Şimdi Ara

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.167
Cevap
118
Favori
374.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkürler hocam Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU]  büyücü karakteri ile oynamak daha mı iyi olur?

• byücü başlamayın hocam. karakterinizin başlangıçta diri/güçlü olması lazım.

samuray başlayın. size uchigatana verecek. oyun başlar başlamaz oyundaki diğer uchigatanayı alıp çift el katana kullanın. güçlendiköe büyü eklersiniz.

oyunun en uzun katanası nagakibayı da sıra dışı yollardan elde edebilirsiniz.

son olarak white maskin peşine düşün.

spoiler olmasın. youtube dan bakıp yerleri görebilirsiniz.

• GOW goty olamadı ama gönlümüzü kazandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • platin kupa almak için en iyi sınıf hangisidir beyler?

• Oyuna yeni başladım daha önceki soulslarda pure str oynadım hep. Oyunda çok güzel skiller var ama asa ile de oynamak istemiyorum. Önerebileceğiniz build var mı? Faith str karışımı

• 2022 yılının 1/3 Ünde Elden Ring oynamışım..

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU]
  • console-master kullanıcısına yanıt

en iyilerden birisi bleed buıld youtebe'dan bakarsan bir çok buıld var çok etkili

• broodofqueen kullanıcısına yanıt

En cok zaman harcadigim oyunlar FS oyunları oldu her zaman . DS3 ve BB ile 300+ saati devirmistim.

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulocanxxx -- 14 Aralık 2022; 17:9:19 >
  • sulocanxxx kullanıcısına yanıt

İyi süre 💪. Benim de 404 saatmis. Uhu gibi yapışmıştım oyuna. Altı aydır yurtdisindayim o süre şuan 700 falan olmuş olabilirdi.😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 15 Aralık 2022; 21:23:25 >
  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt

oyunda yorulmadan ilerlemek isteyen arkadaşlar ve özelden soranlar için derlemiş olayım.

1.samuray başlayın. size uchigatana verecek. oyun başlar başlamaz oyundaki diğer uchigatanayı alıp çift el katana kullanın. güçlendikçe büyü eklersiniz. ben dex-arcane built öneririm.

2.oyunun en uzun katanası nagakibayı da sıra dışı yollardan elde edebilirsiniz.

3.olduğunuz bölgede smitingstoneları toplayıp silahınızı hızlıca güçlendirin.

4.wondrous physick bulun

5.white mask ve Alexander npc görevlerini ihmal etmeyin. size güzel itemlar kazandıracaklar.

spoiler olmasın. youtube dan bakıp yerleri görebilirsiniz.

• sizce oyun indirime girer mi? Daha önce hiç indirime girmemiş. 2 defa bitirdiğim halde kalıcı olarak kendi hesabıma alasım var. Belki 3.kez oynayabilirim.

Diğer yandan Bloodborne'u oynamadım, onu da düşünüyorum. Deneyesim var ama Elden Ring'e göre çok daha zor diyorlar. O yüzden çekiniyorum biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 16 Aralık 2022; 22:45:42 >
  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt

xbox tarafında indirime girmiş. 420 lira diye gördüm. mesela dün modern warfare de %15 indirime girmişti, şimdi baktım ps store'da da aynı indirimi görmüş. tahminimce girecektir. neredeyse 1 sene oldu, bir zahmet artık.

ben elden ring'i oynamadım ama dark souls 3, dark souls 2 ve sekiro oynadıktan sonra bloodborne oynadım. açıkçası zor gelmedi. hatta birçok bölgeyi ölmeden, hatta bossların büyük kısmını tekte öldürdüm. dark souls 3''ü ilk oynadığımda saatlerce geçemediğim bosslar olmuştu. açıkçası mekaniklere bir kere alışınca geliyor gerisi. endişeye gerek yok. eşsiz bir oyun bloodborne, kesin oynayın.

• Herkese selam.

Elden Ring konusunda bilen arkadaşlardan bir konuda öneri, tavsiye rica ediyorum. Elden Ring’i bir türlü bitiremedim hep sıkılıp yarıda bıraktım. Tekrar başladım fakat bu sefer daha önce hiç oynamadığım bir sınıfla oynamak istiyorum o da tamamen büyücü sınıfı. Daha önce büyücü oynamadığım için büyülere ve bu sınıfa çok yabancıyım, Souls oyunlarında hep dex ya da Str oynardım.

Şimdi büyüler iki başlık altında toplanıyor anladığım kadarıyla, Incantations ve Sorceries büyüleri. Şimdi bu iki grup içinde bulunan büyülere baktığımızda GÜÇ ve Fayda için hangi sınıf büyüleri tavsiye edersiniz?

Kara Büyü(Sanırım Dark Flame diye geçiyor) build sizce diğer büyü türlerine göre güçsüz mü kalıyor? Bir arkadaşım çok op değil demişti.

Son olarak Incantations büyüleri için hangi sınıf açmalı ve hangi statlara verilmeli? Sorceries büyüleri için hangi sınıf açılıp hangi statlara verilmeli? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi forumlar herkese.

• İlk soulsbourne oyunum. 45.saati devirdim. Ama rehberlerden bakarak youtubedan falan build yardımı alarak hatta rün kasma falan da yaptım. Bunlar hileye girer mi değerli forum üyeleri xd

İlk soulsbourne tecrübesi için bu oyunları rehbersiz bitirmenin imkanı var mıdır? Sizler nasıl bir yol izlediniz merak ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt

Kalbin ne temizmiş arkadaş :) İndirime girdi şu an..

• broodofqueen kullanıcısına yanıt
    Allah tan vazgeçtim son anda almaktan 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sansa Magna kullanıcısına yanıt

Rehbersiz bitirirsin ama çok şey atlarsın. Sonra baştan daha dikkatli başlar devam edersin, oyunun da temel amacı bu. Kendi adıma şu kadarını söyleyeyim, oyunu kendi çabamla 70% kadar gezebildim 100% yapmanız kendi çabanızla çok zaman alır kağıt kalemi elinize alıp notlar almanız lazım vs.

• 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.