w/ProductDetails.aspx?productId=mtelecesf65040w&categoryId=22156

modeli var. Sonuçta world karta 100 lira puan gelecek. 900 lira gelmiş olacak. Elektronik panelin en büyük avantajı kalan süreyi görebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 9 Ağustos 2011; 12:15:20 >

• Electrolux'ün giriş serisi bulaşık makinelerini tavsiye etmiyorum. Fiyatını hakedecek kullanışlılık ve kaliteyi barındırmıyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Electrolux'ün giriş serisi bulaşık makinelerini tavsiye etmiyorum. Fiyatını hakedecek kullanışlılık ve kaliteyi barındırmıyor bence.

Peki alternatif olarak hangi marka yada model tercih ederdiniz.Bu konu hakıında kafam çok karışık bilemiyorum yanlış karar vermekten çekiniyorum.
  • quote:

Electrolux'ün giriş serisi bulaşık makinelerini tavsiye etmiyorum. Fiyatını hakedecek kullanışlılık ve kaliteyi barındırmıyor bence.

Bulaşık makinelerinde giriş seviyesi neyi temsil eder?
    Bilgisayarda yeni başlayanlar gibi bulaşık yıkamaya yeni başlayanlar için mi?
  • :))

Yani daha uygun bütçeler için tasarlanmış daha az kalite ve donanıma sahip modeller.

Electrolux'te Intution serisi olarak geçer.
  • Candoğan bey elektrolux elendi muadil olarak ne almalıyım peki? Biraz bu konuda ivedi olmak zorundayım zaruret hali malum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 900TL bütçeyle Profilo BM6224 ve BM5220EG modellerini öneririm. 900TL civarına bulabilirseniz BM6224 daha iyidir.
  • quote:

900TL bütçeyle Profilo BM6224 ve BM5220EG modellerini öneririm. 900TL civarına bulabilirseniz BM6224 daha iyidir.

Candoğan bey öncelikle teşekkür ediyorum.Fakat bir sorum daha olacak size Profilo BM6224 ürünündeki filtrenin plastik oluşundan bahsetmişsiniz bir konuda. Plastik oluşu ileride çok sorun çıkartırmı ?
  • Candoğan bey son olarak çıtayı yükselttim ve artık kesin olarak almayı düşündüğüm bu 2 ürünü size sormak istiyorum . Siemens SN26M882 inox paslanmaz çelik olan modelini 1224 tl 12 vadeli buldum.Diğer ürün ise BOSH SMS58M82TR modeli 1280 tl 12 ay vadeli fiyatı .Bu ürünlerden hangisi almalıyım ??
  • İkisi aynı makine, biri beyaz diğeri inox. Markanın farklı olması kalite veya performans anlamında bir değişiklik yaratmıyor.

SN26M282TR-SMS58M82TR
    SN26M882TR-SMS58M88TR

Yan yana yazdıklarım aynı makineler.

Duruma bakılırsa elbette SN26M882TR derim ben.
  • quote:

İkisi aynı makine, biri beyaz diğeri inox. Markanın farklı olması kalite veya performans anlamında bir değişiklik yaratmıyor.

SN26M282TR-SMS58M82TR
    SN26M882TR-SMS58M88TR

Yan yana yazdıklarım aynı makineler.

Duruma bakılırsa elbette SN26M882TR derim ben.

Teşekkür ederim ilk işim yarın SN26M882TR modelini almak olacak.
  • candoğan bey electrolux un reallife modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? 165 lt iç hacim ve 5 farklı fıskiye bulaşıkları dizmeden koyma özgürlüğü falan diye tanıtım yaptı eleman hoşumuza gitti media markette 1500 lira fiyat söylediler. sizce nasıl? alınırmı dersiniz acil cvp verirseniz bi kaç gün içinde almamız lazım bi bulaşık makinesi.başka tavsiye edeceğiniz model varmı bu fiyata?
  • candoğan bey electroluxün esf66070wr yada 67060wr modelleri sizcce nasıl ?
  • electroluxün esf66070wr ve 67060wr modelleri; bu iki üründe malzeme kalitesi a sınıfı, a sınıfı enerji tüketiyor, xxl ebattalar ve ekonomik modda 11 litre suyla yıkıyor.
  • Bugün sıkı bir pazarlık yaparak sıemens 26M882TR inox modelini 1150 tl ye aldım yarın ürünün kurulumu yapılacak.İlk yıkamadan sonra sizlere ürün hakkında ayrıntılı olarak bilgi vereceğim.
  • electroluxün esf66070wr ve 67060wr arkadaşlar bu modelleri kullanan varmı 66070 1200tl satılıyor.
    ürünü kullanan arkadaslar yorum yaparlarsa sevinirim iyi aksamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.