Şimdi Ara

elecktroworld %10 yapıkredi puan veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
997
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • World’e özel %10 Worldpuan kampanyası, 18 Nisan 2013 Saat 00:01 - 30 Nisan 2013 saat 23:59 tarihleri arasındawww.electroworld.com.tr’den, Yapı Kredi kredi kartları, TEB ve Vakıfbank Worldcard’ lar ile tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri peşin veya taksitli işlemlerde geçerli olup, %10 Worldpuan kampanyasından kazanılacak puan tutarı en fazla 100 TL olacaktır.

Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Business kartlar, banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Peşin Fiyatına 10 Taksit Fırsatı 500TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.499TL ve altı alışverişlerde peşin fiyatına 5 taksit geçerlidir.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 07 Mayıs 2013 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan’ların son kullanma tarihi 19 Mayıs 2013’ tür. Kullanılmayan Worldpuan’lar 20 Mayıs 2013 itibari ile geri alınacaktır.

Kampanya sadecewww.electroworld.com.tr ’de geçerli olup, mağazalarda geçerli değildir.

Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte TEB ve Vakıfbank Worldcard’ lar dahildir. Yapı Kredi Bankası ve Electro World kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

http://www.electroworld.com.tr/s/kredi-karti-kampanyalari.html

• Güzelmiş.
  • daha geçen gün ucuz diye klavye sipariş ettim . bana kutusu açılmış , ürünün üzeri çizikleri olan ve de ek parçasının bir dişi kırık olan bir klavye yollamışlardı.
    hemen geri yolladım . ürününüzü dikkatli kontrol edin sizde.

ucuz dediğim 170 liralık bir klavyeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 18 Nisan 2013; 14:52:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

daha geçen gün ucuz diye klavye sipariş ettim . bana kutusu açılmış , ürünün üzeri çizikleri olan ve de ek parçasının bir dişi kırık olan bir klavye yollamışlardı.
    hemen geri yolladım . ürününüzü dikkatli kontrol edin sizde.

tv falan alsak nasıl geri göndereceğiz.

kargo kapıdan alıyor mu.
  • Kapıdan alınıyormuş.
  • bunun için ek ücret talep ediyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: houdini105

bunun için ek ücret talep ediyorlar mı?

Hayır.

7 günlük cayma hakkında ya da 30 günlük ayıplı mal iade süreci içinde kargo ücreti onlara ait.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone 200 TL OPET puan
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • world kartım var isteyene yardımcı olabilirim
  • konuya yazdım 1 saat sonra aradılar siteden memnun musunuz diye casus mu var
  • Internetten odemeyi yapip magadan teslim alma gibi bir secenekleri var mi acaba bilen var mi? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn991402

Internetten odemeyi yapip magadan teslim alma gibi bir secenekleri var mi acaba bilen var mi? :)

yokmus, musteri hizmetleri soyledi.
  • Klima alabilirmiyim diye baktım.

İlk incelediğim ürün Teknosa da 899 burada 999 . Kaldı ki Teknosa zaten pahalı ürün satan bir mağaza.

http://www.electroworld.com.tr/p/grundig-grd-1128-klima-12500-btu/
  • worldcard'ım mevcut dileyen olursa yardımcı olabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.