Şimdi Ara

Elazığspor [Ana Konu] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
5.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gakgoşlar nerelerdesiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gurbetçi23

    Gakgoşlar nerelerdesiniz

    buradayız. denizlispor'u 4-0 yenerek ilk galibiyetimizi aldık. kaptan serdar özbayraktar 3 gol attı.

    3 maçta 5 puanla milli maç arasına giriyoruz. takım umut veriyor.
  • Ciddi Kedii kullanıcısına yanıt
    Şampiyonluk meşalesini yaktık, bu sene o sene inşallah...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • balıkesirspor maçını da iyi bir oyunla 2-1 kazandık. cleyton harika bir gol attı. mücadeleci kaptanımız serdar özbayraktar da gol krallığına yürüyor. 4 maçta 8 puan yaptık. haftaya ezeli rakibimiz malatya'yı da deplasmanda yenersek bu takımı kimse tutamaz.
  • Gakkoşlar ikinci, bu sene ilk 3 garanti inşallah, gadan alam Elazığ sana Şampiyonluk yakışır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derbide yeni malatyaspor'u deplasmanda 2-1 yendik. 2. golümüzde cleyton inanılmaz bir ara top attı traore ise fileleri deliyordu nerdeyse. cleyton bu ligin üstünde topçu. bu sezon süper gidiyoruz. hedefe tam gaz devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7den 70 e şehir şampiyonluk havasına girdi, futbolcuların alacakları zamanında odenirse bu sene en az ilk 6 ya gireriz hatta ilk 2 den bile çıkabiliriz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alanyasporu 1-0 ile geçtik. 14 maçta 24 puanla şu an maç fazlasıyla lideriz ama ligde durumlar çok karışık. şöyle bir galibiyet serisi yakalayabilsek kendimizi öne atacaz.
  • Bu haftayı lider tamamladık karabük'ü direkt rakibimizi son 10 dakikada geriden gelerek yenmek büyük işti. Yalnız ligin puan durumu çok karışık. Bu seviyeyi devam ettirmek lazım artık deplasmanları boş geçmemek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer ligin zirvesindeki şu takıma sahip çıkılmaz da takım dağılırsa yazıklar olsun... Daha aydınlık günler için kulübün kalıcı ve sürekli gelir kaynaklarına sahip olması gerekiyor.
  • bugün izlediğim en iyi maçlardan birini izledim. geçen haftaki kar nedeniyle bu haftaya ertelenen maçta giresunspor deplasmanında 2-2 berabere kaldık. 39. dakikada kırmızı kart görüp daha sonra ikinci yarının 46. dakikasında da 2-0 geriye düşünce maçtan ümidimi kesmiş gibiydim. hatta maçın kalanını izlememeyi düşündüm ama içimden bir umut ya bir gol bulursak ya maçı döndürürsek dedi ve maçı izlemeye devam ettim. maçın ikinci yarısında on kişi bile olsak ilk yarıya göre çok etkiliydik. gol pozisyonlarına girdik. maçın hakimiydik. neticesinde 83. dakikada 2-1 yaptık. daha sonra rakip iyice panikledi. vakit geçirmeye falan çalıştılar. ama 90+4'te kornerde karambolde beraberlik golünü bulduk. inanılmaz bir duyguydu. bazen bir beraberlik üç tane galibiyetten daha etkili olur ya aynen öyle bir maçtı. takımımız içindeki inancı da artıracaktır bu maç. her ne kadar ekonomik sıkıntılarımız ve üzerine gelen 2 dönem transfer yasağı canımızı sıksa da bugünkü maç ilaç gibi geldi.




  • Bu hafta Yeni Malatyaspor ile karşılaşacağız. Her ne kadar isminin başında "Yeni" de yazsa, arması farklı da olsa, Malatya takımı şehrimize geliyor. Sezonun en kalabalık maçı, şehir havaya girmiş :)

    Esnafımız ise kenetlenmiş durumda. Kimisi kalecimiz Serdar'a bütün hafta bedava ekmek vaadinde bulunuyor, kimisi aracına full bakım cila diyor, kimisi masaj sauna diyor, iphone 6s veren var, kahvaltı ısmarlayacak olan var... Var Allah var :)

    Allah'ın izniyle bu maçı kazanacağız. Doğu Anadolu Bölgesi'nin idol takımıyız. Başımıza onca şey gelmesine ragmen yolumuza devam ediyoruz...
  • Forza Gakko !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.