Kuyruklar bölümüne gelerek oluşturduğum kuyrukta , müşterime dinleteceğim ses dosyasını ekleyerek, callcenter
modülünden oluşturduğum kampanya ile sırasıyla kullanılacak kuyruk seçimi ve aranacak müşteri dosyasını başarılı bir şekilde upload ettikten sonra, müşterilerin
aranmasını ve kampanyayı dinletme işlemini başarılı bir şekilde yaptırıyorum. Ancak;
Müşteriler otomatik arandığında " İyi günler.......... Sizde bu fırsattan yararlanamk için 1' e Yararlanmak istemiyorsanız 2' ye basınız" gibi bir seskaydımızla, 1 e tuşlandığında personele aktarmasını yada en önemlisi bu müşteri 1' e tuşladı bilgisini almak istiyorum. 2 ye bastığında çağrıyı sonlandırmasını istiyorum.
Şuan otomatik arama yaptığı anda müşteri ivr özelliğini değilde benim kuyruklar bölümünde tanımlamış olduğum "join announcement" ses kaydını dinlediği için, müşteri tuşlama yapsa
da yapmasa da her koşulda register olan agent'a bu müşteriyi aktarıyor.
Açıklama Tablosu;
Sistem belirtilen numaraları otomatik olarak aradı, Müşteri Kampanyadaki ses kaydını dinledi, 1' e bastığı anda raporlamada bu kişinin bire bastığın yada açık olan agent' ın önüne düşürdü. ( roporlama da 1' bastığını göre bilmek bizim için önemli) 2' ye bastığı anda çağrı sonlanması.
Şimdiden çok teşşekür ederim.
Hocam bunu elektronik bölümüne sorsanız daha iyi burada cevap gelmesi şans işi.