Şimdi Ara

El ve ayakların seri kullanıldığı dövüş sporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaş 23 boy 173 kilo 70, istanbul avrupa yakası

başlığı değiştirdiğim, içeriğide

wing chun u beğenmiştim ancak öğrendim ki pek ayak tekme kullanılmıyor

hangi sporu önerirsiniz, mma ve kick box a pek ısınamadım gerçi yapmadığım bişey sadece izledim bunların dışında ne olabilir

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangibirey -- 4 Kasım 2012; 19:03:03 >

• Yukarı

arkadaşlar

www.ebmas.com.tr wing chun için burası uygunmudur florya da okuluda varmış

krav maga içinsehttp://www.kravmaga.com.tr/ galata kulesinin ordaymış

buraları duyan bilen var mı nasıldır acaba
  • selam bende 1 senedir wing chun yapıyorum öncelikle şunu söyliyim hiç te geç değil hatta zamanı diyebiliriz aslına bakarsan yaşın pekde bi önemi yok yani her yaştan insan yapabiliyo. ben bakırköyde gidiyorum istersen adresi veriyim ister ara ister gel antremanı izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bertawwis

selam bende 1 senedir wing chun yapıyorum öncelikle şunu söyliyim hiç te geç değil hatta zamanı diyebiliriz aslına bakarsan yaşın pekde bi önemi yok yani her yaştan insan yapabiliyo. ben bakırköyde gidiyorum istersen adresi veriyim ister ara ister gel antremanı izle

hocam haftada kaç gün antreman ücret nedir aylık

birde memnunmusun ne kadardır yapıyorsun

-yukarı-
  • yukarı
  • yukarı
  • Bence Wing Chun'a git. Abim gitmişti çok memnun kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni başlık-içerik yeni tavsiye

(wing chun u beğenmiştim ancak öğrendim ki pek ayak tekme kullanılmıyor. hangi sporu önerirsiniz, mma ve kick box a pek ısınamadım gerçi yapmadığım bişey sadece izledim bunların dışında ne olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangibirey -- 4 Kasım 2012; 19:04:49 >
  • kusura bakma ben unuttum sana cevap verdiğimi o yüzden foruma girmedim şimdi gördüm :D sana şöyle söyliyim dışarda uygulayabilecegin en etkili tekniklerden biridir . ben memnunum bırakmayı düşünmüyorum sen demişsin ya ayaklar kullanılmıyo tekme falan aslında kullanılıyo ama yüksek tekme falan yok daha çok merkez saldırılar kullanılıyo e buda zaten adamda büyük bi hasar bırakıyo. Tekmeler çok kullanılmaz ama etkili tekmeleri vardır. sana site adını söylerdim ama sie yapım aşamasında şu an göremezsin istersen hocanın numarasını veriyim onunla detaylı olarak konuş uyar mı ? :D
  • Tekme çok kullanılmıyor diye birşey yok. Tekme mesafesinde tekme, yumruk mesafesinde yumruk kullanırsın... Bir ayağımız bize üzerinde durmak için lazım olduğundan yumruk mesafesi daha çok çalışılıyor normal olarak. Sırf tekme kullanmak istiyorsan taekwondo yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achilles1987

Tekme çok kullanılmıyor diye birşey yok. Tekme mesafesinde tekme, yumruk mesafesinde yumruk kullanırsın... Bir ayağımız bize üzerinde durmak için lazım olduğundan yumruk mesafesi daha çok çalışılıyor normal olarak. Sırf tekme kullanmak istiyorsan taekwondo yapabilirsin.

aynen katılıyorum hepsini uygun zamanda kullanıyosun mesafeye göre yani ve takılıp kalmıyosun yani mesela çoğu kişinin aklına genelde şey gelir hangi dövüş sporu olursa olsun antremanda nasıl vurcagını biliyosun o yüzden karşılıyosun dışarda napıcaksın peki ? bende bunlardan bi tanesiydim :D bunun cevabınıda wing chunda buldum

• tamam arkadaşlar teşekkürler, artık birkaç dal arasında tercih yapıp bir kurs bulmak kaldı geriye
  • eğer kick boks'a ısınamadıysan capoeira öneririm ayakları müthiş seri kullanırsın
    Bende aynı gerekçe ile capoeira ve wing chun bir arada yapmıştım.

Capoeira Tüm vucudun seri olarak kullanıldığı bir dövüş sanatıdır tekme bol fakat el ile vuruşlar yok sanılıyor. >>Sanılanın aksine >>el ile yumruk tokat dirsek diz vuruşlarıda capoeirada vardır.

Wing chun yapmayı halada isterim fakat ikisine birden bütçem yetmiyor. Capoeiraya 4 yıldır devam ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.