Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 EL YAPIMI PVC DEV KUŞ KAFESİ Satın Al 9 Ocak 2015 15:32 1 1 EL YAPIMI PVC DEV KUŞ KAFESİ Kafes tamamen kendi üretimimdir. 10 adet muhabbet kuşum vardı, bu yüzden balkona koyabileceğim bir kafes yapmıştım. Şehir değişikliği yapacağımdan (İstanbul) ve orada yaşayacağım evde yer olmamasından kafesimi satmak zorunda kalıyorum. Kuşları 2 tanesi hariç etrafımdaki insanlara ücretsiz dağıttım, diğer 2 afacan benimle. Bu yüzden kuşları sormayınız. * Kafesin ölçüleri kabaca ~128cm kenarlar ve ~176 orta merkez yükseklik, ~105 cm genişlik, ~65cm derinlik. Kafesin tabanının yerden yüksekliği 20cm'dir. * Yaparken bilerek yerden yüksek yaptım, balkona koyduğunuzda direk alt kısmı elektrik süpürgesiyle + vileda ile, veya evin içindeyken etrafına naylon brandadan koruma yapmak kaydı ile sorunsuzca kullanıp temizleyebilirsiniz. (İş yoğunluğu sebebiyle, kafesi en az haftada 1 müdahale edebileceğim gibi yapmıştım.) * Kafesin 2 tarafında kapısı vardır. İStediğiniz tarafa açabileceğiniz gibi, tamamen çıkarabilirsiniz. Menteşe yok, plastik boruları duvara sabitleyen 2'li kancalarla geçmelidir. * Kafes (ufak eklemeler hariç) FIRAT pen PVC borudan ve KOÇTAŞ'tan aldığım PVC çitten yapılmıştır. * KAfeste vida yoktur istediğiniz gibi söküp modifiye edebilirsiniz. * Çitler plastik kelepçeler ile borulara tutturulmuştur, borular ise bizzat boru kaynak makinesi kullanılarak birbirine eklenmiştir. * Kapıları çıkardığınız zaman çok abartmamak kaydı ile esneterek istediğiniz yere götürebilirsiniz. (NOT: Kapılar takılı değilken doğal olarak kafes mukavemeti düşük esnek bir şekilde duruyor. Kapısız kullanacaksanız ona göre üzerinde çalışma yapmanız gerekebilir) Kafesle Birlikte Verilecekler. * 3 Adet akıllı yemlik verilecektir. Kafes içerisinde KULLANILMIŞTIR. * 4-5 Adet Silo tipi suluk verilecektir. (sanırım kapasitesi 500ml idi) 1 Adet Kafes içerisinde KULLANILMIŞ, kalanlar KULLANILMAMIŞTIR. * Kafesin içerisnde tarafımdan yapılan merdiven, tünekler, ip oyuncalr vs vs hepsi olduğu gibi teslim edilecektir. * Yedek 4 adet 70-75 cm boyutlarında FIRAT komposit boru verilecektir. * Fotoğraflardan görüleceği üzere onlarca yedek parça vardır (Boru bağlantı aparatları, boru sabitleme veya geçme aparatları, tahta parçaları, ipler, zincir, vidalar vs vs) * Ekstra çit parçaları da gönderilecektir. Fotoğraftan bakabilirsiniz. Birçok şekilsiz parça + 2 metereden fazla kullanılmamış çit vardır. *** !!! ANKARA / ÇANKAYA'da oturmaktayım. Önümüzdeki hafta İSTANBUL'a taşınacağım için kafes sadece haftaya kadar Ankara'da kalacak, ardından İstanbula gidcektir. !!! *** Nakliye seçimi size ait. Konuşulur halledilir. Kafesin boyutları cidden büyüktür. Kutulama yapamam. (Buzdolabı kutusu falan bulmak gerekli). * Peşin ödeme yaparsanız 300 TL'dir. * Büyük boyutlu fotoğraflar için Bknz :http://imgur.com/a/QZ7FKSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 320 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK TELESKOP] Celestron Astromaster 114EQ [SATILIK] Elimdeki Parçaları Satıyorum! (Kasa, Mobo,GPU, PSU vs.)
Daha büyük boyutlu fotoğraflar burada sorun oluşturdu. Bakmak isteyenler için. Tüm fotoğraflar için Bknz: http://imgur.com/a/QZ7FK ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK TELESKOP] Celestron Astromaster 114EQ [SATILIK] Elimdeki Parçaları Satıyorum! (Kasa, Mobo,GPU, PSU vs.)