Şimdi Ara

Elder Scrolls Online Physical Imperial Edition ön sipariş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TESO'nın fiziksel versiyonunu ön sipariş almayı düşünüyordum sonunda hepsiburada da buldum

http://www.hepsiburada.com/liste/the-elder-scrolls-online-imperial-edition-collectors-edition/productDetails.aspx?productId=gametraeldrscrlce&categoryId=10278&SKU=GAMETRAELDRSCRLCE

Şimdi bunu alırsam bana early access bide explorer's pack için pre-order kodu vermeleri gerekiyor aradım sordum geçen hafta dediler mail ile bilgilendirme yapacağız ama ses yok, bende bethesdaya mail attım anlattım durumu dediler bizim en fazla yapabileceğimiz sen kodu aldığında yanlış olursa ancak öyle yardımcı olabiliriz ama kodu alamazsan hepsiburada.com'a baskı uygulaman gerek tarzında bişey söylediler.

Sizin görüşünüz nedir?

• kendi sitesinden Dijital olarak alanlar 5 gün early access.
    Retail olarak alanlar 3 gün early access.
    Kalanlar 4 Nisanda.

ürünü gönderecekleri tarihte retail early access başlamamışsa sorun yok girersin kodu ama retaillerin early accessi başlamış ve ürün elinizde yoksa o zaman hepsiburada sıkıntı yaratmıştır üstüne düşmen gerekebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 26 Mart 2014; 9:10:49 >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Asıl sorun onlar kodu verecekler mi fiziksel versiyon alacağım zaten de dijital hiç düşünmüyorum açıkcası, TESO'nunda dediği gibi heralde kodu vermezlerse onlarla uğraşmam gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.