Şimdi Ara

Elazığda yazılım mühendisliği okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şehir olarak nasıl eğitim çok iyi diye duymuştum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğitimi cokmu iyii

• Fırat Üniversitesi yazılım ben de çok iyi diye duymuştum hatta kendim de araştırmıştım yurt dışına yolluyilardı bi tek orda olan bi alan vardı siber ile ilgili yazılabilir

• Kardeşim eğitimin iyi olması için illa istanbulda mı olmasi gerekiyor @dungeon0

• Vena Portae kullanıcısına yanıt
    Evet bende okumuştum onları, hoşuma gitti fakat şehir biraz sıkıntı yaratabilir hem uzaklık hem yaşam konusunda @Vena Portae

• yazılım ve veterinerliğin eğitimi çok iyidir yalnız hocalar bayağı bir zorluyormuş şehir ise çok küçüktür fazla bir şey beklemeyin ama insanları iyidir, terör vs. yok
  • Beyler zannediyorum kafaniz güzel oncelikle bu bölümun puanı neden bu kadar az diye kendinize bi sordunuzmu liseden bozma bir uni diye tanimi yapılıyor gitmeyin demiyorum ama aman aman seyler beklemeyin yok yurtdışı felan daha dil eğitimi vermiyorlar nasil yurtdisina gondercekler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sunbea kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ettim hocam :)@sunbea

• Kardeşim puanlara baktıysan görmüşsündür parantez içinde ücretli yazıyor. 3 yıl Elazığ da son iki sene amerikada sam Houston üniversitesiyle anlaşmalı. Dil Eğitimi de ona göre veriyolardir yani boş adamı niye göndersinler @dungeon0

• Eger yetenegin varsa hangi Şehirde okursan oku.. Sehir olarak Elazığ sıkıcıdır.. Ama yazılımda gelecek var..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj24 D kullanıcısına yanıt
    Mühendislikte herkes kendini geliştirmeden bahsediyo mantıklı olarak, yetenek olayında biraz daha güvenmem lazım kendime @dj24

• http://gunisigigazetesi.net/y-7641-b-YAZILIM-MUHENDISLIGI-UOLP-OGRENCILERI.html

http://yaz.tek.firat.edu.tr/tr/node/134

yurt dışına gönderme olayı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deptura -- 5 Temmuz 2015; 12:40:54 >
  • SwainSalvador S kullanıcısına yanıt
    Evet kardeşim üninin adı biryere kadar olay sende bitiyor.. Elazığ'da baya sıkılacaksın fakat istediğin meslek buysa ve puan daha iyi bir Şehre yetmiyorsa gidip meslek için okunur..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj24 D kullanıcısına yanıt
    Hocam şuanlik öyle düşünüyorum çok teşekkür ederim tavsiye için :) @dj24

• Elazığ kadar sıkıcı yobaz dolu bir şehir daha görmedim üniversitesi desen çok kıytırık eğitimini bilemem ben 1 hafta kalamıyorum Elazığda o derece sıkıcı kesinlikle yazma o 4 sene geçmez kardeşim Elazığda

• pavyonlambasi P kullanıcısına yanıt
    Eleme taktiği inanma.Bende duymuştum lisemizdeki konferansda(Elazığlıyım.)Puanın düşük olma sebebi dikkat edersen 85(bilgisayar ya da yazılım hangisi bilmiyorum)öğrenci alıyor sebebi budur.Ayrı burası sıkıcı olabilir,nadir olarak yobazlıkta(köy v.b. yerlerde) vardır ama terör v.b. olaylara hiç ama hiç rastlanmaz kobani olaylarında olay çıkmayan nadir şehirdir helede diyarbakırın dibinde.
  • Ne elemesi kardeş ben tmciyim Yalova hukuk yazıcam inanmayan olursa sıralamamı atabilirim ben akrabalardan dolayı Elazığa giderim yazları ayrıca kobani falan demişsin ben pkklı var demedim zaten aşırı dindar bir şehir iftar saatinde dışarıda insanı bırak araba bile bulamazsın çarşısında hatta ve hatta 9-10 yaşımdayken ramazanda su içiyorum diye mahalleliden acayip laflar yemiştim hala aklımda iğrenç bir yer tek kelimeyle

• siriyus kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum kardeşim, yani muhafazakar milliyetçi biryer Elazığ. İnşallah diyelim çok düşündürücü @siriyus

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.