Şimdi Ara

Elantra lpg hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkada§lar merhaba, 2013 elantra otomatiğe lpg takılabiliyor mu? Aracı teyzeme alıcaz.Lpg uyumu var mı? Tüketim ne kadar düşüyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, hafif alaşım sübap var, iyi ihtimal 50.000km gibi çelik ile değiştirmek gerekir.
  • Lpg taktıracak arkadaşlar;yağlama sistemi var diye boşa prinse çok para vermeyin.Çünkü yağlama sistemi veya katkı sadece emme manifoltuna gidiyor.oradada yanma zaten olmadığı için için bir fazydası yok.Asıl önemli olan eksoz manifoldu(subabı).Orada yağlama sisteminin veya katkı maddesinin hiç faydası yok.60000 kmde mazda 3 göndüm.araçta yağlama sistemi olmasına rağmen eksoz subabları erimişti.Yani prins gibi markaların yaptığı sadece para tuzağı.Brc subab sorunu için yeni yazılımında 3800 devirden sonra silindire biraz benzin püskürtüyor.Yani subabları soğutmaya çalışıyor.Başka birşey yapmak mümkün değil.çünkü lpg nin yanma ısısı benzinden yüksek.Ayrıca brc de elantraya özel kit var.Manifold delme veya kablo kesme yok.Tavsiye ederim...
  • konu acacaktım ama hazır burda konu varmış

ya arkadaşlar bu arac cok hoşuma gıttı her acıdan eger lpg takılıyorsa lıstemin ön sıralarına bu aracı ekleyecegim

tek sorun ıkıncı eli cok kötü diyorlar bu araba ıcın :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7dreaMSoLdier_ -- 27 Eylül 2013; 1:23:05 >
  • D segment her aracın ikinci eli kötüdür, passat dışında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caitlin

D segment her aracın ikinci eli kötüdür, passat dışında.

Elantra d segmenti değil c segmenti araçtır

Ayrıca ikinci eli sanıldığı gibi değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta'ya lpg
    12 yıl önce açıldı
    HONDA CRV HAKKINDA BİLGİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.