Şimdi Ara

EL YAZISINI NASIL ETKİNLEŞTİRCEZ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkdşlar el yazısını etkinleştirmek için yazılım yüklemeniz gerekmektedir diye bi yazı geliyo onu nasıl yapabilirim yani yazılımını nerden bulcam lütfen yardımcı olun

• Tıkla
    - <---- Bunu Kaldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devastation -- 28 Ocak 2007; 13:51:23 >
  • sağolasın legend
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***Hip-qoH***

sağolasın legend

Bişi Değil
  • legend bu olmadı aslanım yani hala aynısını diyo

El yazısı özelliğini kullanmak için yazılım yüklemeniz veya güncelleştirmeniz gerekebilir.el yazısını etkinleştirme veya gizleme konusunda bilgi için yardıma tıklayın yazıyo bu malda nasıl olcak bu iş bi el atın yawww
  • tmm oldu kardeş prdn
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***Hip-qoH***

tmm oldu kardeş prdn

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum linki guncelleyebilirmisin bizde yararlanalım... tsklr
  • quote:

Orjinalden alıntı: gozaim

dostum linki guncelleyebilirmisin bizde yararlanalım... tsklr

http://miniurl.es/1j
  • sağol sende spy
  • ya valla siz olmasanız ben napcaktım
  • ark. lar linkteki ortadaki tireyi kaldırın olay bu

• bu pro windows live için dimi beyler
  • evt kardeş live için
  • teşekkürler
  • saol bndede formt tan sonra gitmişti ii oldu
  • önemli değil
  • Arkadaşlar bunca kişi çekmiş etmişsiniz de bu sır gibi saklanan programın ismi nedir ? Yani internet aleminde biz kendimiz arayıp bulamayalım diye mi bu programın ismini sır gibi saklamışsınız hiç anlamadım ! Bu forumda bir kaç başlık var böyle,sorunu halletmek için bi link verilmiş ne adı ne sanı belli değil. Nasıl bir düşünce ile harekettir anlamadım. Teşekkürler link de iptal olmuş tam derdime çare olundu yani
  • Anlaşıldı buradakilerin de ne yaptığından haberi yok. Biri şuradan çek diyor çekiyorlar işleri halloldu mu tamam olay bitmiştir. Bari ben yardımcı olayım yeni sorun yaşayacak olanlara...
    -
    Bu adresten çekeceğiniz " Microsoft Windows Journal Viewer " isimli program ile msn messenger' ınızda el yazısı bölümü çalışır duruma geçiyor. Programın bugün itibarı ile mevcut sürümü...
    -
    File Name: setup.exe
    Version: 1.5.2316.0
    Date Published: 3/14/2005
    Language: English
    Download Size: 7.0 MB
    -
    Türkçesi yok sanırım ben bulamadım ya da... Ayrıca program ".jnt" uzantılı dosya açmak istemekte "Başlat/Programlar" dan çalıştırırsanız göreceksiniz. Ne şekilde msn messenger'in el yazısı bölümünü aktive ettiğine dair bir bilgi bulabilmiş değilim. Hmm, şöyle bir not buldum şu anda
    -
    "Microsoft Windows Journal Viewer is a complement for the computers that do not have Tablet PC Edition and besides, it gives you the possibility of activating the function that allows you to use handwriting in the MSN Messenger versions in which this function is allowed."
    -
    Ayrıca programı sitesinden indirebilmek için orijinal windows sertifikası denetimini geçmeniz gerekiyor !
    İndirmek için :
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=fad44098-8b73-4e06-96d4-d1eb70eacb44&displaylang=en

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.