Şimdi Ara

El Terlemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
5
Favori
3.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

Kardesimde vardi bu sorun çok fena terlerdi su gibi akardi ter ellerinden ayaklarindan ameliyat oldu duzeldi. Simdi ben de basladi ozellikle bu sene gunde 15-20 defa ellerimi yikamak zorunda kaliorum, dokunmatik telefon filan kullanmak iskence oluyo resmen , ameliyat disindaki cozum onerilerini ben de bekliyorum bitkisel,krem vs

Ameliyat derken nasıl bir müdahale bu ?
  • Aynı durum bendede var El ve ayaklarımda. Sürekli terliyor hele ki yazın insanlarla tokalaşmak çok zor:) abimdede aynı sorun vardı. '' Ter bezleri'' denilen yerden ameliyat oldu. Koltuk altlarından ter bezleri sıkıştırılıyormuş ameliyat ile. Ve abim gayet mutlu hiç terlemiyor gibi yanına gittiğimde şikayetçi değil hiç. ama benim sinirime gidiyor bazen. Bir iş yaparken eller terliyor sonra deliriyorsun.. Herneyse Allah'a dua edelim herşeyin hayırlısı.

Orijinalden alıntı: flug

Aynı durum bendede var El ve ayaklarımda. Sürekli terliyor hele ki yazın insanlarla tokalaşmak çok zor:) abimdede aynı sorun vardı. '' Ter bezleri'' denilen yerden ameliyat oldu. Koltuk altlarından ter bezleri sıkıştırılıyormuş ameliyat ile. Ve abim gayet mutlu hiç terlemiyor gibi yanına gittiğimde şikayetçi değil hiç. ama benim sinirime gidiyor bazen. Bir iş yaparken eller terliyor sonra deliriyorsun.. Herneyse Allah'a dua edelim herşeyin hayırlısı.

Dualar Eksik Olmasın. İnşallah Bir Çözüm Bulabiliriz Burdaki Onca İnsanda Mutlu Olur :) Ben Elektirik Okuyorum Sürekli Ellerimde Yapıyorum İşi Çok Sinir Bozucu Bazen Sövüp Bıraktığım Bile Oluyor Kız Meselesi İse Çok Sıkıntılı Benim :( Sırf Bu Ellerden Dolayı

Orijinalden alıntı: xF1r3

Herkeze Merhaba Arkadaşlar Bende Yaklaşık 2-3 Senedir Aşırı Terleme Sorunu Var Özellikle Ellerimde Ve Ayaklarımda Ne Yapacağımı Bilmiyorum Cerrahi Müdehaleye Hiç Sıcak Bakmıyorum
    Bunun İçin Bitkisel Ve Tıbbı Olarak Yöntem Arıyorum Bildikleriniz Varsa Yazarsanız Çok Sevinirim Şimdiden Teşekkürler.

Benim Kullandıklarım:

Terson 1 kere kullandım krem Olarak Oda Daha Fazla Terletti
    Üzüm Sirkesi İyi Geldi Biraz Ama Oda Ellerimi Bir Hoş Yaptı

BEN KENDİ DERDİMİN PSİKOLOJİK OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA ÇÖZÜM BULAMIYORUM

ben askerdeyken allahın yardımıyla amelyat aldum koltuk altlarında ter bezleri var oraya bişey taktı ve artık ellerim terlemiyor sosyal hayatta çok problem oluyor yaşayanlar bilir ancak amelyat ol ayakları boşver eller önemli benim ayaklarında terliyor şu an hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 31 Mayıs 2013; 21:53:27 >

• Şu an evde tek başıma oturuyorum ve elimdeki tablette bulaşan terlerim parlıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX
  • Arkadaşımda da var bu sorun çözümü neyse söyleyeyim geçen benim fareyi kullanmak zorunda kaldı sıvı temasından bozuldu fare
  • Dostum aynı bende de bu sorun var ve ellerim ayaklarım resmen su gibi terler. Yıllardır gitmediğim hastahane okumadığım forum konuşmadığım doktor kalmadı. Ameliyat var ama kesinlikle gitmem ameliyat olanların bir konusu vardı forumda el terlemesi bitiyor refleks terleme ile bu sefer tüm vucüt terliyor ve bu tamamen cehennem demek. Bizim sadece ellerimiz terliyor birde vücut terlese kıyafet bile giyemiyorsun günde 2-3 kıyafet değiştiyorsun ondan ameliyata kesin çözüm deseler bile bu riski asla ve asla göze almam. Bu hayata bir kez geliyoruz üstüne kumar oynayamam.Şimdi senin önerilerin ne derseniz eğer terleme çok değilse yani çok hafif nemlenmeyse tereson-terkur diye kremler var. Terkur reçete ile veriliyor ama çok hafif derece el terlemeleri için. Ayrıca ter bezlerini tıkıyor yani mekanik yollarla geçici bir çözüm. Tabi benim gibi ıp ıslak elleri olanlar için çözüm değil. Diğer bir yöntem botoks var hep pahalı hemde acı doluymuş yaptırmadım ama araştırdım harbiden de eline bir sürü iğne giriyor rahat en az 50-60 iğne giriyordur. Ve benim çözümüm. Tabi buna gelene kadar ailemle aram açıldı hatta intihar etmeyi bile düşündüm eğer kız arkadaşın varsa ne bileyim sosyal bir hayatın varsa gerçekten iğrenç bir durum. Kadınlar 15 gün özel günlerinde olur dünyanın en asabi insanı olurlar. Bizim ellerimiz 7/24 terler ve en kötüsü kimse bunu dinlemez ve önemsemez. İşte en son çözüm olarak internette iyontoforez tedavisini okudum. Ve ailem ameliyat olmamı istemediği için almanyadan akrabalarıma swı swo 2 isminde bir cihaz getirttik. Türkiyede de 600 tl ye iyontoforez cihazları var ama türk malı ondan güvenemedim pek. İşte bu iyontoforez cihazında ellerini su dolu kaba koyup yaklaık yarım saate kadar bekletiyorsun ve 15 seans civarı sonra terleme azalıyor. Harbiden de öyle oldu ilk kullandım hala terliyor en son birden kesildi. Tabi bende cihazı almadan önce okurken çok güzel diyordum ama cihaz elinize geçince bir süre sonra insan çok bıkıyor. Her gün terleme geçtinden sonra 2-3 günde bir yaklaış 1 saat (cihazdaki suları dökme cihazı kurulama toplama dahil) zaman gidiyor ve insanın canı çok sıkılıyor hep film filan açarak izliyorum ve yarım saat sap gibi hareketsiz bekliyorsun. Ama benim önerim kesinlikle bunu almanız. Ben polislik mülakatına girdim ondan önce 1 ay kadar yaptım daha sonra şimdi ayaklara başlayacağı çünkü vaktim var ders çalışıyorum ayaklarımı da yapacağım. Hee bir süre sonra her gün değil 2-3 günde bir ve en son haftada bir yapıyorsun. Ve böylece artık normal insan gibi düzenli yaptığın sürece ellerin kupkuru oluyor ve haftada bir de yapılır. Yani sonuç olarak iyontoforez veya hafif bir terlemeyse kremler öneririm. Bu forumlarda ameliyatı önerenler filan (ki özellikle çoğu da doktor ve özel hastahane reklamı yapmak isteyen kişilerdir) bana göre tamamen katildir. Bir insanın üç kuruş para için hayatına kumar oynuyorlar. Bu kadar uzun yazma sebebim bunun ne kadar iğrenç bir durum olduğunu biliyorum ve bende yıllarca her cümleye hasret kalarak saatlerce forumlarda dolandım. Ondan çoğu arkadaşıma umarım açıklayıcı yazmışımdır. Hepinize geçmiş olsun. Sorusu olan varsa pm de atabilir alıntı da yapabilir elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. Ama bu ameliyat düşünenler dh de klipsli ets ameliyatı yazıp bir olanların yorumlarını okusun. Ve son olarak iyontoforez cihazıyla ilgili genel bilgi veren bir videoyu koyuyorum. Bu arada terleme tedavisi 58. dakikada filan başlıyor anlatılmaya.

*Douglas Noel

• quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk---

Dostum aynı bende de bu sorun var ve ellerim ayaklarım resmen su gibi terler. Yıllardır gitmediğim hastahane okumadığım forum konuşmadığım doktor kalmadı. Ameliyat var ama kesinlikle gitmem ameliyat olanların bir konusu vardı forumda el terlemesi bitiyor refleks terleme ile bu sefer tüm vucüt terliyor ve bu tamamen cehennem demek. Bizim sadece ellerimiz terliyor birde vücut terlese kıyafet bile giyemiyorsun günde 2-3 kıyafet değiştiyorsun ondan ameliyata kesin çözüm deseler bile bu riski asla ve asla göze almam. Bu hayata bir kez geliyoruz üstüne kumar oynayamam.Şimdi senin önerilerin ne derseniz eğer terleme çok değilse yani çok hafif nemlenmeyse tereson-terkur diye kremler var. Terkur reçete ile veriliyor ama çok hafif derece el terlemeleri için. Ayrıca ter bezlerini tıkıyor yani mekanik yollarla geçici bir çözüm. Tabi benim gibi ıp ıslak elleri olanlar için çözüm değil. Diğer bir yöntem botoks var hep pahalı hemde acı doluymuş yaptırmadım ama araştırdım harbiden de eline bir sürü iğne giriyor rahat en az 50-60 iğne giriyordur. Ve benim çözümüm. Tabi buna gelene kadar ailemle aram açıldı hatta intihar etmeyi bile düşündüm eğer kız arkadaşın varsa ne bileyim sosyal bir hayatın varsa gerçekten iğrenç bir durum. Kadınlar 15 gün özel günlerinde olur dünyanın en asabi insanı olurlar. Bizim ellerimiz 7/24 terler ve en kötüsü kimse bunu dinlemez ve önemsemez. İşte en son çözüm olarak internette iyontoforez tedavisini okudum. Ve ailem ameliyat olmamı istemediği için almanyadan akrabalarıma swı swo 2 isminde bir cihaz getirttik. Türkiyede de 600 tl ye iyontoforez cihazları var ama türk malı ondan güvenemedim pek. İşte bu iyontoforez cihazında ellerini su dolu kaba koyup yaklaık yarım saate kadar bekletiyorsun ve 15 seans civarı sonra terleme azalıyor. Harbiden de öyle oldu ilk kullandım hala terliyor en son birden kesildi. Tabi bende cihazı almadan önce okurken çok güzel diyordum ama cihaz elinize geçince bir süre sonra insan çok bıkıyor. Her gün terleme geçtinden sonra 2-3 günde bir yaklaış 1 saat (cihazdaki suları dökme cihazı kurulama toplama dahil) zaman gidiyor ve insanın canı çok sıkılıyor hep film filan açarak izliyorum ve yarım saat sap gibi hareketsiz bekliyorsun. Ama benim önerim kesinlikle bunu almanız. Ben polislik mülakatına girdim ondan önce 1 ay kadar yaptım daha sonra şimdi ayaklara başlayacağı çünkü vaktim var ders çalışıyorum ayaklarımı da yapacağım. Hee bir süre sonra her gün değil 2-3 günde bir ve en son haftada bir yapıyorsun. Ve böylece artık normal insan gibi düzenli yaptığın sürece ellerin kupkuru oluyor ve haftada bir de yapılır. Yani sonuç olarak iyontoforez veya hafif bir terlemeyse kremler öneririm. Bu forumlarda ameliyatı önerenler filan (ki özellikle çoğu da doktor ve özel hastahane reklamı yapmak isteyen kişilerdir) bana göre tamamen katildir. Bir insanın üç kuruş para için hayatına kumar oynuyorlar. Bu kadar uzun yazma sebebim bunun ne kadar iğrenç bir durum olduğunu biliyorum ve bende yıllarca her cümleye hasret kalarak saatlerce forumlarda dolandım. Ondan çoğu arkadaşıma umarım açıklayıcı yazmışımdır. Hepinize geçmiş olsun. Sorusu olan varsa pm de atabilir alıntı da yapabilir elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. Ama bu ameliyat düşünenler dh de klipsli ets ameliyatı yazıp bir olanların yorumlarını okusun. Ve son olarak iyontoforez cihazıyla ilgili genel bilgi veren bir videoyu koyuyorum. Bu arada terleme tedavisi 58. dakikada filan başlıyor anlatılmaya.

Selam mesajini dikkatlice okudum.bende bur teleme sorunu yok ama olanlar icin cok guzel seyler yazmissin ama mesajin burada kaybolup gider diye dusunuyirum.uzman tv bir kac videonun altina yazsan daha cok insana yardimci olursun.gecmis olsun.

• quote:

Dostum aynı bende de bu sorun var ve ellerim ayaklarım resmen su gibi terler. Yıllardır gitmediğim hastahane okumadığım forum konuşmadığım doktor kalmadı. Ameliyat var ama kesinlikle gitmem ameliyat olanların bir konusu vardı forumda el terlemesi bitiyor refleks terleme ile bu sefer tüm vucüt terliyor ve bu tamamen cehennem demek. Bizim sadece ellerimiz terliyor birde vücut terlese kıyafet bile giyemiyorsun günde 2-3 kıyafet değiştiyorsun ondan ameliyata kesin çözüm deseler bile bu riski asla ve asla göze almam. Bu hayata bir kez geliyoruz üstüne kumar oynayamam.Şimdi senin önerilerin ne derseniz eğer terleme çok değilse yani çok hafif nemlenmeyse tereson-terkur diye kremler var. Terkur reçete ile veriliyor ama çok hafif derece el terlemeleri için. Ayrıca ter bezlerini tıkıyor yani mekanik yollarla geçici bir çözüm. Tabi benim gibi ıp ıslak elleri olanlar için çözüm değil. Diğer bir yöntem botoks var hep pahalı hemde acı doluymuş yaptırmadım ama araştırdım harbiden de eline bir sürü iğne giriyor rahat en az 50-60 iğne giriyordur. Ve benim çözümüm. Tabi buna gelene kadar ailemle aram açıldı hatta intihar etmeyi bile düşündüm eğer kız arkadaşın varsa ne bileyim sosyal bir hayatın varsa gerçekten iğrenç bir durum. Kadınlar 15 gün özel günlerinde olur dünyanın en asabi insanı olurlar. Bizim ellerimiz 7/24 terler ve en kötüsü kimse bunu dinlemez ve önemsemez. İşte en son çözüm olarak internette iyontoforez tedavisini okudum. Ve ailem ameliyat olmamı istemediği için almanyadan akrabalarıma swı swo 2 isminde bir cihaz getirttik. Türkiyede de 600 tl ye iyontoforez cihazları var ama türk malı ondan güvenemedim pek. İşte bu iyontoforez cihazında ellerini su dolu kaba koyup yaklaık yarım saate kadar bekletiyorsun ve 15 seans civarı sonra terleme azalıyor. Harbiden de öyle oldu ilk kullandım hala terliyor en son birden kesildi. Tabi bende cihazı almadan önce okurken çok güzel diyordum ama cihaz elinize geçince bir süre sonra insan çok bıkıyor. Her gün terleme geçtinden sonra 2-3 günde bir yaklaış 1 saat (cihazdaki suları dökme cihazı kurulama toplama dahil) zaman gidiyor ve insanın canı çok sıkılıyor hep film filan açarak izliyorum ve yarım saat sap gibi hareketsiz bekliyorsun. Ama benim önerim kesinlikle bunu almanız. Ben polislik mülakatına girdim ondan önce 1 ay kadar yaptım daha sonra şimdi ayaklara başlayacağı çünkü vaktim var ders çalışıyorum ayaklarımı da yapacağım. Hee bir süre sonra her gün değil 2-3 günde bir ve en son haftada bir yapıyorsun. Ve böylece artık normal insan gibi düzenli yaptığın sürece ellerin kupkuru oluyor ve haftada bir de yapılır. Yani sonuç olarak iyontoforez veya hafif bir terlemeyse kremler öneririm. Bu forumlarda ameliyatı önerenler filan (ki özellikle çoğu da doktor ve özel hastahane reklamı yapmak isteyen kişilerdir) bana göre tamamen katildir. Bir insanın üç kuruş para için hayatına kumar oynuyorlar. Bu kadar uzun yazma sebebim bunun ne kadar iğrenç bir durum olduğunu biliyorum ve bende yıllarca her cümleye hasret kalarak saatlerce forumlarda dolandım. Ondan çoğu arkadaşıma umarım açıklayıcı yazmışımdır. Hepinize geçmiş olsun. Sorusu olan varsa pm de atabilir alıntı da yapabilir elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. Ama bu ameliyat düşünenler dh de klipsli ets ameliyatı yazıp bir olanların yorumlarını okusun. Ve son olarak iyontoforez cihazıyla ilgili genel bilgi veren bir videoyu koyuyorum. Bu arada terleme tedavisi 58. dakikada filan başlıyor anlatılmaya.

Gerçekten Bende Yazdıklarını Okuduktan Ve Videoyu İzledikten Sonra Neden Olmasın Dedim Banada Mantıklı Geldi Özellikle Doktorun Şu Lafı " Belli Bir Süre Sonra Hasta Terlediğini Unutuyor " Demesi Bana Çok Mantıklı Geldi Özellikle Psikolojik Olduğunu Bildiğim İçinde Olabilir Gerçekten Çok Teşekkür Ederim. Bu Yöntem Aklıma Yattı Sanki. @blackhawk---

• quote:

Orijinalden alıntı: vural07

quote:

Selam mesajini dikkatlice okudum.bende bur teleme sorunu yok ama olanlar icin cok guzel seyler yazmissin ama mesajin burada kaybolup gider diye dusunuyirum.uzman tv bir kac videonun altina yazsan daha cok insana yardimci olursun.gecmis olsun.

Buradakiler okusalar bile bana yeter. Gerçekten insanı çok strese sokan bir rahatsızlık. Aslında doktorun da dediği gibi hastalık değil farklılık.

*Douglas Noel

• quote:

quote:

Gerçekten Bende Yazdıklarını Okuduktan Ve Videoyu İzledikten Sonra Neden Olmasın Dedim Banada Mantıklı Geldi Özellikle Doktorun Şu Lafı " Belli Bir Süre Sonra Hasta Terlediğini Unutuyor " Demesi Bana Çok Mantıklı Geldi Özellikle Psikolojik Olduğunu Bildiğim İçinde Olabilir Gerçekten Çok Teşekkür Ederim. Bu Yöntem Aklıma Yattı Sanki. @blackhawk---

Aynen öyle terledikçe sende düşünüyorsun ve arttıkça artıyor. Ben şuan polislik sınavına hazırlanıyorum, kazanırsam cihazı kullanamayacağım ondan ellerim terleyecek ama 2 yıl sonra mesleğimi aldığımda kullanacağım ve eminim ki bir sene sonar terlemeyi unuttuğum için terlemeyecek. Bu yöntem en temiz ve risksizi. Güzel bir cihaz satın alındığında gayet kullanışlı ve rahat. Ameliyat filan dediğim gibi risk ve çok ağrı yapan hasta şikayetleri okudum. Çünkü göğsünde çok küçüte olsa metal parçaları oluyor ve rahatsız edici bir durum. Yani en mantıklısı bence iyontoforez. Doktorların filan yaptığı sırf maddiyat ve reklam başka da bir şey değil.

*Douglas Noel

• Arkadaşlar Ben @blackhawk--- Kardeşimizin Gösterdiği Yolda Araştırdım Biraz Cihaz Çok Pahalı Ve Hastane Git Get Çok Zor Olur Diye Düşünüyorum Çünkü Uzun Süren Bi Tedavi İnternette Gezinirken Böyle Birşey Buldum Dikkatimi Çekti Ve En Yakın Zamanda Deneyeceğim Bana Faydalı Olurmu Olmazmı Bilemem Ama Yorumlara Baktığımda Çoğu Kişi Gözle Görülür Bir Azalma Var Diyor ve El Terlediğini Unutunca Dahada Azalıyor Diyor ki Katılıyorum Ben Tamamen Pskilojik Bir Olay En Yakın Zamanda Bu El Yapımı iyontoforez Cihazını Kendimce Yapıcam Ve Olumlu Veya Olumsuz Gelişmeler Olursada Size Haberdar Edicem İnşallah İyileşir

Çok Kötü Bir Rahatsızlık Sosyal Ve Manevi Yönden
    ALLAH BU RAHATSIZLIĞI YAŞAYAN TÜM KARDEŞLERİME ACİL SİFALAR VERSİN
    AMİN.

Buyrun Buda El Yapımı İyontoforez Cihazı Sizde İnceleyin :http://iyontoforezcihazi.blogspot.com/2012/04/iyontoforez-cihazi-yapimi-ve-kullanimi.html?showComment=1370196078506#c6646096021726767173

• quote:

Arkadaşlar Ben @blackhawk--- Kardeşimizin Gösterdiği Yolda Araştırdım Biraz Cihaz Çok Pahalı Ve Hastane Git Get Çok Zor Olur Diye Düşünüyorum Çünkü Uzun Süren Bi Tedavi İnternette Gezinirken Böyle Birşey Buldum Dikkatimi Çekti Ve En Yakın Zamanda Deneyeceğim Bana Faydalı Olurmu Olmazmı Bilemem Ama Yorumlara Baktığımda Çoğu Kişi Gözle Görülür Bir Azalma Var Diyor ve El Terlediğini Unutunca Dahada Azalıyor Diyor ki Katılıyorum Ben Tamamen Pskilojik Bir Olay En Yakın Zamanda Bu El Yapımı iyontoforez Cihazını Kendimce Yapıcam Ve Olumlu Veya Olumsuz Gelişmeler Olursada Size Haberdar Edicem İnşallah İyileşir

Çok Kötü Bir Rahatsızlık Sosyal Ve Manevi Yönden
    ALLAH BU RAHATSIZLIĞI YAŞAYAN TÜM KARDEŞLERİME ACİL SİFALAR VERSİN
    AMİN.

Buyrun Buda El Yapımı İyontoforez Cihazı Sizde İnceleyin :http://iyontoforezcihazi.blogspot.com/2012/04/iyontoforez-cihazi-yapimi-ve-kullanimi.html?showComment=1370196078506#c6646096021726767173

Amin kardeşim. İnşallah düzelir bu sorunu çekmeyen bilmez. Çok ufak bir şey gibi görünür ama hep insanı huzursuz eder. Umarım düzelir ve umarım sağlık biraz daha gelişir ve risksiz bir çözüm bulunur gelecekte.

*Douglas Noel

• korkunç bir şey ya artık yazmaya üşeniyorum yazsam roman olur derler ya o derece.

Rexona V8 al sarı olandan pudralı bol bol eline sık, az da olsa şşe ayarıyor...

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

korkunç bir şey ya artık yazmaya üşeniyorum yazsam roman olur derler ya o derece.

Rexona V8 al sarı olandan pudralı bol bol eline sık, az da olsa şşe ayarıyor...a

Yanlış Hatırlamıyorsam nivea stress protect var oda Rexona Gibi Olabilir Stresli Durumlar İçin Hiç Denemedim Ama Aklıma Gelmedi Değil :D

Aynen Arkadaşlar Çekmeyen Bilemez Çok Zor Bir Durum Özellikle Benim Yaş Grubum İçin En Sosyal Olmam Gereken Dönemde Bu Problemi Çekiyorum Her Yaş İçin Kötü Ama Dua Etmekten Başka Çaremiz Yok Ve Kendi İçimizdeki Problemi Bulmaya Çalışmaktan :)
  • bende el ayak ve koltuk altında aşırı terleme vardı. VE benı psikolojik olarak çok rahatsız edıyordu.İzmirde Suat Seren Gögüs HAstalıkları hastanesınde 3 hafta once KEnan Can Ceylan adlı doktor tarafında ter bezlerim kesildi.Klipsli Etsden biraz daha farklıymış bu. Ama gene aynı şekilde yapıldı.iki koltuk altımda yaklasık 1.5 cm lik kesilıp ter bezlerım kesıldı.2 saat surdu. NOrmalde dırek odaya cıkaracklardı fakat devlet hastanesı oldugu ıcın daha rahat bakılırım dıye 1 gece yogun bakımda yattım ve ertesı gun hastaneden cıktım.Amelıyatın cok basarılı gectı. Ağrım cok fazla olmadı.TEk kotu yanı bı gece boyunca sonda takılı kaldı.amelıyattan sonra denıze gırmek ve ucaga gırmek 2 aqy boyunca yasak.agırda kaldırmak yasak.Ama öyle agrılı bı amelıyat degıldı. Tek kotu yanı sanırım ben amelıyathanede sırtımdan üşütmüşüm.Oyuzdne yaklasık 10 gun boyunca sırtım tutulmus gıbı agrıdı.ama sımdı cok ıyıyım.Ellerım ve koltuk altım ınanılmaz derecede kuru.hatta ellerım okadar kuru ki krem kullanıyroum surekli:))) ama ne yazıkkı ayaklarakı terleme gecmedı.Zaten doktorumda bunu bana soylemıstı ayaklara etkısı cok olmuyor dıye.ama olsn el ve koltuk altından kurtuldum ya bana yeter.Buarada amelıyat ıcın bı kurus bıle odemedım.Çünkü ssk karşılıyor devlet hastanesınde.tabı ozelde ısınız daha cabuk yuruyo hemen amelıyat olabılıyorsunuz. devlette amelıyat ıcın sıra almanız gerekıyor ama olsun 3000 tl bana kalmıs oldu. bu sorunu olan herkese tavsıye edebılırım.

• GÜNCEL.

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • Kardeşim geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pastnova -- 8 Haziran 2013; 17:16:08 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.