General Radahn öldürünce zırhını alabiliyorsunuz. ağırlık/savunma verileri gayet iyi. @broodofqueen DS3 deki washing pole un karşılığı, elden ring de Nagakiba. görevine bakrsınız @KAKÁ |
Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] (202. sayfa)

-
-
Zırh artık benim için 2. planda çünkü kastığım karakter büyü odaklı.
Dsleri hep knight ile oynardım büyü vs hiç bulaşmazdım ki aslında oyunun %30unu çöpe atıyormuşum.
Demon souls ile tanıştım büyülerle ki çok zengin içeriğe sahip büyüler.
Tabi dezavantajı da yok değil çoğu boss neredeyse tek atıyor bana yakalanırsam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 14 Mart 2022; 11:34:15 > -
Eyvallah bulamazsam oyunda araştıracağım.
-
Oyunu bitirdim ancak silah çeşitliliği içimde kalmıştı.Bütün özelliklerimi 60 yaptım.Silahların hepsini sondan bir önceki seviyeye getirdim.Hepsini tek düşman tipinde deniyorum şu an,düz vuruşu ne kadar hasar veriyor,yeteneği ne kadar veriyor diye.Video edit işlerinden anlasam oyun kaydı alıp paylaşırdım.Anlayan,ben yaparım diyen arkadaş varsa bütün silahları(yakın dövüş) denediğim bir video çekebilirim.Bu arada en iyi silahlar somber smithing stone ile geliştirilenler.Oyunu Blasphemous Blade ile bitirmiştim,faith buildi yapın çok güçlü.Şu an denediklerim arasından da Dragon King's Cragblade en iyisi,skilli harika.
-
Kötü de görünüyor hocam.. :) 40 level olduk, azıcık şeklimiz olsaydı iyi olmaz mıydı?
-
Reddit buradan farklı bir şey yapmıyor, oradakiler de kişisel fikirlerini sunuyor, buradaki insanlar da. Bu oyunda en iyi diye bir şeyi direkt söylemek mümkün değil zaten, çünkü çok fazla build kombinasyonu var. Herkes deneyip iyi sonuç aldığı buildi pazarlıyor. Ancak build hesaplamasında değişmeyen tek şey stat scaling, çünkü scaling'in tek amacı hepimizin bildiği üzere vurulan rakamı katlamak, fakat sword of night and flame, scaling olarak verimli bir silah değil. Her şeyden biraz kılıcı, ama o "biraz" bir noktada asla yeterli gelmiyor. Str ve dex olarak gerçekten kötü o yüzden dps oynamaya müsait değil. Int ve Faith olarak korkunç yüksek vuran silahlar varken, bu tercih edilmez. Amaç yüksek dmg rakamları ise maalesef keyfi bir silah bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ondan daha güçlü npcler de var, birinde işgalci olarak gidiyoruz hatra isteğe bağlı, son kısımlarda🙂quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁPreceptor Miriam mıdır nedir çoğu bossdan daha güçlü ya, öldürene kadar ebem ağladı.
Onu uzaktan avlamak baya basit aslında. İntelligence kastıysanız uzaktan sihirli ok sallayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Redmane Castle da bende hiç düşman filan yoktu içerdeki kapılarda açık değildi. Hatta tuhafıma gitmişti böyle bir mekanda niye hiç düşman yoktu diye. Youtube dan baktım içerde düşman dolu ve kapılarda açık . Bende niye öyle değil ? Burada optional boss var mış bir tane daha galiba ona da bu yüzden gidemiyorum galiba.
-
Dex ve Int'den devam et. Int'i Comet Azur büyüsünü elde edince onu boostlayacak şekilde eşyalarını dönüştür. Faith ve Arcane bağımsız iki ayrı build zaten, verimi azaltırsın. Bir de Arcane build sorunlu, bleed scaling hesaplaması uygulamaya geçince verilerle uyuşmuyor, dmg düşük çıkıyor. Özellikle de rivers of blade üzerinden kurulan build sıkıntılı.
Var ya güzel skinler, red hood falan vardı şekil duruyor.
-
Bana da öyle geldi demons souls mantığıyla gidiyorum dex-int ile akıyordum bunda da öyle devam edeceğim gibi.
-
Vardır eminim daha %20lerdeyim ama bu tam adi çıktı oku zaten bildiğin bazuka tek atıyor bana, bir de kaçıp duruyor üst katta
-
Oyunu herkes bitirebilsin ve genel kitleye hitap etme amaçlı bu kadar güçlü yapılmış yoksa hiç bir FS oyununda bu kadar OP bir summon çağıramazsın.
Yıllardır FS den zorluk seviyesi isteyen bir kitle var, adamlar da en sonunda alın size ''easy mode'' demişler.
-
Keşfet keşfet bir yere kadar. Sonra çorbaya dönüyor. Burada ne yaptım burada neyi tamamlamam lazım. İlerledikçe beni anlarsın hocam
ng+ geçince statları değiştireyim diye düşünüyordum. Aklımda rivers blade üzerine kurulu built vardı. uyardığınız iyi oldu.
bu arada ng+ da ststları sıfırlayabiliyoruz değil mi?
-
Usta yazdıklarını okurken şaşkınlığımı gizlemeden duramıyorum. İlk oynanışta bu kadar detaylı hakimiyet takdir edilesi.
-
Malenia oyundan soğuttu resmen. 150.seviyedeyim, lvl kasıp gitmekte istemiyorum. 2. safhasında ölüyorum hep. Özellikle mage karaktersem zaten tek slash ile nalları dikiyorum. Gerçi 200 seviye de olsam tokatlayacak orası aşikar. Comet azur, bleed, str ağırlıklı halberd hepsini denedim. Tüm silahlarım, +25, +10, Mimic tear ashe +10. Sekiro dahil tüm soulsları platinlemiş biri olarak resmen kolsuz hissediyorum. Beyler varsa %100 geçer metodunuz söyleyin lütfen.
yaptıkları en zor boss sanırım bu:)
-
116 level benim karakter de faith build oynuyorum mimic le canının%30 unu zor götürüyorum daha ikinci fazini göremedim . Gecen birisi de yazmıştı 160 lvl karakterim kesemiyorum diye.
Arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz?
Prisoner oynuyorum yaklaşık 45 Lv oldum. Spellblade yaptım ama çok da istediğim randumanı vermedi. Tavsiye bir buildiniz var mıdır onu takip edeyim.
Hibrid bir build olması hoşuma gidiyor bazen uzaktan vurmak istiyorum bazen de bam güm dalmak istiyorum.
Bir de şimdiye dek verdiğim statları sıfırlayabilir miyim her istediğim zaman.
Oyunda anlamadığım bir şey daha var o kadar silah düşürüyoruz. Ama statları nasıl dağılıyor anlam veremedim.
Meteorite Staff da var elimde, Demi-Human Queen's Staff da var, Wiki sayfalarından baktığım kadarıyla Meteorite Staffın 262 Sorc puanı var ancak benim elimdeyken 140 civarı görüyorum.
Bu kısım nasıl hesaplanıyor, silah iyi mi değil mi nasıl anlamam lazım? Armor konusuna değinmiyorum bile o konuya da bir izah ihtiyacım var sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X